PRAZNIČNI SAN MARINO, RIMINI & BOLOGNA! SUPER CENA za 2-dnevni organiziran izlet z goHolidays: prevoz s turističnim avtobusom po programu + 1x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi TWC v hotelu 3* + zunanji ogledi + slovensko vodenje v celotnem času trajanja izleta!

Pobeg v prelepe kraje z bogato kulturno dediščino in odlično kulinariko. Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe! Brez doplačila za manjše skupine!

goHolidays: San Marino, Rimini & Bologna, izlet
goHolidays: San Marino, Rimini & Bologna, izlet
goHolidays: San Marino, Rimini & Bologna, izlet
goHolidays: San Marino, Rimini & Bologna, izlet
99,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,50€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termine 14. 12.-15. 12. in 21. 12.-22. 12. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte naziv izleta, datum potovanja, šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.
  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezno doplačilo ob prijavi: turistična taksa 4 €/osebo/noč, otroci do 18. leta takse ne plačajo.
  • Možno doplačilo ob prijavi: enoposteljna soba 20 €/noč.
  • Vstopna mesta: Ljubljana - s postajališča Dolgi most ob 5:30; Postojna - izpred Hoferja na Jadranski ob 6:00; Sežana - z bencinske črpalke Shell pri Tušu ob 6:30.
  • Ponudba vsebuje: 2-dnevni organiziran izlet v Italijo in San Marino: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom (iz Ljubljane, Postojne ali Sežane) + 1x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi TWC v hotelu 3* v Riminiju ali okolici + turistično spremljanje/vodenje + cestne in ostale pristojbine + zunanji ogledi po programu + organizacija potovanja.
Koledar unovčljivosti

Adventni pobeg v severni Italiji in San Marino

Zakaj izbrati to potovanje:

San Marino in božični sejem – zgodovinska arhitektura, razgledi in sejem,
Praznično Bologna – praznično vzdušje in bogata kulinarična ponudba,
Božične dobrote Italije –kot so panettone in pandoro.
Rimini ob morju
Bogat in nenaporen program

Program potovanja:

1. dan: San Marino in Rimini

Zgodaj zjutraj se bomo odpravili iz Slovenije in se podali na pot po severni Italiji. Naša prva destinacija bo San Marino, majhna republika, znana po svojih trdnjavah in očarljivih ulicah. Raziskovanje mestnega jedra vam bo omogočilo ogled zgodovinskih trdnjav ter obisk čarobnega božičnega sejma, kjer boste lahko poiskali unikatne praznične izdelke in se posladkali z lokalnimi dobrotami. San Marino je znan tudi po svojih tradicijah, saj se šteje za eno najstarejših republik v Evropi, kar se bo odražalo v njegovem prazničnem vzdušju.

Popoldne bomo prispeli v Rimini, znano obmorsko letovišče z bogato zgodovino. Med ogledom mesta boste videli Avgustov slavolok, templj Malatesto in Tiberijev most, ki so ključne znamenitosti Rimini. Uživali bomo tudi v sprehodu po obmorskih ulicah in raziskovanju praznično okrašenega mesta. Prosti čas vam bo omogočil raziskovanje lokalne kulinarike, od slastnih pizze do testenin in solat. Namestitev v hotelu in nočitev.

2. dan: Bologna in povratek

Po zajtrku se bomo odpravili v Bologno, eno izmed najbolj živahnih italijanskih mest. Bologna je znana po svoji zgodovinski univerzi, Alma Mater Studiorum, ustanovljeni leta 1088, kar jo postavlja med pomembne akademske centre Evrope. Ogledali si bomo baziliko Sv. Patronija, trg Maggiore in palazzo kralja Enza. Bologna je prav tako znana po praznični kulinariki – poskusite lahko značilne tortelline in ragu alla bolognese. Občudovali boste tudi praznične okraske in božične stojnice.

Popoldne bomo začeli pot proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah. Potovanje bomo zaključili polni novih doživetij in okusov, ki vas bodo spremljali še dolgo po vrnitvi domov.

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Popolne krompirjeve počitnice v luksuznem dizajn hotelu Lone v Rovinju

LAST MINUTE ODDIH!

Edinstven ambient in zatočišče pred vsakdanjim stresom. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Salzburg, Avstrija

Izlet v praznični Salzburg z goHolidays!

Brez doplačila za manjše skupine! Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Budimpešta, Madžarska

Praznični enodnevni izlet in ogled madžarske metropole z goHolidays!

5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Maribora ali Murske Sobote! Brez doplačila za manjše skupine!