BRATISLAVA ZA NOVO LETO 2025 z GOHOLIDAYS! SUPER CENA za 3-dnevni organizirani izlet v slovaško prestolnico: prevoz s turističnim avtobusom po programu + 2x nočitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi s TWC v hotelu 3*!

Pričakajte leto 2025 v ponosni slovaški prestolnici! Odhodi iz Ljubljane, Celja, Maribora ali Murske Sobote! Brez doplačila za manjše skupine!

goHolidays: 3-dnevni novoletni izlet v Bratislavo
goHolidays: 3-dnevni novoletni izlet v Bratislavo
goHolidays: 3-dnevni novoletni izlet v Bratislavo
goHolidays: 3-dnevni novoletni izlet v Bratislavo
goHolidays: 3-dnevni novoletni izlet v Bratislavo
goHolidays: 3-dnevni novoletni izlet v Bratislavo
goHolidays: 3-dnevni novoletni izlet v Bratislavo
159,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,80€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termin: 30. 12. 2024-1. 1. 2025.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234 (ob delovnikih od 9.00 do 17.00).
  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi.
  • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Doplačilo na licu mesta: turistična taksa 6 €/osebo.
  • Možna doplačila: voden ogled v Male Karpate z obiskom keramične delavnice 13 €/osebo; voden ogled gradu Devin 13 €/osebo; vzpon na stolp Ufo in spomenik Slavin 20 €/osebo; voden ogled na grad Devin 15 €/osebo.
  • Vstopno mesto: Ljubljana - Dolgi most ob 5.00, Celje - parkirišče pred dvorano Zlatorog ob 6.00, Maribor - izpred glavne avtobusne postaje ob 6.45 ali Murska Sobota - iz bencinske črpalke na AC počivališču ob 7.30.
  • Ponudba vsebuje: 3-dnevni novoletni organizirani izlet v Bratislavo: prevoz s turističnim avtobusom po programu (iz Ljubljane, Celja, Maribora ali Murske Sobote) + 2x nočitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi s TWC v hotelu 3* (npr. Sorea, Nivy ali podoben).
  • Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Koledar unovčljivosti

BRATISLAVA ZA NOVO LETO 2025, 3 dni
Preživite vstop v leto 2025 v zabavni in slikoviti slovaški prestolnici. Mesto ima zanimivo lego med reko Donavo in Bratislavskim gradom. Lepo urejene ulice, bogata gostinska ponudba in še vedno ugodne cene prepričajo iz leta v leto mnoge turiste iz Slovenije, da tam preživijo najbolj noro noč v letu!

Predvideni program
30. 12. 2024
Z avtobusom se bomo na pot podali v jutranjih urah. Vožnja mimo Celja, Maribora, Murske Sobot in Madžarske do Bratislave. V mesto bomo prispeli v dopoldanskih urah. Spoznali bomo mestne posebneže Paparazzi-ja, Čumila, Adama in Evo ter mnoge druge. Videli bomo ostanke mestnega obzidja, pa palačo kamor je hodil v goste slavni Beethoven (seveda so imeli lepo hčerko), palačo, kjer je nastopal kot šestleten deček W. A. Mozart in elegantni ulici Michalska in Venturska, kjer se nahaja mnogo odličnih restavracij, pivnic in vinotek.
Namestitev v hotelu.
Popoldne se lahko odpravite do izliva reke Morave v Donavo, kjer na skalah ležijo ostanki nekoč nepremagljive graščine Devin. Slišali bomo legendo o deviškem stolpu in poskrbeli za nepozabno skupinsko fotografijo.
Zvečer bo za najpogumnejše tudi možnost spoznavanja nočnega, nadvse bogatega utripa Bratislave.

31. 12. 2024
Po zajtrku se bomo dopoldne lahko odpravili proti pokrajini Malih Karpatov (doplačilo), ki je znana predvsem po vinorodni pokrajini in slikoviti tradicionalni keramiki, ki jo imenujejo slovaška majolika. Ogledali si bomo eno izmed najbolj znanih keramičnih delavnic, kjer bomo videli kako iz kepe gline na lončarskem kolesu nastane izdelek, ki ga lokalni umetniki še krasno okrasijo.
Popoldne priprave na najdaljšo noč v letu, ki jo lahko preživite na ulicah Bratislave, kjer je raznovrstno dogajanje ali pa se preselite v katerega izmed preštevilnih klubov in barov v centru mesta.

1. 1. 2025
Po poznejšem zajtrku lahko v naši družbi spoznate najlepše panorame Bratislave – fantastični razgled iz slavnega stolpa Ufo in slikovitega in pomembnega razgledne točke iz hriba Slavin.
Zgodaj dopoldne se počasi odpravimo proti domu!

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Popolne krompirjeve počitnice v luksuznem dizajn hotelu Lone v Rovinju

LAST MINUTE ODDIH!

Edinstven ambient in zatočišče pred vsakdanjim stresom. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Salzburg, Avstrija

Izlet v praznični Salzburg z goHolidays!

Brez doplačila za manjše skupine! Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Budimpešta, Madžarska

Praznični enodnevni izlet in ogled madžarske metropole z goHolidays!

5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Maribora ali Murske Sobote! Brez doplačila za manjše skupine!