NOVOLETNA BUDIMPEŠTA IN BRATISLAVA z GOHOLIDAYS! SUPER CENA za 3-dnevni organiziran novoletni izlet v Budimpešto in Bratislavo: avtobusni prevoz po programu + 2x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi v hotelu Nivy 3* + slovensko turistično spremljanje/vodenje + zunanji ogledi!

5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Odhodi iz Ljubljane, Celja, Maribora ali Murske Sobote! Brez doplačila za manjše skupine!

goHolidays: novo leto, Budimpešta in Bratislava
goHolidays: novo leto, Budimpešta in Bratislava
goHolidays: novo leto, Budimpešta in Bratislava
goHolidays: novo leto, Budimpešta in Bratislava
goHolidays: novo leto, Budimpešta in Bratislava
goHolidays: novo leto, Budimpešta in Bratislava
goHolidays: novo leto, Budimpešta in Bratislava
goHolidays: novo leto, Budimpešta in Bratislava
goHolidays: novo leto, Budimpešta in Bratislava
169,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,85€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termin 30. 12. 2024-1. 1. 2025.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234 (od ponedeljka do petka, 9.00-17.00).
  • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 3,50 €/noč/odraslo osebo, otroci do 18. leta takse ne plačajo.
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 50 €/osebo; izlet na grad Devin z lokalnim vodnikom 15 €/osebo; 1-urna panoramska vožnja z ladjico v Budimpešti 19 €/osebo (otroci do 15. leta 12 €/osebo); voden ogled v Male Karpate z obiskom keramične delavnice 13 €/osebo;
  • Vstopna mesta: Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 4.00; Celje - s parkirišča dvorane Zlatorog ob 5.00; Maribor - izpred glavne avtobusne postaje ob 5.45; Murska Sobota - s parkirišča pred nakupovalnim centrom TUŠ Bakovska ob 6.30.
  • Ponudba vsebuje: 3-dnevni organiziran novoletni izlet v Budimpešto in Bratislavo: avtobusni prevoz po programu (iz Ljubljane, Celja, Maribora ali Murske Sobote) + 2x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi v hotelu Nivy 3* + slovensko turistično spremljanje/vodenje v celotnem času trajanja izleta + zunanji ogledi po programu + organizacija izleta.
Koledar unovčljivosti

NOVOLETNA BRATISLAVA & BUDIMPEŠTA
Reki, ki ji je pred več kot stoletjem J. Strauss nadel nadiimek »Lepa plava« pravimo tudi žila Evrope. Ob njej ležita čisto blizu ena drugi tudi dve čudoviti pa vendar tako različni prestolnici Bratislava in Budimpešta. Na enem potovanju lahko doživite bratislavsko domačnost in mogočna nabrežja in šarm madžarske prestolnice. Obe prestolnici sta najlepši v prazničnem času!

30.12.2024
Z avtobusom se bomo na pot podali v jutranjih urah. Vožnja mimo Maribora in Murske Sobote čez Madžarsko do slovaške prestolnice Bratislave, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Spoznali bomo mestne posebneže Paparazzi-ja, Čumila, Adam in Evo ter mnoge druge. Videli bomo ostanke mestnega obzidja, pa palačo kamor je hodil v goste slavni Beethoven (seveda so imeli lepo hčerko), palačo, kjer je nastopal kot šestleten deček W. A. Mozart in elegantni ulici Michalska in Venturska, kjer se nahaja mnogo odličnih restavracij, pivnic in vinotek.
Namestitev v hotelu.
Popoldne se lahko v naši družbi odpravite do izliva reke Morave v Donavo, kjer na skalah ležijo ostanki nekoč nepremagljive graščine Devin. Slišali bomo legendo o deviškem stolpu in poskrbeli za nepozabno skupinsko fotografijo.
Vrnitev v hotel in nočitev ali spoznavanje večernega utripa mesta v lastni režiji.

31.12.2024
Po zajtrku vas vabimo na izlet v vinorodno regijo Malih Karpatov, kjer bomo spoznavali simpatično vinorodno krajino ter obiskali eno izmed delavnic v kateri še vedno izdelujejo tradicionalno slovaško keramiko s čudovitimi glazurami.
Popoldne se pričnejo priprave na najdaljšo noč v letu, ki jih lahko preživite na razigranih ulicah starega mesta ali pa se odpravite v katerega izmed barov ali klubov. Nočitev, če ostane kaj časa!

1.1.2025
Po zajtrku se odpravimo proti madžarski prestolnici, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Po prihodu se bomo najprej podali na peštansko stran mesta preko znamenitega Elizabetinega mostu. Vožnja do Trga Herojev, ki je lociran v čudoviti okolici slikovitega mestnega parka. Sledi odhod proti strogemu mestnemu jedru in znameniti ulici Vaci, ki velja za srce mesta. Mestno središče je najlepše ravno v prazničnem času, ko so stojnice polne klobasic, kuhanega vina, groga, darilc in drugega blaga. Prosti čas za samostojne oglede, kosilo, obisk stojnic in morda skok do nepozabne pokrite tržnice.
Popoldne vam ponujamo, da si ogledate mesto z druge perspektive. Vabimo vas, da se odpravite na panoramsko vožnjo z ladijco od Margaretinega otoka, pod vsemi pomembnimi mostovi, mimo pročelja parlamenta in pod znamenito Citadello...
Zgodaj zvečer si ogledamo še razsvetljeno madžarsko prestolnico in se odpravimo proti domu!

Namestitev: Nameščeni bomo v preverjenem hotelu Nivy 3*+, ki je bil v času Covid krize obnovljen. Lociran je okrog 2,5 km od centra mesta v neposredni bližini pokrite Arene z različnimi bari. 2 min od hotela je postaja javnega prometa. Okrog 100 m od hotela je velik super market Billa. Okrog 700 m od hotela je nakupovalni center Central in ena najbolj obleganih pivnic: Centralna Klubovna. Sobe so opremljene s TWC in SAT TV TV ter telefonom. Brezplačni WiFi je na voljo v sobah in v hotelu. Zajtrk je samopostrežni in voljo od 7.00 – 10.00. Proti doplačilu je možen obisk hotelskega Wellnesa: bazeni in savne. Več podatkov o hotelu najdete na povezavi: http://hotelnivy.sk/en

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Popolne krompirjeve počitnice v luksuznem dizajn hotelu Lone v Rovinju

LAST MINUTE ODDIH!

Edinstven ambient in zatočišče pred vsakdanjim stresom. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Salzburg, Avstrija

Izlet v praznični Salzburg z goHolidays!

Brez doplačila za manjše skupine! Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Budimpešta, Madžarska

Praznični enodnevni izlet in ogled madžarske metropole z goHolidays!

5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Maribora ali Murske Sobote! Brez doplačila za manjše skupine!