Darilna kartica 1nadan.si

Razveselite svoje najdražje z Darilno kartico 1nadan.si!

darilne kartice

Darilna kartica 1nadan.si je čudovito in praktično darilo, saj bo obdarovanec sam lahko izbiral med vsemi ponudbami, ki so objavljene na portalu 1nadan.si. S svojim osebnim posvetilom na lično srebrno ovojnico pa lahko darilu dodate še osebno noto.

Lahko izbirate med Darilnimi karticami različnih vrednosti 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €, 50 €, 70 € ali 100 €. Darilno kartico 1nadan.si lahko kupite TUKAJ.

Kako aktivirate Darilno kartico 1nadan.si?

Vrednost Darilne kartice aktivirate tako, da kodo, ki je zapisana na Darilni kartici vpišete v svoj profil 1nadan.si, pod rubriko Darilna kartica. V roku enega delovnega dne bomo v vaš profil, natačneje v e-denarnico naložili vrednost kartice (v kolikor boste kodo vpisali v svoj profil v petek, bo znesek aktiviran v ponedeljek). Znesek lahko nato poljubno koristite pri nakupu ponudb na 1nadan.si.

V primeru, da še niste uporabnik 1nadan.si, vas prosimo, da se najprej registrirate na portal www.1nadan.si, saj za koriščenje darilne kartice potrebujete aktiviran profil na 1nadan.si. V kolikor potrebujete pomoč, pišite na [email protected] ali pokličite na info telefon: +386 (0)1 235 55 00 in z veseljem vam bomo pomagali.

Rok veljavnosti Darilne kartice je 1 leto od nakupa in je zapisan na hrbtni strani kartice.

Podarite nekaj drugačnega.
Podarite Darilno kartico 1nadan.si.

Splošni pogoji uporabe Darilne kartice 1nadan.si

Z uporabo kartice soglašate s pogoji uporabe Darilne kartice 1nadan.si. Izdajatelj Darilne kartice 1nadan.si (v nadaljevanju: kartica) je MEDIA LAB d.o.o., Šmartinska 106, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: izdajatelj). Kartico lahko uporabite pri nakupih vseh ponudb objavljenih na >www.1nadan.si. Kartica ne predstavlja bančne garancije in ne velja kot kreditna kartica, dobroimetje ni izplačljivo v gotovini in prav tako ga ne morete uporabiti za nakup druge darilne kartice. Za aktiviranje kartice morate kodo, ki je zapisana na kartici vpisati v svoj profil 1nadan.si, pod rubriko Darilna kartica (slikovni prikaz 1 in 2 spodaj). V roku enega delovnega dne bo izdajatelj v vaš profil, natačneje v e-denarnico naložili vrednost kartice (v kolikor bo imetnik vpisal kodo v svoj profil v petek, bo znesek aktiviran v ponedeljek). Aktivacije kartic izdajatelj preverja dnevno. Kartica je veljavna 24 mesecev od datuma nakupa kupona. Po poteku tega roka veljavnost kartice poteče brez posebnega obvestila, morebitni preostali znesek na kartici pa propade. Izdajatelj ne prevzema odgovornosti za izgubo, krajo ali nepooblaščeno uporabo kartice.

Kje lahko dodam/pregledam svoje darilne kartice?

Svoje darilne kartice lahko kadarkoli dodaš ali pregledaš na strani "moj profil" pod zavihkom Darilna kartica.

Darilna kartica