Odkrijte lepote češke prestolnice! SUPER CENA za krasen oddih za 2 odrasli osebi + 2 otroka do 17,99 let GRATIS v A&O hotelu Rhea v Pragi: 2x nočitev s samopostrežnim zajtrkom + wi-fi!

Unovčljivost do 12.9.2024! Dva otroka do 18 let bivata gratis! Izberete lahko tudi 3x nočitev za 179,00 €.

A&O hotel, Praga: 2x nočitev z zajtrkom za 2
A&O hotel, Praga: 2x nočitev z zajtrkom za 2
A&O hotel, Praga: 2x nočitev z zajtrkom za 2
A&O hotel, Praga: 2x nočitev z zajtrkom za 2
119,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,60€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
A&O hotel, Praga: 2x nočitev z zajtrkom za 2
Poglej ponudbo
179,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so združljivi (bivanje lahko podaljšate znotraj tega aranžmaja).
  • Kuponi so unovčljivi do 12. 9. 2024.
  • Razpoložljivost želenih terminov najprej preverite na spletni strani, saj odpoved termina po rezervaciji ni možna: https://voucher.aohostels.com/en/availability
  • Zatem opravite rezervacijo preko spletnega obrazca: https://voucher.aohostels.com/en/ (vpišite 6-mestno šifro, ki je na vašem kuponu). Svetujemo, da rezervacijo opravite čim prej, saj je rezervacija odvisna od trenutne razpoložljivosti.
  • Plačilo turistične takse v hotelu.
  • 2 otroka do 17,99 let bivata gratis.
  • Možnost zajtrka za otroke: otroci do 6,99 let brezplačno; otrok 7-17,99 let plača 50 % cene zajtrka za odraslo osebo (plačilo v hotelu).
  • Prijava od 15.00, odjava od ponedeljka do petka do 10.00, vikendi do 11.00.
  • S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.
  • Ponudba vsebuje: krasen oddih za 2 odrasli osebi + 2 otroka do 17,99 let GRATIS v A&O hotelu Rhea v Pragi: 2x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni ali družinski sobi (za družino z otroki je potrebno rezervirati družinsko sobo) + wi-fi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Posebna ponudba za posebna doživetja!

Praga je glavno in tudi največje mesto na Češkem. V njem živi okoli 1,2 milijona prebivalcev in je tako kulturni in tudi ekonomski center Češke. Leži ob znameniti reki Vltavi in je zaradi svoje lepote še posebej priljubljena turistična destinacija. Spoznajte zlato Prago tudi vi!

Hotel A&O Rhea je doživel svojo prenovo v letu 2018.  V 350 enoposteljnih, dvoposteljnih, družinskih in skupnih sobah se najde prostor za vsakogar. Vse sobe imajo lastno kopalnico s tušem/WC-jem, 2v1 šamponom in robčki za obraz. Brezplačen Wi-Fi v celotnem hotelu ter 24-urni servis in bar. Hotel A&O Rhea se nahaja le 3 minute stran od naslednje tramvajske postaje. S svojo osrednjo lokacijo je odlično izhodišče za raziskovanje mesta – tako za skupine kot za družine, pare ali popotnike.

Prepričani smo, da boste uživali v moderno opremljenih sobah in spoznali Prago v njeni najboljši luči.

Podrobnosti o ponudniku

a&o hostels Marketing GmbH

Děčínská 1
180 00 Praga
Češka republika

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi