Super program! - 51 % na ArtSoft program TipkoMojster za učenje 10-prstnega slepega tipkanja! Program prejmete kot zagonsko datoteko preko e-maila ali v obliki CD/DVD zgoščenke! Poštnina je brezplačna!

Programu je dodana tudi statistika in namig dneva!

14,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-51%
Prihranek:
15,30 €
 
 

Če bi radi izboljšali vaše tipkarske sposobnosti, tipkali hitreje, naredili manj napak, tipkali desetprstno in brez gledanja na tipkovnico izberite TipkoMojstra!

Naučite se desetprstno slepo tipkati s programom TipkoMojster, ki vam ponuja vaje vseh črk in znakov na tipkovnici. Če že znate desetprstno tipkati, a ob tem še vedno gledate na tipkovnico, se lahko izurite še v slepem tipkanju. Če pa ste že profesionalec, vam bo program pomagal preveriti vaše sposobnosti ali izpiliti znanje pri težjih besedilih. TipkoMojster vam postreže z navidezno tipkovnico in opozarjanjem na napake tako vizualno kot zvočno. Vaje, ki vam delajo težave lahko ponavljate, do njih dostopate posamezno in si tako sami priredite tempo učenja. Programu je dodana tudi statistika in namig dneva. TipkoMojster vam pomaga tudi z namigom katero tipko pritisniti s katerim prstom. Za to poskrbijo navidezne roke, ki vas med drugim tudi opozarjajo na napačne pritiske tipk. TipkoMojster vsebuje obsežno zbirko vaj: 62 vaj za postopno osvojitev vseh črk in znakov tipkovnice, 101 vajo s krajšimi in daljšimi besedili iz različnih področij in 11 dodatnih vaj za trening tipkanja števil. Za te vaje je dodana tudi dodatna navidezna numerična tipkovnica. V TipkoMojstra lahko uvozite katerokoli besedilo iz datotek in trenirate besedila, ki so vam najljubša.

Zahteve:
OS 1 Windows
- CD/DVD pogon

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%
Rezerviranih 385

Pokončen koledar A3 s slikami po vašem izboru (13 listov)

Izvirno darilo! Naj se novo leto začne s prav posebnim koledarjem!

-60%
Rezerviranih 27

IR grelni panel 520 W za varčno ogrevanje prostorov

Časovno in količinsko omejena ponudba IR PANELOV po ekskluzivnih cenah! Ne spreglejte vseh tipov panelov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-62%
Rezerviranih 570

Personaliziran A3 koledar z vašimi slikami (13 listov)

Poštnina GRATIS - ob hkratnem naročilu vsaj 3 koledarjev! Obdarite najbližje z najlepšimi trenutki!

-55%
Rezerviranih 5
NOVO

Komplet kondomov Durex London (40 kosov)

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke!

-50%
Rezerviranih 4
NOVO

Božični predpasnik v univerzalni velikosti

Naj bo božič magičen in poseben!

-50%
Rezerviranih 5
NOVO

CBD kapjice 10 % za nego kože obraza in telesa

Brez parabenov, mineralnih olj, barvil, umetnih parfumov, sintetičnih kanabinoidov in konzervansov!