Super program! - 51 % na ArtSoft program TipkoMojster za učenje 10-prstnega slepega tipkanja! Program prejmete kot zagonsko datoteko preko e-maila ali v obliki CD/DVD zgoščenke! Poštnina je brezplačna!

Programu je dodana tudi statistika in namig dneva!

14,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-51%
Prihranek:
15,30 €
 
 

Če bi radi izboljšali vaše tipkarske sposobnosti, tipkali hitreje, naredili manj napak, tipkali desetprstno in brez gledanja na tipkovnico izberite TipkoMojstra!

Naučite se desetprstno slepo tipkati s programom TipkoMojster, ki vam ponuja vaje vseh črk in znakov na tipkovnici. Če že znate desetprstno tipkati, a ob tem še vedno gledate na tipkovnico, se lahko izurite še v slepem tipkanju. Če pa ste že profesionalec, vam bo program pomagal preveriti vaše sposobnosti ali izpiliti znanje pri težjih besedilih. TipkoMojster vam postreže z navidezno tipkovnico in opozarjanjem na napake tako vizualno kot zvočno. Vaje, ki vam delajo težave lahko ponavljate, do njih dostopate posamezno in si tako sami priredite tempo učenja. Programu je dodana tudi statistika in namig dneva. TipkoMojster vam pomaga tudi z namigom katero tipko pritisniti s katerim prstom. Za to poskrbijo navidezne roke, ki vas med drugim tudi opozarjajo na napačne pritiske tipk. TipkoMojster vsebuje obsežno zbirko vaj: 62 vaj za postopno osvojitev vseh črk in znakov tipkovnice, 101 vajo s krajšimi in daljšimi besedili iz različnih področij in 11 dodatnih vaj za trening tipkanja števil. Za te vaje je dodana tudi dodatna navidezna numerična tipkovnica. V TipkoMojstra lahko uvozite katerokoli besedilo iz datotek in trenirate besedila, ki so vam najljubša.

Zahteve:
OS 1 Windows
- CD/DVD pogon

Ponudba je del kategorij: Dom in avto | Tečaji in izobraževanja | Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%
Rezerviranih 57

Shranite vaše spomine v fotoknjigi A4 formata!

Podarite knjigo spominov vašim najbližjim!

-58%
Rezerviranih 12

Orbi glava za košnjo trave

Idealna za košnjo na težko dostopnih mestih!

-72%
Rezerviranih 23

60 kapsul Travel Probiotic Complex

V tej ponudbi je na voljo tudi paket 3x 60 kapsul Travel Probiotic Complex + GRATIS: 1x L-carnitine in 1x Natural detox za 23,97 €

Super cena
Rezerviranih 7
NOVO

Paket 50 zaščitnih mask s 3 sloji ST

Ovira pri kihanju in kašlju!

-71%
Rezerviranih 3
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ultimativna naravna moč čiščenja kombinirana z najnaprednejšo tehnologijo čiščenja zob!

Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Moška toaletna voda GUESS - Seductive Homme (50 ml, EDT)

Dišava odraža zapeljive, očarljive, karizmatične in privlačne moške!