SUPER CENA za popolno razvajanje za 2 osebi v Hotelu Ajda 4* v Termah 3000, Moravske Toplice: 2x nočitev s polpenzionom v sobi s pomožnim ležiščem + kopanje v hotelskem bazenu + vstop v hotelske savne + kopanje v notranjem in zunanjem hotelskem bazenu in termalnem parku Terme 3000!

Ugodje v objemu ajdovih luščin! Vključeno bivanje enega otroka do 6. leta in enega otroka do 12. leta! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hotel Ajda 4*, Terme 3000: sprostitveni oddih
Hotel Ajda 4*, Terme 3000: sprostitveni oddih
Hotel Ajda 4*, Terme 3000: sprostitveni oddih
Hotel Ajda 4*, Terme 3000: sprostitveni oddih
Hotel Ajda 4*, Terme 3000: sprostitveni oddih
Hotel Ajda 4*, Terme 3000: sprostitveni oddih
Hotel Ajda 4*, Terme 3000: sprostitveni oddih
Hotel Ajda 4*, Terme 3000: sprostitveni oddih
Hotel Ajda 4*, Terme 3000: sprostitveni oddih
Hotel Ajda 4*, Terme 3000: sprostitveni oddih
Hotel Ajda 4*, Terme 3000: sprostitveni oddih
Hotel Ajda 4*, Terme 3000: sprostitveni oddih
398,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,99€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 2 odrasla in 2 otroka.
  • Kuponi so unovčljivi od 29. 11. do 15. 12. 2024 (odhod), med vikendi (od petka do nedelje).
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 02 512 22 00 ali preko e-maila: [email protected] ali [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona (glede na razpoložljivost).
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 2,50 €/osebo/dan; prijavnina 2,50 €/osebo.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje enega otroka do 5,99 let brez lastnega ležišča in enega otroka do 11,99 let na pomožnem ležišču v sobi z dvema odraslima.
  • Prijava od 14.00, odjava do 11.00.
  • Obratovalni čas kopališča: http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/moravske-toplice/vodni-parki
  • Vsi ostali morebitni popusti pri ponudniku se izključujejo s to akcijo.
  • Ponudba vsebuje: popolno razvajanje za 2 osebi v Hotelu Ajda 4* v Termah 3000, Moravske Toplice: 2x nočitev v dvoposteljni sobi s pomožnim ležiščem + polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) + neomejeno kopanje v notranjem in zunanjem hotelskem bazenu s termalno vodo (na dan odhoda je možno celodnevno kopanje v hotelskih bazenih) + neomejeno kopanje v termalnem parku Terme 3000 (s hodnikom povezan z vsemi hoteli) + vstop v hotelske savne (finska, turška, bio, infra rdeča, laconium in caldarium) + jutranja gimnastika in vodna aerobika z glasbo 2x dnevno (razen v nedeljo) + koriščenje kopalnega plašča in brisač za lastno uporabo + brezplačen wi-fi + brezplačno parkiranje.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Hotel Ajda živi zgodbo lokalnega žita, ki ga nosi v imenu. Tipično lokalno žito ajda gradi ponudbo hotela in spremlja goste na vsakem koraku – najdete ga v posteljnih vzglavnikih, kjer poskrbi za miren in globok spanec; v kulinariki, kjer bogati okus lokalnih in drugih jedi; pa tudi povsod v hotelu, kjer s svojo podobo vnaša občutek miline. Hotel Ajda je največji hotel v Termah 3000. Pokriti prehodi ga povezujejo z wellness in zdravstveno ponudbo term. Gostom so na voljo hotelski bazeni, prost vstop pa imajo tudi v enega največjih termalnih parkov v Sloveniji.

Prenovljen notranji termalni park! Obilje vodnih doživetij v dveh nadstropjih! Pričaka vas svež, svetel prostor, kjer je spodnji del namenjen živahnim in aktivnim, v njem se bodo odlično počutile tudi družine, zgornji del pa je s kotički za sproščanje, savnami, namenjen predvsem počitku in sprostitvi.

Dvoposteljna soba s pomožnim ležiščem
Udobna dvoposteljna soba z ležiščem širine 180 cm ali ločenima ležiščema širine 90 cm in balkonom s pogledom na park. V sobi (26-28 m2) je kopalnica s tušem in WC-jem, pisalna miza ter pomožno ležišče za 1 osebo.

Novo hotelsko kopališče – nova zgodba o ajdi
Največjim termam v Pomurju se lahko še posebej veselite tisti, ki načrtujete oddih v Hotelu Ajda. Razveselilo vas bo popolnoma prenovljeno notranje hotelsko kopališče, katerega novo podobo – tako kot podobo hotela – zaznamuje ajda, ki v Prekmurju uspeva že več kot 500 let. Čudovitemu velikemu bazenu se pridružujejo nov otroški bazen z igrali za najmlajše, bazen z znamenito in blagodejno črno termo-mineralno vodo ter dva masažna bazena. Med plavanjem si lahko oddahnete v počivalnici z aromaterapijo.

Podrobnosti o ponudniku

Sava Turizem d.d., Hotel Ajda 4*

Kranjčeva ulica 12
9226 Moravske Toplice
Slovenija

02 512 22 00

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-59%

Personaliziran stenski koledar za leto 2025

Odlična ideja za darilo! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Prenosnik Dell Latitude 7480, i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-59%

Personaliziran A3 koledar z vašimi slikami (13 listov)

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Poštnina GRATIS - ob hkratnem naročilu vsaj 4 koledarjev! Najlepši spomini si zaslužijo posebno mesto!

-70%
NOVO

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

-71%
NOVO

Komplet 3 nedrčkov Magic bra iz mikrovlaken

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Magična skodelica

Vsebina vedno ostane v skodelici!