Krasno in unikatno darilo! -59% na personaliziran stenski fotokoledar za leto 2025 z vašimi osebnimi fotografijami pri Letaki.com! Koledar je formata A3, ima 13 listov in podložni karton na zadnji strani in spiralno vezavo! Na voljo več različic stenskega koledarja!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Poštnina GRATIS - ob hkratnem naročilu vsaj 4 koledarjev! Najlepši spomini si zaslužijo posebno mesto!

9,00€
Kupi kupon
Vrednost:
22,00 €
-59%
Prihranek:
13,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,05€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

-56%
Personaliziran A3 koledar z vašimi slikami (13 listov)
Poglej ponudbo
7,50 €
Vrednost: 17,00€
Prihranek: 9,50€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi do 31. 1. 2025.
  • Ob aktivaciji si preko spletne strani http://letaki.com/tisk/koledarji/ prenesete program za izdelavo koledarja in si slednjega oblikujete po lastnih željah. Program deluje v Windows okolju ter pogojno na Mac OS-u.
  • Ob oddaji naročila preko programa je potrebno posredovati podatke za dostavo: ime in priimek, naslov, kontaktno telefonsko številko ter šifro kupona (šifro vpišete v polje »sporočilo fotostudiu«).
  • V primeru težav pri naročilu pokličite na telefon: 051 485 978.
  • Čas izdelave 1 (enega) koledarja je 5-10 delovnih dni od oddaje naročila. V primeru večjega števila naročil, še posebej med božično-novoletnimi prazniki, se čas izdelave sorazmerno podaljša. Naročeno vam pošljejo po pošti, poštnina ni vključena v ceno in se plača po povzetju v znesku 5 €. Ob hkratnem naročilu 4 ali več kuponov iz istega profila z dostavo na isti naslov je dostava brezplačna. Ob predhodnem dogovoru možen osebni prevzem v poslovalnici v Ljubljani.
  • Pri reprodukciji lahko pride do odstopanja pri kakovosti tiska (svetloba, odtenki posameznih barv, gostota in ostrina slike, ipd.) zaradi slabše oz. nezadostne kakovosti slik posnetih z različnimi tehničnimi pripomočki (telefoni, slabi digitalni aparati, skenirane slike, ipd.).
  • Ponudba vsebuje: 1x stenski fotokoledar za leto 2025 z vašimi osebnimi fotografijami, pri Letaki.com. Koledar je formata A3, ima 13 listov in podložni karton na zadnji strani ter spiralno vezavo. Na koledar lahko umestite poljubno število fotografij, ki jih izberete sami. Na voljo več različic stenskega koledarja.

Ustvarite unikatni koledar z najljubšimi spomini, ki vam bodo polepšali leto 2025.
Personalizirani koledarji so unikatno in izvirno darilo za vaše najbližje. Izberite 13 ali več najljubših fotografij skoraj preteklega leta in jih vnesite v program, s katerim lahko oblikujete koledar popolnoma sami. Zaposleni pri Letaki.com vam bodo izdelali unikaten fotokoledar, ki bo lično in nepozabno darilce za vas ali vaše bližnje. :) Tako se boste lepih trenutkov preteklega leta spominjali še dolgo!
Najlepši spomini si zaslužijo posebno mesto!

Podrobnosti o ponudniku

ONAR, d.o.o., PE Ljubljana

Župančičeva ulica 11
1000 Ljubljana
Slovenija

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-64%

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje! V tej ponudbi lahko izberete tudi magnetne table drugih dimenzij - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostm

Super cena

Inovativna polnilna postaja DigitalStation s 4 funkcijami

4v1: alarm, koledar, termometer in brezžični polnilnik!

Super cena
NOVO

Mehki copati Lukass iz naravnega usnja

Odlična ideja za darilo!

-50%
NOVO

PracticeMath učni set za učenje ulomkov z magneti

Zabavna in interaktivna metoda za lažje razumevanje matematike!

Super cena
NOVO

3 pari moških ali ženskih kratkih nogavic

Udobne in lepe nogavice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!