Medicinski pripomoček! - 66 % na aparat Fairy Light za samopregledovanje dojk, namenjen pa je tudi masaži prsi! Deluje na principu presvetljevanja tkiva z intenzivno svetlobo, ki omogoče zgodnje odkrivanje morebitnih sprememb! Poštnina je brezplačna!

Enostavna in popolnoma varna uporaba! Aparat z vibracijami pospešuje prekrvavitev tkiva dojke in kože, kar pripomore k njeni učinkovitejši samoobnovi!

49,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
149,00 €
-66%
Prihranek:
99,10 €
 
 

Naprava Fairy Light je namenjena rednemu samopregledovanju dojk. Deluje na principu presvetljevanja tkiva z intenzivno svetlobo, ki ob redni uporabi omogoča učinkovito in zgodnje odkrivanje nastalih zatrdlin in drugih sprememb.

Uporaba pripomočka Fairy Light je enostavna in popolnoma varna. Ob odkriti spremembi v tkivu dojke je potrebno obiskati osebnega zdravnika ali specialista ter opraviti strokovno preiskavo. V primeru zgodaj odkritega raka obstaja velika možnost za uspešno zdravljenje.

Aparat Fairy Light je namenjen tudi masaži prsi. V načinu za izvajanje masaže aparat z vibracijami pospešuje prekrvavitev tkiva dojke in kože, kar pripomore k njeni učinkovitejši samoobnovi. Po določenem času redne uporabe tako postane koža bolj elastična in napeta, kar prispeva k manjši povešenosti dojk.

Kako izgledajo nepravilnosti? Ob presvetlitvi dojke z intenzivno svetlobo aparata Fairy Light boste videli strukturo tkiva v njeni notranjosti. Na slikah je prikazana primerjava med izgledom zdrave dojke ter dva primera vidne nepravilnosti. V primeru, da opazite zgoščena temna območja ali lise, nemudoma obiščite osebnega zdravnika oziroma specialista.

Kaj pomenijo temna območja in lise?
V zgodnjih fazah nekaterih vrst rakavih obolenj se pretok krvi na prizadetem območju znatno poveča. V procesu, imenovanem angiogeneza, okrog tumorja nastajajo nove krvne žile. Ravno novonastale žile ustvarijo temno liso, ki jo je moč videti pod osvetlitvijo z aparatom Fairy Light.

Tehnične specifikacije:
Dimenzije: 20 cm x 5 cm x 4 cm, teža: 170 g
Garancijska doba: 12 mesecev

Ne spreglej ostalih super ponudb

-74%
Rezerviranih 23

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi! DARILO ob nakupu do 31. 8. 2021: GRATIS vzglavnik + brezplačna poštnina!

-54%
Rezerviranih 40

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

NOVO! Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani, a po nespremenjeni akcijski ceni!

-76%
Rezerviranih 9
-50%
Rezerviranih 15
NOVO

Tinktura baldrijan (50 ml)

Za vsako tegobo raste rožica!

-50%
Rezerviranih 4
NOVO

Masažni pripomoček, ki vam omogoča masažo kar doma

Preprost za uporabo in odlični rezultati!

-70%
Rezerviranih 3
NOVO

Komplet 8 kompatibilnih nastavkov za Gillette Mach3

Gillete Mach3 ne slovi zaman kot ena izmed najboljših britvic na svetu!