Pranje perila brez kemikalij! - 71 % na paket 2 revolucionarnih magnetov (Magnetni sistem pranja) za pranje perila in mehčanje vode! Deluje skoraj brez uporabe pralnih praškov ali mehčalcev! Doživljenjska garancija, saj se nikoli ne izrabi!

Pranje z naravno obnovljivo močjo magnetne sile ter brez ali z minimalno uporabo kemikalij!

19,90€
Kupi kupon
Vrednost:
69,00 €
-71%
Prihranek:
49,10 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,10€ na eDenarnico
4
rezervirani kuponi
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Naročilo izvršite direktno (avtomatično) ob nakupu kupona preko sistema na 1nadan.si.
  • Naročeno prejmete po pošti v roku 10 dni od oddaje naročila. Poštnina ni vključena v ceno in znaša 4,41 € za pošiljanje na območju Republike Slovenije.
  • Ponudba vsebuje: 1x paket 2 revolucionarnih magnetov (Magnetni sistem pranja) za pranje perila in mehčanje vode.

Kaj je Magnetni sistem pranja perila?
To je patentiran proizvod, ki omogoča pranje vašega perila z obnovljivo močjo magnetne sile in to brez ali z minimalno uporabo kemikalij. Je najmočnejši pralni magnet na svetu z več kot 6000 gausi.

Zakaj prati z Magnetom?
- Zdravje: veliko ljudi trpi zaradi alergij na koži in dihalih, ki nastanejo zaradi nošenja oblačil, ki so prežeta z ostanki detergentov in mehčalcev. Če ste eden od 33% ljudi, ki trpijo zaradi preobčutljivosti na kemikalije ali alergij, ki jih povzročajo petrokemikalije v detergentih, si lahko oddahete, saj je z uporabo Magnetnega pranja perila tega konec.
- Okolje: detergenti niso mila ampak petrokemikalije pridobljene iz surove nafte. Z uporabo Magnetnega sistema pranja perila pripomoremo, da se v naše vire sveže vode dan za dnem izteka manj škodljivih snovi. Sodelujmo v tem procesu. Perimo z magneti! Varujmo naravo!
- Prihranek denarja: za večino je dovolj dober razlog za uporabo magneta prihranek. Za družine, ki perejo perilo vsak dan je prihranek očiten. Ker se surova nafta stalno draži, se posledično dražijo tudi detergenti, ki v trgovinah že tako dosegajo visoke cene.
- Zaščita otrok in družine: manj kot imate kemikalij v domu, manj jih vdihujete oziroma manj se jih absorbira v telo skozi kožo.
- Uporaba: zelo enostavno. Magneta namestite na vsako stran bobna, le ta se kar prilepita na kovino, vstavite perilo in uporabite željen program, kot vedno. Boljši učinki so z uporabo bolj tople in vroče vode. Magneta bosta najverjetneje po končanem pranju sprijeta. To je povsem normalno in ne vpliva na delovanje le teh in tudi ni potrebno, da so pritrjeni na boben, da delujejo. Magneta lahko po končanem pranju pustite kar v stroju.

Ali lahko uporabljam poleg Magneta še prašek, mehčalec ali druge kemikalije, če to želim?
Lahko in to ne bo škodilo Magnetu. Vendar se zavedajte, da ima uporaba kemikalij škodljiv vpliv na zdravje in okolje! Za pranje perila lahko uporabljate domač naraven pralni prašek, recept prejmete ob nakupu. Beli kis (5% raztopina) pa deluje kot naravni mehčalec in ima tudi močan antibakterijski efekt. Če že dodate pralni prašek in mehčalec, ju uporabite v minimalni količini. Po pranju z Magneti brez kemikalij so oblačila brez vonja, vendar pretehtajte faktorje vpliva na zdravje in okolje na eni strani in strupene dišave na drugi strani.

Vzdrževanje in uporaba: Magnete lahko pustite v stroju do naslednjega pranja. Čez čas lahko robovi kroglic postanejo nekoliko razbarvani zaradi privlačnosti na kovino, pranja, itd… to je povsem normalno. Občasno jih očistite tako, da jih zdrgnete z vodo in brisačo.

Opozorilo: Ne postavljajte Magneta blizu elektronskih naprav ali k čemurkoli na kar bi lahko vplivalo magnetno polje. Izogibajte se tudi srčnim spodbujevalnikom. Ne dajajte kroglic v usta, ne mečite jih in ne razrežite jih. Uporabljajte jih le za to čemur so namenjeni - za pranje perila. Ponudnik ne odgovarja za nobeno zgoraj našteto zlorabo pri uveljavljanju garancije.

Podrobnosti o ponudniku

Numeno d.o.o.

Goriška ulica 11
3230 Šentjur
Slovenija

Kontaktni podatki
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

-51%
Rezerviranih 177

Fotoknjiga FK A4 PANORAMA PRO ali PORTRET PRO

Ujemite najbolj zabavne, drzne, nepozabne, sončne ali romantične spomine v fotoknjigo!

-52%
Rezerviranih 15

Mini prenosna klimatska naprava

Ustvarja prijetno, sveže in čisto vzdušje!

-82%
Rezerviranih 31

Ultrazvočni negovalec kože in obraza Art of Healing

Izboljša prekrvavitev, vrača koži gladkost in mladostni sijaj! Vstopite v prihajajoče poletje še posebej mladostni!

-53%
Rezerviranih 4

Paket 2 maskar Big & Beautiful Boom Curl Astor

Za trepalnice, ki ste si jih vedno želele!

-52%
Rezerviranih 5

Digitalna naprava za merjenje alkohola InnovaGoods

Preprosta in učinkovita metoda za nadzor presežkov alkohola!

-50%
Rezerviranih 2

Prijateljska spominska knjiga

Za večen spomin na otroške in najstniške dni!