Prikaži vse iz kategorije:
  • Tehnika

Vrhunski občutek igranja igric! - 64 % na igralni gumb (joystick) za iPad, za igranje nekoliko zahtevnejših strateških in arkadnih iger, brez dodatnih kablov ali baterij (primerno za iPad3, iPad2 in iPad)!

Ponudba vsebuje: 1x igralni gumb (joystick) za iPad, za igranje nekoliko zahtevnejših strateških in arkadnih iger. Primerno za iPad3, iPad2, iPad. Poštnina je brezplačna.

8,84€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,90 €
-64%
Prihranek:
16,06 €
 
 

Če ste do sedaj mislili, da na tabličnem računalniku iPad ni možno igranje nekoliko zahtevnejših strateških in arkadnih iger, imamo za vas pravo rešitev!

Igralni gumb (joystick) za iPad daje občutek igranja kot na zahtevnejši igralni konzoli. Igralni gumb preprosto namestite na svoj iPad. Joystick se popolnoma prilega ekranu, ne pušča sledi in je brez dodatnih povezovalnih kablov ali baterij. Naj vas prijetno igranje iger spremlja kjerkoli. Vživite se v svojo najljubšo igro doma, na potovanju ali med odmori. Primeren je za vse iPad generacije (iPad, iPad 2 in iPad 3).

Ta inovativni izdelek ima CE certifikat, kar potrjuje, da izpolnjuje bistvene zahteve glede varnosti potrošnikov, zdravja ali varovanja okolja, kot jih določajo EU smernice oz. regulative. Izdelek je kompaktno igralo in učbenik v enem.
Za igranje strateških in arkadnih iger priporočajo nakup 2 igralnih gumbov – joystickov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!