- 61 % na paket univerzalnih polnil za kartušev, v spletni trgovini Kartuska.com! S klikom na Izberi ponudbo, izberite paket univerzalnih polnil za kartuše: A. črno polnilo za 5,90 € ALI B. črno in barvno polnilo za 7,90 €.

Ponudba vsebuje: paket univerzalnih polnil za kartuše (črno in barvno polnilo): 2x 30 ml črnega + 1x 30 ml cyan + 1x 30 ml magenta + 1x 30 ml yellow polnila + 1x 30 ml čistilne tekočine + brizgalka + 25x foto papir A6.

7,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,25 €
-61%
Prihranek:
12,35 €
 
 

Vam je v tiskalniku zmanjkalo barve? Ravno sredi tiskanja? Ker je vaš čas dragocen in da le-tega ne boste venomer izgubljali po nepotrebnem z iskanjem in kupovanjem ustreznih kartuš... je tukaj paket univerzalnih polnil za kartuše, s katerim bo kartuša ponovno polna, ne glede na znamko in model vašega tiskalnika.

V paketu boste prejeli 2x 30 ml črnega polnila, 30 ml cyan polnila, 30 ml magenta polnil, 30 ml yellow polnila, 30 ml čistilne tekočine in kvaliteten foto papir Skyhorse 220g (A6 - 25 listov) na katerega boste lahko natisnili vaše dragocene spomine.

Polnjenje stare kartuše je enostavno. Kartušo napolnite s pomočjo brizgalke, v katero predhodno včrpate polnilo. Število polnjenj je odvisno od velikosti stare kartuše.
Da vas prazna kartuša ne bo več mogla presenetiti, je tukaj paket univerzalnih polnil za kartuše.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Močan drobilec za orehe in lešnike

Celotna kovinska konstrukcija odpirača za orehe je postavljena na trdno leseno podlago, ki ne le dobro in stabilno stoji na pultu, ampak je tudi enostavna za čiščenje in trpežna.