- 50 % na komplet UV gelov (7x) za podaljševanje nohtov s profesionalno UV lučko! S klikom na Izberi ponudbo, izberite komplet UV gelov: A. brez lučke za 54,50 € ali B. z UV lučko z 1x 9 W žarnico za 75,50 € ali C. z UV lučko s 4x 9 W žarnicami za 85,50 €.

Ponudba vsebuje: 2x vezni gel Monique (15ml), 1x gradilni pink gel Monique (30ml), 1x bel gel za francosko manikuro (15g), 1x zaključni gel (15ml), 2x Monique barvni gel (5gr) + UV lučka s 4x 9W žarnicami.

Laki za podaljševanje
Laki za podaljševanje
85,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
171,00 €
-50%
Prihranek:
85,50 €
 
 

Podaljševanje nohtov kar doma! 

Če nosite gelirane nohte, pa enostavno nimate časa, da bi se odpravili v salon, si jih lahko podaljšujete kar sami doma! Današnji komplet UV gelov za podaljševanje nohtov vsebuje kislinski vezni gel Monique (15 ml), brezkislinski vezni gel Monique (15 ml), pink gel Monique (30 ml), bel gel za francosko manikuro (15 g), zaključni gel (15 ml) in 2 barvna gela Monique (5 gr) po izbiri ter UV lučko s štirimi žarnicami (9 W). Vezni kislinski gel vsebuje kisline, za boljši oprijem na nohtu. Namažete tanek sloj na spiljen in očiščen noht ter 2 minuti sušite v UV lučki. Pink gel Monique je gradilni gel roza barve, idealen za francosko manikuro, saj nežno obarva noht. Je srednje gost, samoizravnalen in se enostavno nanaša ter pili. V UV lučki se suši 2 min minuti. Beli gel za francosko manikuro je se uporablja za izdelavo francoske manikure. Nanašamo ga pod ali na gradilni gel, v enem ali dveh slojih, vsakega posebej utrdimo v UV lučki (36 W) 2 minuti. Sušenje ne sme biti daljše od navedenega. Zaključni gel se uporablja kot zaključni nanos na umetne gelirane nohte. Nanaša se na tanko, z njim dosežemo visok sijaj. Nanos se v UV lučki utrjuje 2 minuti. Po utrjevanju ga ni potrebno brisati.

Za lepe in sijoče nohte!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

CBD mazilo

Konopljino olje je bogato z maščobnimi kislinami, ki so ključne za zdravo kožo! Mazilo je primerno za vse tipe kože. Razdraženo, pordelo in izsušeno kožo navlaži in nahrani!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%
NOVO

Kvaliteten 1DIN LCD FM avtoradio + daljinec

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Univerzalna konopljina sončna očala DragonWear

Izjemno lahka, udobna in prijetna za nošenje!

-50%
NOVO

Zabavna družabna igra križci in krožci

Primerna tako za otroke, kot za odrasle!