- 50 % na komplet UV lak gelov (3x) za permanentno lakiranje nohtov s profesionalno UV lučko! S klikom na Izberi ponudbo, izberite komplet UV lak gelov: A. brez lučke za 29 € ali B. z UV lučko s 1x 9 W žarnico za 50 € ali C. z UV lučko s 4x 9 W žarnicami za 60 €.

Ponudba vsebuje: 1x komplet UV lak gelov za permanentno lakiranje nohtov (3 kom): 1x lak gel Base/Top Monique (15ml), 2x lak gel poljubne barve (15ml) + profesionalna UV lučka s 4x žarnicami (9 W).

UV gel laki za lakiranje
UV gel laki za lakiranje
60,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-50%
Prihranek:
60,00 €
 
 

Uredite si lepe nohte kar sami doma! 

Če ste si vedno želeli lepih nohtov, pa enostavno nimate časa, da bi se odpravili v salon, si lepe nohte pričarajte kar sami doma! Današnji komplet vsebuje UV lučko s 4 žarnicami (9 W) ter komplet lak gelov za permanentno lakiranje nohtov: 1 lak gel Base/Top Monique ter 2 lak gela poljubne barve. Lak gel Base/Top Monique se uporablja kot podlaga in/ali kot top pri permanentnem lakiranju. V UV lučki se suši 2 minuti, po sušenju pa ga je potrebno brisati. Lak je v 15 ml steklenički s čopičem. Na obrisan Base/Top lak gel Monique nanesete lak poljubne barve, ki se prav tako 2 minuti suši v UV lučki. Barvni laki so intenzivnih barv in zelo prekrivni. Za lepšo prekrivnost lahko nanos ponovite. Laki se lahko uporabljajo tudi kot barvni gel za vse tehnike geliranja.

Enostavno in hitro!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

CBD mazilo

Konopljino olje je bogato z maščobnimi kislinami, ki so ključne za zdravo kožo! Mazilo je primerno za vse tipe kože. Razdraženo, pordelo in izsušeno kožo navlaži in nahrani!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%
NOVO

Kvaliteten 1DIN LCD FM avtoradio + daljinec

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Univerzalna konopljina sončna očala DragonWear

Izjemno lahka, udobna in prijetna za nošenje!

-50%
NOVO

Zabavna družabna igra križci in krožci

Primerna tako za otroke, kot za odrasle!