- 50 % na 4-delni poletni paket za dojenčke: 1x mleko za sončenje SPF 50 + 1x vitaminska otroška krema + 1x Nasogal solne kapljice + 1x Bebident kapljice za zobke! Poštnina je brezplačna.

Pri tej ponudbi lahko, s klikom na Izberi ponudbo, izberete: A. paket za odrasle za 16,85 € ali B. paket za dojenčke za 17,10 € ali C. paket za otroke za 18 €.

17,10€
    Kupi kupon
Vrednost:
34,20 €
-50%
Prihranek:
17,10 €
 
 

Se odpravljate na morje ali krajši dopust? Zagotovite vašim najmlajšim ustrezno zaščito pred soncem ter brezskrbno uživajte!

Otroško mleko SPF 50 je namenjeno občutljivi otroški koži. Kombinacija odsevnih mineralnih filtrov zagotavlja visoko UVA in UVB zaščito. Ognjičevo olje in kamilica preprečujejo pojav rdečice, negujejo in obnavljajo kožo. Izvleček Aloe Vera omogoča visoko vlažnost in preprečuje zapiranje por na koži, zagotavlja hitro hlajenje ter daje pomirjujoč občutek. Vitamin E preprečuje nastanek prostih radikalov in ohranja mehkobo in elastičnost. Nanesite izdelek enakomerno na suho kožo 15 minut pred izpostavljanjem soncu.
Vitaminska otroška krema vsebuje ognjič in hipoalergijski lanolinom. Je obogatena z vitamini A in D, ki pospešujejo celjenje kože. Preprečuje in blaži vnetja ter izpuščaje. Kožo otrok in tudi odraslih vlaži in neguje. Nanesite na suho in čisto kožo. Dermatološko testirana.
Nasogal ® otroške solne kapljice prečistijo dihalne  poti, vlažijo sluznico in olajšajo dihanje dojenčkom in otrokom.
Bebident ® kapljice za zobke lajšajo simptome, ki se pojavljajo v času rasti prvih zobkov in mehanske poškodbe ustne sluznice. Delujejo antiseptično, anestetično, zmanjšujejo bolečino, pomirjajo in pomagajo zdraviti rane ter vnete dlesni. Nepogrešljivi izdelek v vaši hišni lekarni.

Za brezskrbno uživanje na morju!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!