Paket tretmajev za telo in duha! - 71 % na 1 obisk (2h), ki vključuje: 1x kavitacija (30 min) + 1x limfna drenaža (30 min) + infrardeča savna (1h) v Lepotnem salonu Kliše! Med odmorom savnanja gratis uporaba masažnega stola in toplih napitkov!

Plačajte 19,90 € za obisk v pomirjajočem okolju in sprostite duha ter oblikujte telo, v vrednosti 70 €.

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-71%
Prihranek:
50,10 €
 
 

Poskrbite zase in del dragocenega časa preživite v Lepotnem salonu Kliše, kjer bodo poskrbeli za vas, kot se spodobi! Lepo telesce vam ne uide:)

Kavitacija je neboleča terapija brez stranskih učinkov, ki omogoča hitro, varno in učinkovito preoblikovanje telesa. Ta metoda ima izredne rezultate pri zmanjševanju prekomernih maščobnih oblog in odpravi celulita. Rezultati so vidni že po eni terapiji.
Tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju.Z nizkofrekvenčnim ultrazvokom - kavitacijo neposredno učinkujemo na maščobno celico, saj tresljaji, ki jih sproži v globino tkiva omogočajo, da se maščobna celica odpre, limfa pobere odpadne produkte, ki jih maščobna celica izloči, in ti se z urinom odstranijo iz telesa. Maščoba iz odprtih maščobnih celic pa se v obliki trigliceridov izloči v krvni obtok, kjer se porabi kot vir energije. Zato je priporočljivo, da se po končani terapiji poslužimo tudi lažje telesne vadbe.

O IR SAVNI
Še nekaj besed o infrardeči svetlobi, ki jo ljudje zaznavamo kot toploto. Tudi večina energije, ki jo oddaja sonce, je v infrardečem spektru. Gre za zdravilen učinek, ki ima že 3.000-letno tradicijo na Kitajskem. Indijski Jogiji so tak način ogrevanja telesa uporabljali v zdravilne namene, savno pa so popularizirali Finci, katerih staro verovanje je, da ogrevanje (potenje) telo mentalno, duhovno in fizično očisti. Temperatura v infra savni se giblje med 40-imi do 60-imi stopinjami Celzija. Vlažnost včasih doseže tudi 50 %. V notranjosti kabine infra žarki uporabijo 20% svoje energije za ogretje zraka, preostalih 80% pa se preobrazi v energijo, ki prodre globoko v notranjost telesa (globinski učinek savnanja).
Pri redni uporabi infra savne v 30 do 40 minutah 'pokurimo' tudi od 900 do 2.400 kcal, ali toliko, kot če bi pretekli 9 do 15 km. Infra savna pospešuje razgrajevanje in izločanje celulita, ki je skupek maščob, vode in odpadnih snovi. Zaradi globinskega segrevanja je infra savna veliko bolj učinkovita kot druge savne
.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!