HEMPY za res pridne kužke! - 50 % na 500 g pasjih super prehranskih dodatkov Hempy + 250 ml Hempy hladno stiskanega konopljino-sončničnega olja, ki bodo kužkom povrnili zdravje, izboljšali rast dlake, okrepili sklepe in žilno-srčni sistem!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 250 g dodatkov Hampy + 100 ml Hempy olja za 6,90 €!

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,10 €
 
 

HEMPY - za res pridne kužke! Pes je človekov najboljši prijatelj. Najmanj kar lahko storimo zanj je, da poskrbimo za zdravo hrano.

Danes se še vedno veliko premalo se govori o koristnosti konoplje in zato ni nič čudnega, da ima negativni prizvok! Konoplja je še marsikaj drugega ... med drugim je odlična hrana za ljudi in živali, ki jim lahko zelo koristi!

Predstavljamo vam novost na slovenskem tržišču, ki bo poskrbela za to, da se bodo vaši štirinožni prijatelji res odlično počutili. HEMPY je prehransko dopolnilo izdelano izključno iz najkakovostnejših konopljinih semen naravne pridelave, popolnoma brez konzervansov, arom, ojačevalcev okusa ali kakršnih koli drugih umetnih dodatkov. HEMPY je res izjemno bogat s polinenasičenimi maščobnimi kislinami (omega3/omega6), vsebuje resnično vse esencialne aminokisline, številne antioksidante in druge pomembne snovi. Izredno veliko pozornosti je bilo namenjenu temu, da bi to zakladnico koristnih snovi, čimbolj optimalno prilagodili za pse in rezultat tega je sedaj produkt, ki je pred vami.

Dnevna priporočena količina je odvisna od teže psa in znaša za pse do 10kg – 10g, 10 do 25kg – 15g, 25 do 50 kg – 20g, nad 50kg – 25g briketov. Recimo naš Yorkie (3,5 kg) ima 250 g paket za en dober mesec (da si lažje predstavljate).

Zakaj je konoplja za pse tako koristna? Danes je vedno več je govora o tem, kako je tudi za naše kužke, naravna prehrana najbolj primerna in naš izdelek je točno to – naravna prehrana oz. bolje rečeno dodatek k prehrani, za vašega psa. Lastniki psov se vedno znova sprašujejte, le kako bi lahko svojemu ljubljenčku malo izboljšali vsakodnevno počutje in zdravje nasploh.
Pes nam bo vračal ljubezen. Živali čutijo, kdaj smo žalostni in nas poskušajo potolažiti. Zagotovimo jim veselo in zdravo bivanje!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Sanjska hiša za vašo punčko z LED osvetlitvijo

Vila je opremljena s številnim pohištvom, ki vaši omogoča neprestano oblikovanje novih interierjev!

Super cena
-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Komplet kondomov Durex London (30 kosov)

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi drugo opcijo, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

336-delni set kock za sestavljanje proge za spuščanje žogic

Primerno za otroke od 3. leta dalje! Za izboljšanje ročnih spretnosti, ustvarjalnost, raziskovalne sposobnosti, koordinacijo rok in oči in razlikovanje barv!

-50%
NOVO

Pripomoček za vihanje trepalnic s pomočjo toplote

Preprosta, varna in enostavna uporaba, ki se segreje na popolno temperaturo za nežno privihanost trepalnic!