Zdravo in uspešno hujšanje! - 50 % na paket za hujšanje za ženske: zelena kava NutriUp (90 kapsul) + Whey Protein Premium (908 g)!

V tej ponudbi lahko izberete tudi Zeleno kavo (90 kapsul) za 13,84 €.

28,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
57,89 €
-50%
Prihranek:
28,94 €
 
 

Da bodo tokrat rezultati vidni na vašem vitkem telesu!
Rezultati tokratne shujševalne diete bodo resnično vidni, saj paket vsebuje sestavine, ki vam jih najbolj primanjkuje. Maščobe v predelu bokov, stegen in zadnjice se namreč najlažje znebite z dovolj beljakovinami iz pravega vira, z manj nezdrave hrane, v pomoč in motivacijo vam je tudi hitrejše izginevanje maščobnih blazinic.

Zelena Kava
Največji učinek zelene kave dobimo s pomočjo čistega ekstrakta zelene kave v prehranskem dopolnilu. V praženi kavi se namreč uniči klorogenska kislina in z njo vsi pozitivni učinki. V prehranskem dopolnilu NutriUp zelena kava pa dobimo klorogensko kislino koncentrirano, z izjemno močnim učinkom.
Whey Protein
Premium Da bo vaš jedilnik vključeval manj ogljikovih hidratov in maščob, je potrebno energijo pridobiti iz bogatega vira zdravih beljakovin. Tako bo vaš jedilnik popolnejši, saj bo za boljše rezultate vseboval kakovostne whey beljakovine. Okusen čokoladen obrok vam pomaga slediti bolj zahtevnemu jedilniku, pospeši prebavo in omogočajo hitrejšo izgubo maščob.
Paket je primeren:
- za vse ženske, ki želite shujšati če se že dolgo trudite izgubiti nekaj kilogramov, pa vam nikakor ne uspe - če imate največ odvečnih centimetrov ravno v predelu bokov, stegen in zadnjice

Za najboljše rezultate:
- Zaužijte Zeleno kavo 30 minut pred obrokom 1-3 krat na dan. Pakiranje 90 kapsul zadostuje za do 90 dni.
- 30 g ali 60 g Whey Protein Premium zmešajte z 2-4 dcl vode pred/po vadbi, z/med obroki ali pred spanjem 1-3 krat dnevno. Pakiranje 908g zadostuje za do 30 dni.
Sestavine: Zelena Kava (1 vegetarijanska kapsula): Zelena Kava 2000mg, mikrokristalna celuloza, vegetarijanska kapsula, vegetarijanski magnezijev stearat Whey-Protein-Premium-HVWhey Protein Premium: Proteini Sirotkin Izolat, Proteini Sirotkin Koncentrat (sojin lecitin), Kakav v Prahu, Čokoladni Okus, Sukraloza. Vsebnost alergenov: gluten, mleko, soja. Lahko vsebuje sledi oreščkov.
Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena
NOVO

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-73%
NOVO

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!