- 61 % na Bonus paket Super učenje (Binauralni + Pospešena Integraciija) za hitrejše učenje in dolgotrajni spomin, (učenje v Alfa, Beta in Theta stanju): 1x audio CD ALFA 10.0Hz binauralni (45 min) + 1x audio CD BETA 20.0Hz binauralni (30 min) + 1x audio CD THETA binauralni (80 min)!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi Osnovni Paket Super učenje za 19,90 €.

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
77,90 €
-61%
Prihranek:
48,00 €
 
 

Pospešena integracija oziroma povezovanje obstoječega znanja z novo pridobljenim je končna faza v procesu učenja,ki se večinoma dogaja med našim spanjem. Med spanjem namreč dosežemo tako imenovano REM (rapid eyemovement) fazo v kateri potekajo porcesi integracije.Vsakdo izmed nas je že kdaj rekel “moram prespati”, ker smo vajeni, da se lahko naše mnenje, ko neko zadevo prespimo, precej spremeni. Ne gre za to, da bi se informacija kakorkoli spremenila, gre le za bolj celostno dojemanjenovih informacij, kipercepcijo.

Med fazo učenja ponavadi dodamo bistveno večjo količino informacij, kot se to dogaja v vsakodnevnem povprečju. Zavsako količino na novo sprejetih informacij je potrebna integracija še predno se začnemo ponovno učiti in ponovnosprejemati večje količine podatkov. Glede na količino novih informacij, bi se moral podaljševati tudi čas spanja, karpomeni, da tudi priporočenih 8 ur ni vedno dovolj, da se proces integracije izvede v vsej celoti. Velikokrat pa namspanec jemlje tudi nervoza in nesproščenost pred preizkusi znanja, zato se nam zgodi, da sicer snov, ki jo obvladamo,neustrezno pomešamo z drugimi podatki.Do REM faze v spanju pridemo približno vsakih 90 minut. Sprva je obdobje REM faze dolgo približno 5 minut in sepostopoma podaljšuje. V 8ih urah nemotenega spanja dosežemo približno 60 minut, kar pa je za integracijo večjekoličine podatkov premalo.CD Pospešena Integracija je sestavljen iz kombinacije globokih in nizkih theta frekvenc s pomočjo že poznanihbinauralnih tonov, kar pomeni, da smo ne glede na naše razpoloženje ali zmožnost globokega spanja, nemoteno vREM fazi. Običajno pri poslušanju tega CDja je, da lahko zaspimo, kar ne predstavlja ovire, saj binauralni toni delujejone glede na to ali smo budni ali spimo. Budnost v REM fazi pomeni, da smo globoko sproščeni, da na dogajanje vokolici reagiramo popolnoma avtomatizirano ­ tudi med vožnjo avtomobila pri dolgih razdaljah občasno dosežemo REMfazo, seveda v kombinaciji z BETA valovanji, ki nas ohranjajo v budnem stanju. Theta valovi so valovi nižjih frekvenc, theta valovi (od 4.1Hz do 7.4Hz). Je raven, kjer biva biološka inteligenca. Stanjeglobokega sna, narkoze. Sanje so v tem stanju zelo žive. To valovanje je značilno za REM fazo spanja (rapid eyemovement), takrat ko intenzivno sanjamo. Vendar pa intenzivne sanje niso najpomemnejši del REM faze. V thetavalovanju se naše telesne funkcije popolnoma avtomatizirajo kar omogoči prost pretok informacij ­ lahko bi rekli tudi, daso sanje kot stranski produkt tega pretoka informacij, podatkov.

Navodila za uporabo:
Audio CD Pospešena Integracija je namenjen uporabi po učenju. Ker so toni, tako kot pri osnovnem paketu SuperUčenje, binauralni, je potrebno uporabiti stereo slušalke. Dolžina CDja je 80 minut, kar nadomesti količino REM faze v10ih urah spanja. 80 minut zadostuje za povečan vnos novih podatkov, zato ni realne potrebe po ponovnem poslušanjucelotnega CDja.Med poslušanjem posnetka ne prekinjajte, saj je kombinacija theta frekvenc posneta tako, da se ob koncu ne počutiteomotični, v sami sredini pa se nahajate v globoki REM fazi. Če med poslušanjem zaspite, to ne bo vplivalo naučinkovitost REM faze.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
Super cena
NOVO

Prenosnik HP EliteBook 840 G3 i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!