Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Malta, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje 10.11. z MSC World Europa Italija-Malta-Španija-Francija!

VKLJUČEN IZLET PO PALERMU!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do italijanskega Rima in Palerma, Malte ter španske Barcelone in francoskega Marseilla.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Francija, Španija, Tunizija

8-dnevno križarjenje 29.9. z MSC Grandiosa Italija-Francija-Španija-Tunizija!

VKLJUČEN IZLET PO PALERMU!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do francoskega Marseille-a, španske Barcelone, Tunizije, Palerma na Siciliji in Neaplja!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje z MSC Fantasia Italija-Španija-Francija z odhodom 28.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Cinque Terre-a, Neaplja, španskega otoka Palma de Mallorca, Barcelone in Marseilla.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje z MSC Seaside Italija-Španija-Francija z odhodom 22.6.2024!

VKLJUČEN IZLET PO MARSEILLE

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do Rima, Palerma na Siciliji, španske Ibize in Valencie ter Marseille-a!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Črna Gora, Grčija

8-dnevno križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija z odhodom 22.6.2024!

VKLJUČEN IZLET PO ANCONI

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Mikonos in Santorinija ter do italijanske Ancone.

Super cena
Nočitev: 9  |   Oseb: 1
Grčija, Turčija, Italija

10-dnevno križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija z odhodom 26.6.!

VKLJUČEN IZLET PO BARIJU!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympia-e in Aten, turškega Efesa in Istanbula, Krfa ter pravljičnega italijanskega Barija!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Francija, Španija, Italija

8-dnevno križarjenje z MSC Musica Francija-Španija-Italija z odhodom 9.7.2024!

VKLJUČEN IZLET PO CANNESU!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do francoskega Cannesa, španske barcelona in Ibize, Cagliarija na Sardinijo ter do Rima.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Malta, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje 27.10. z MSC World Europa Italija-Malta-Španija-Francija!

VKLJUČEN IZLET PO MARSEILLE

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do italijanskega Neaplja in Sicilije, Malte ter španske Barcelone!

Super cena
Nočitev: 11  |   Oseb: 1
Italija, Grčija, Ciper, Egipt, Hrvaška

12-dnevno križarjenje z MSC Lirica Italija-Grčija-Ciper-Egipt z odhodom 26.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympie in otokov Kreta ter Rodos, Cipra, egipčanskega Port Said in Alexandrije ter Splita.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Francija, Španija, Italija

8-dnevno križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija z odhodom 27.4.!

VKLJUČEN IZLET PO MARSEILLE

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Marseille-a, Barcelone, španskega otoka Palma de Mallorca, Sicilije in Rima.

Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Splendida Trst-Olympia-Atene-Efes-Istanbul-Krf-Bari-Trst z odhodom 21.10.2024: 9x nočitev s polnim penzionom za 1 osebo v notranji kabini Bella + pristaniške pristojbine + zabavne prireditve ter animacija!

VKLJUČEN IZLET PO BARIJU! Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympia-e in Aten, turškega Efesa in Istanbula, Krfa ter pravljičnega italijanskega Barija!

Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
od 799,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

GRČIJA, TURČIJA IN ITALIJA Z LADJO MSC SPLENDIDA

21.10.2024: TRST, ITALIJA
Predviden odhod ladje MSC Splendida ob 19:00 uri.

22.10.2024: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje vse ponudbe na ladji ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

23.10.2024: KATAKOLON (OLYMPIA), GRČIJA
Katakolon, ribiška vasica, je izhodiščna točka za ogled antične Olimpije, kjer so potekale olimpijske igre. Po kraju Olimpija se imenujejo grške in moderne olimpijske igre, saj so se tu na štiri leta odvijale igre v čast bogu Zevsu. Iger so se lahko udeleževali zgolj Grki, ženskam je bil vstop prepovedan. Tu lahko vidite ostanke templja, posvečenega boginji Heri, Zeusov tempelj in legendarni stadion. Zelo zanimiv je tudi muzej. Vredno ogleda pa je tudi samo mesto Olimpija, ki je od antičnih ostankov oddaljeno le par minut. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 16:00 uri.

24.10.2024: PIREJ (ATENE), GRČIJA
Pirej leži v pokrajini Atika in je največje potniško pristanišče v Sredozemlju ter tretje na svetu z vidika potniškega prometa. Pirej ima dolgo zgodovino, ki sega v antično Grčijo. Ime Pirej pomeni “kraj nad prehodom”. Od Aten je oddaljen le 10 kilometrov, zato je odlično izhodišče za ogled grškega glavnega mesta. Atene (grško Athina) ležijo na polotoku Atika in so glavno mesto Grčije. Mesto je znano predvsem po ostankih iz antične Grčije, ko so bile Atene središče umetnosti in filozofije. Atene še danes predstavljajo finančno, industrijsko, kulturno ter politično središče Grčije. Ime je mesto dobilo po grški boginji civilizacije, modrosti, tkanja ter obrti - Ateni. Je hči Zevsa in Metide, posvečeni sta ji bili sova ter oljka. Nikoli ni imela ljubimca, zato so jo pogosto imenovali Atena Parthenos (»Atena Devica«). Od tu izvira tudi ime najznamenitejšega njej posvečenega svetišča Partenona na Akropoli v Atenah. Atene so postale glavno mesto Grčije leta 1834. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

25.10.2024: KUSADASI (EFES), TURČIJA
Kusadasi je letoviško mesto na turški obali ob Egejskem morju. Mesto je že 3000 let pred našim štetjem naselilo ljudstvo Leleges, kasneje pa so sem prišli tudi Eolci, Jonci, Lidijci, Perzijci in Makedonci Aleksandra Velikega. Mesto leži 90 km južno od Izmira, zaradi svoje geografske lege pa je najpomembnejša dejavnost turizem. V mestu si lahko ogledamo mošejo Kaleiçi Camii iz začetka 17. stoletja, plažo Ladies Beach, orientalsko pristanišče za karavane Öküz Mehmet Pasha, polotok ob koncu zaliva Guvercin Adası, kjer lahko obiščemo plaže in grad, še vedno pa najdemo tudi ena izmed treh vrat obzidja. Odpravite se lahko tudi v bližnji Kadıkalesi, kjer stoji beneški/bizantinski grad, ali se odpravite do gore Ida/Kaz Dagi in do znamenitega Efesa (na sliki), ki velja za eno največjih in najbolj ohranjenih antičnih mest. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 15:00 uri.

26.10.2024: ISTANBUL, TURČIJA
Istanbul je najbolj popularno turško mesto. Značilnost in edinstvenost Istanbula je da leži na dveh celinah, Evropi in Aziji. Fizično in kulturno ju ločuje Bosporska ožina. Glede na to, da v Istanbulu živi med 12 in 14 milijonov ljudi ga lahko opredelimo kot eno izmed največjih mest v Evropi. Mesto, kljub velikosti, ni glavno mesto Turčije, to je Ankara. Drugo ime za Istanbul je Carigrad, v preteklosti tudi Bizanc in Konstantinopel. Istanbul je kulturno bogato mesto zato vam priporočamo, da obiščete Hagia Sofijo (Agia Sofia), modro mošejo (mošeja Sultanahmet) ter palačo Topkapi (nekdanja rezidenca osmanskih sultanov, danes muzej z dragocenostmi). Obisk turške kopeli (hamam), pokušina doner kebaba ter baklave so obvezen del obiska tega prečudovitega mesta. Predviden prihod je ob 10:00 uri, odhod pa ob 23:00 uri.

27.10.2024: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje vse ponudbe na ladji ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

28.10.2024: KRF, GRČIJA
Krf je drugi največji otok v Jonskem morju. Njegovo grško ime je Kerkyra, ki je povezano z bogom morja, Pozejdonom ter pomembno grško reko Asopos. Mit pravi, da se je Pozejdon zaljubil v nimfo Korkyro, hčerko Azopa in rečne nimfe Metope, jo ugrabil in odpeljal na dotlej neznan otok. Elizabeta Bavarska (Sissi) je imela na Krfu eno izmed svojih vil. Oboževala je Homerjeve epe, v otok pa se je zaljubila. Palača se je imenovala Achilleion, po Homerjevem junaku Ahilu. Ahil je upodobljen na slikah in kipih Achilleiona, izpostavljen pa je prizor iz Trojanske vojne. Glavno mesto Krfa je Krf, ki je pod zaščito UNESCO. Otok je poln čudovitih plaž, zato vam priporočamo, da se ustavite na kateri izmed njih. Predviden prihod je ob 13:00 uri, odhod pa ob 21:00 uri.

29.10.2024: BARI, ITALIJA
Bari je glavno mesto province Bari v italijanski deželi Puglia in pomembno pristanišče na jadranskem morju. Mesto ima prek 300 tisoč prebivalcev in ima dobro razvito industrijo, poleg tega pa je znano kot univerzitetno mesto. Zaščitnik mesta je Sv. Nikolaj, čigar baziliko si lahko ogledate na severu, v starem delu mesta. Tukaj si je vredno ogledati tudi katedralo San Sabino ter grad Barletta, ki je bil zgrajen za Frederika II. Takoj za starim mestnim obzidjem se nadaljuje moderni del mesta, v ozadju pa so industrijske četrti. Na jugu mesta se nahaja moderna četrt Murat, kjer se lahko sprehodite po obalni promenadi ali se odpravite po nakupih v ulicah Via Sparano in Via Argiro. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 14:00 uri.

30.10.2024: TRST, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Trst je ob 9:00 uri.

MSC SPLENDIDA
Na ladji MSC Splendida se boste lahko prepustili mnogim užitkom. MSC Splendida s svojo inovativnostjo predstavlja nove dimenzije križarjenja, poznana je kot zelo udobna, moderna, ekološka in tehnološko izpopolnjena ladja. Svoj mir na ladji lahko najdete v wellness centru MSC Aurea Spa, kjer lahko izbirate med številnimi SPA paketi. Na ladji so trije bazeni, igrišče za tenis in košarko, virtualni svet, stimulator F1, 4D kino, več restavracij, barov, internet cafe, salon za kadilce, gledališče, casino, diskoteka in še in še.

NOTRANJA KABINA
Velikost notranje kabine je od 13-15 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Imajo možnost 2 pomožnih ležišč. Čeprav kabine nimajo naravne svetlobe, so svetle in dajejo občutek prostornosti.

BELLA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Bella ponujajo potnikom udobje po najugodnejših cenah. Ta kategorija potniku omogoča, da poda željo glede turnusa večerje, ladjar pa ga določi glede na razpoložljivost na licu mesta.

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 40 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Na povpraševanje: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom.

Možna doplačila na ladji: fakultativni izleti in osebna poraba na ladji.

Za potovanje je potreben potni list z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 

Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.

Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!