Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:
Gurmanski wellness oddih za 2 osebi v Villi Istriana B&B 4*
Vrednost kupona je 78,00 €. Razliko 312,00 € do polne cene (390,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja v Villi Istriana B&B 4* med dodatnimi možnostmi ponudbe!
Ekskluziven BURNOUT RETREAT program v Villi Istriana B&B 4* v Umagu!
Vrednost kupona je 53,80 €. Razliko 215,20 € do polne cene (269,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja v Villi Istriana B&B 4* med dodatnimi možnostmi ponudbe!
Enkraten wellness oddih z masažo v Villi Istriana B&B 4* v Umagu!
Vrednost kupona je 59,80 €. Razliko 239,20 € do polne cene (299,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja v Villi Istriana B&B 4* med dodatnimi možnostmi ponudbe!
-
Prikaži vse iz kategorije:
- Hoteli
- Šolske počitnice
- Hrvaška
- Hoteli Hrvaška
- Krompirjeve počitnice
- Istra
Gurmanske počitnice v Umagu! SUPER CENA za Eko-gastro oddih za 2 osebi v Umagu, v Villi Istriana B&B 4*: 2x nočitev s polpenzionom v Standard sobi + dodatne aktivnosti (degustacija rakije in tartufa) + 2-urno koriščenje zasebnega wellnessa + masaža + najem koles + wi-fi in parking!
Vrednost kupona je 78,00 €. Razliko 312,00 € do polne cene (390,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja v Villi Istriana B&B 4* med dodatnimi možnostmi ponudbe!
Z zelenjem obdana Wellness Villa Istriana se nahaja v mirnem naselju Murine, nedaleč od Umaga. Zasebni wellness v objektu vam bo zagotovil nepozabne počitnice. Wellness Villa Istriana ponuja najboljše za brezskrben počitek ali pa zagotovi vse potrebe službenih potovanj kot tudi družinskih počitnic. Doživite Istro v polnem sijaju, poskusite avtohtone dobrote, kot sta domače oljčno olje in kakovostno vino.
V manjšem družinskem objektu Wellness Villa Istriana ponujajo tudi ribje večerje po naročilu iz dnevnega ulova rib, sami tudi gojijo ostrige in školjke, lastnikov sin, ki je profesionalni kuhar, pa za vas pripravlja sveža živila in dnevne menije, ki spodbujajo uživanje v različnih kombinacijah okusov in edinstvena predstaviitve hrane. Jedilnik je sezonski, navdihujejo ga sestavine, temelji pa na kombinaciji tradicionalne istrske kuhinje z elementi moderne kuhinje.
Druga posebnost restavracije je, da ponuja hrano lokalnih malih pridelovalcev vina, olja, zelenjave in drugih izdelkov. S tem gostom nudijo spoznavanje pravih okusov Istre. Ko prispete v objekt, vas bo toplo sprejel lastnik, ki se šali, da je del inventarja, prijazno osebje pa vam bo pomagalo s priporočili za ogled čudovitih istrskih destinacij, ki so jeseni še posebej privlačne.
EKO-GASTRO PONUDBA:
1. DAN:
14:00–19:00: Prihod v Vilo
Pijača dobrodošlice/dogovor glede aranžmaja
19:30 Degustacija domačih žganj
20:00 Ribja večerja v 4 hodih, osnovana na dnevnem ulovu rib, ki jih zjutraj sveže ujame lastnik, nato pa jih pripravi vrhunski kuhar s poudarkom na konceptu km.0. Natakar vam bo natančno razložil vsak hod, ki ga bodo pospremili z enim vrhunskim vinom. Če ne preferirate ribjih jedi, je na zahtevo možna zamenjava ribje večerje za mesno ali vegetarijansko (ali vegansko) večerjo.
2. DAN:
08:00–10:00: Bogat samopostrežni zajtrk, osnovan na domačih jedeh.
12:00: Zbor za delavnice
Na tem srečanju boste skupaj izvajali delavnice izdelave domačih mil in eko sveč iz naravnih materialov.
1. delavnica: izdelava domačih mil z dodatki naravnih užitnih sestavin. Uporabljajo postopek saponifikacije na osnovi kokosovega in njihovega domačega oljčnega olja. Zato uporabljajo naravne izdelke, ne pa že pripravljenih milnih baz. Morda bo to nekoga vrnilo v otroštvo. Takšna mila lahko trajajo leta. Boste zelo ustvarjalni. Mila boste morali nekaj časa hraniti v okrasnih košarah, ki bodo krasile vašo kopalnico, da dozorijo. Ko pa bodo zrela, jih obvezno uporabite, in ko jih porabite, boste znali narediti nova.
Mala zakuska ob kozarcu vina in kanapejih
2. delavnica: izdelava naravnih sveč na osnovi sojinega in palminega voska ter klasičnih parafinskih sveč. Prebudite svojo ustvarjalnost in dovolite, da se izrazi otrok v vas.
3. delavnica: izdelava naravnih kopalnih bombic
Za konec sledi čajna ceremonija – nežno, počasi in s polno pozornostjo do svoje notranjosti. Za trenutek si dovolite začutiti sebe tukaj in zdaj. Energetsko umiritev zaključimo v miru.
Počitek do večerje.
19:00: Degustacija izdelkov na osnovi lokalnih tartufov, pripravljenih na tradicionalen način, vodena s strani natakarja.
19:30 Ribja večerja v 4 hodih, osnovana na dnevnem ulovu rib, ki jih zjutraj sveže ujame lastnik, nato pa jih pripravi vrhunski kuhar s poudarkom na konceptu km.0. Natakar vam bo natančno razložil vsak hod, ki ga bodo pospremili z enim vrhunskim vinom. Če ne preferirate ribjih jedi, je na zahtevo možna zamenjava ribje večerje za mesno ali vegetarijansko (ali vegansko) večerjo.
3. DAN:
08:00–10:00: Bogat samopostrežni zajtrk. Po zajtrku sledi odjava in odhod iz objekta. Odjava je do 10:00, vendar je glede na razpoložljivost možna poznejša odjava (do 12:00)