Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

Aktivni oddih za 2 osebi v Hotelu Termal 4* v Termah 3000, Moravske Toplice

Paket za vse, ki v svoj oddih radi vključite tudi šport, sprehode in oglede znamenitosti! Še posebej boste navdušeni kolesarji! Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in masaža v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 2
Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

Pridobite si kupon za 0 € in si z njim zagotovite darilni kupon za degustacijo 3 vin v Zidanici Malek in SODELOVANJE V NAGRADNEM ŽREBANJU ZA 1x NOČITEV ZA 2 OSEBI ob rezervaciji počitnic v Bungalovih 3* Term Ptuj, ki jih lahko v celoti plačate s turističnimi boni!

Ne spreglejte vseh terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe! Vrednost kupona je 0 €. Polno vrednost aranžmaja, 158,40 €, plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Bungalovi 3* Terme Ptuj: turistični bon
Bungalovi 3* Terme Ptuj: turistični bon
Bungalovi 3* Terme Ptuj: turistični bon
Bungalovi 3* Terme Ptuj: turistični bon
0,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
158,40 €
Super cena
 
 

Na oddih na Ptuj! Kar tri dni razvajanja, sprostitve in pobega od vsakdanjih skrbi v prijetnih bungalovih. Kaj več bi si lahko sploh še želeli?

Ugodna izbira s številnimi prednostmi!
Sredi zelene oaze Term Ptuj stojijo simpatični bungalovi. Mini naselje bungalovov ima skupaj 20 sob, ki gostom zagotavljajo vse udobje hotelske sobe, saj so opremljeni po hotelskih standardih. Od Termalnega parka Terme Ptuj so bungalovi oddaljeni približno 200 metrov, od Grand Hotela Primus še nekoliko manj. Gostje bungalovov so tako odmaknjeni od termalnega vrveža, hkrati pa jim je ta na dosegu rok, ko se želijo potopiti v svet vodnih užitkov ali se predati toplemu objemu savn. Privoščite si ugoden termalni oddih v Bungalovih Terme Ptuj!

Termalni park Terme Ptuj
Za dan, poln novih doživetij!
V hladnejših mesecih se pogrejte, zaplavajte in se zabavajte v objemu ptujske termalne vode v notranjem Termalnem parku v Termah Ptuj. Piko na i termalnim doživetjem pa doda sprostitev v savnah, tudi takšnih v vinskem sodu, številne masaže in pester program aktivnosti.

NAGRADNA IGRA – 1x nočitev za 2 osebi v Bungalovih 3* Term Ptuj 

Splošni pogoji sodelovanja 
Med vsemi vplačanimi* ponudbami za Sava Turizem d.d. v obdobju med 18. 6. in  31.8. 2020 bomo 10. 9. 2020 izžrebali nagrajenca/ko, ki bo prejel/a 1x nočitev za 2 osebi v Bungalovih 3* Term Ptuj. Vsi, ki želijo sodelovati v nagradni igri morajo preko 1nadan.si kupiti kupon za 0 € za katero koli opcijo ponudbe od Sava Turizem d.d. za Bungalove 3* Term Ptuj, s šifro kupona opraviti rezervacijo in unovčiti bon za izbrano ponudbo pri Sava Turizem d.d. torej tudi vplačati celotno kupnino. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Nagrajenec/ka bo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje 1 teden po opravljenem žrebu. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in v skladu s  Splošno Evropsko uredbo o varovanju podatkov (GDPR). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu in v skladu s Politiko zasebnosti na portalu 1nadan.si. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja. Organizator nagradne igre je MEDIA LAB d.o.o. (1nadan.si). Z vsakim kupljenim* kuponom si povečate možnosti za osvojitev nagrade. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom* 1nadan.si kupona. Za sodelovanje v nagradni igri na e-mail [email protected] posredujte potrjeno rezervacijo, ki jo prejmete pri ponudniku za izbrani turistični aranžma. V žrebu sodelujete lahko tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom Sava Turizem na MEDIA LAB d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana. MEDIA LAB d. o. o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen nagrajenca/ke, za namen podelitve nagrade. Nagrajenc/ka se strinja, da ga/jo organizator in izvajalec po koncu žreba objavita kot nagrajenca/ko na svojih spletnih straneh ali Facebooku z imenom in priimkom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-50%
Oseb: 1
NOVO Medvode in Trebnje, Slovenija

Stomatološki pregled in čiščenje zobnega kamna

Storitev lahko koristite na eni izmed 2 lokacij: v Trebnjem ali Medvodah! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

2-urno wellness razvajanje za 2 v Hotelu Medno

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Učinkovit 60-minutni protibolečinski tretma za hrbet z uporabo raztezne mize!

Blagodejni protibolečinski tretma za vse, ki trpijo zaradi bolečin v hrbtu, ramenih in križu!