Pridobite si kupon za 0 € in si z njim zagotovite darilni kupon za pločevinko ŠpriCAR v Domu penin in SODELOVANJE V NAGRADNEM ŽREBANJU ZA 1x NOČITEV S POLPENZIONOM ZA 2 OSEBI ob rezervaciji počitnic v hotelu Radin 4* v Radencih, ki jih lahko v celoti plačate s turističnimi boni!

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe! Vrednost kupona je 0 €. Polno vrednost aranžmaja, 185,60 €, plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
0,00€
Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
185,60 €
Super cena
 
 
53
rezerviranih kuponov
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
Poglej ponudbo
0,00 €
Plačilo pri ponudniku: 201,60€
Super cena
Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
Poglej ponudbo
0,00 €
Plačilo pri ponudniku: 145,60€
Super cena
Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
Poglej ponudbo
0,00 €
Plačilo pri ponudniku: 159,60€
Super cena
Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
Poglej ponudbo
0,00 €
Plačilo pri ponudniku: 201,60€
Super cena
Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
Poglej ponudbo
0,00 €
Plačilo pri ponudniku: 233,60€

Podrobnosti o ponudbi

 • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so združljivi (lahko podaljšate bivanje).
 • Kuponi so unovčljivi od 1. 7. do 4. 7. in od 28. 8. do 31. 8. 2020, med tednom brez doplačila. Doplačilo za bivanje med vikendi (petek-nedelja) 4 €/osebo/noč.
 • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na telefon: 02 520 27 20 ali preko e-maila: info@zdravilisce-radenci.si
 • Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
 • Plačilo turistične takse 2 €/osebo/dan in prijavnine 1 €/osebo na recepciji hotela.
 • Popusti za otroke z dvema odraslima v sobi (1 otrok brez ležišča spi pri starših, 2. otrok na dodatnem ležišču): 1 otrok do 12. leta in 1 otrok do 6. leta z zajtrkom brezplačno.
 • Možno doplačilo na recepciji hotela: večerja 10 €/osebo/dan (za odrasle in otroke).
 • Vsi ostali morebitni popusti pri ponudniku se izključujejo s to akcijo.
 • Z nakupom storitve preko 1nadan.si sodelujete tudi v nagradnem žrebanju: na portalu 1nadan.si bomo med vsemi kupci kuponov za 0 €, ki bodo od 18. 6. do 31. 8. 2020 kupili katerokoli ponudbo od ponudnika Sava Hotel&Resors za Hotel Radin 4*, 10. 9. 2020 izžrebali srečneža, ki bo prejel nagrado –  1 nočitev za 2 osebi s polpenzionom v hotelu Radin 4*. Za sodelovanje v nagradni igri na e-mail turisticniboni@1nadan.si posredujte potrjeno rezervacijo, ki jo prejmete pri ponudniku za izbrani turistični aranžma. Več o pravilih nagradne igre v opisu ponudbe.
 • Sava Hotels & Resort si pridružuje pravico do spremembe vsebine sestave paketa. Vsebina posameznih paketov Sava Hotels & Resort je prilagojena higienskim priporočilom NIJZ (Nacionalnega inštituta za javno zdravje) in internim ukrepom higiene in zaščite - Sava Hotels & Resort Higienski Standard.
 • Ponudba vsebuje: popoln 3-dnevni oddih za 2 osebi v hotelu Radin 4* v Zdravilišču Radenci: 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v hotelski restavraciji + neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo (na dan prihoda možnost kopanja od 11.00 in na dan odhoda možnost celodnevnega kopanja) + kopalni plašč v sobi + ležalniki ob bazenih + brezplačen dostop do interneta + parkirišče + DARILO SAMO ZA IMETNIKE 1NADAN KUPONA ZA 0 €: darilni kupon za pločevinko ŠpriCAR v Domu penin (prejmete ga na recepciji ob prijavi) + možnost sodelovanja v nagradnem žrebanju za 1x nočitev za 2 osebi s polpenzionom v hotelu Radin 4*.
 • Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
 • Vrednost kupona, s katerim si zagotovite rezervacijo, je 0 €. Polno vrednost aranžmaja, 185,60 €, plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom. Ob rezervaciji obvezno povejte, da boste plačali s turističnim bonom. Pri rezervaciji pri ponudniku je potrebna kreditna kartica kot garancija.
Koledar unovčljivosti

Osvežilni mehurčki zdravja
Najstarejša omemba kraja Radenci sega v leto 1436, ko so kraj poimenovali Radein – kar je tudi temelj za ime njihovega hotela. Posebnost Hotela Radin je pitni salon z izvirom naravne mineralne vode iz Radencev. Pitne kure z radensko naravno mineralno vodo so simbol hotela, ki ga obiskujejo predvsem gostje, ki si želijo miru in sprostitve. Iz hotela imajo gostje neposreden dostop v termalni svet, zdravstveni in wellness center. Hotelska restavracija ponuja tudi zdrav kulinarični program. Privoščite si oddih v zdravilišču z blagodejno bioklimo!

Vstopite v svet termalnih mehurčkov! Termalni park Zdravilišča Radenci vas z 10 bazeni vabi, da preizkusite blagodejno moč termalne vode. Njihovi gostje pogosto pravijo, da ob bazenih preživijo prav ves dan! Bazeni s termalno vodo vas bodo sprostili, obenem pa so blagodejni pri težavah z gibalnim sistemom. Še posebej boste uživali v bazenih s podvodnimi masažami!

NAGRADNA IGRA – 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Radin 4*

Splošni pogoji sodelovanja
Med vsemi vplačanimi* ponudbami za Sava Turizem d.d. v obdobju med 18. 6. in  31.8. 2020 bomo 10. 9. 2020 izžrebali nagrajenca/ko, ki bo prejel/a 1x nočitev za 2 osebi s polpenzionom v hotelu Radin 4*. Vsi, ki želijo sodelovati v nagradni igri morajo preko 1nadan.si kupiti kupon za 0 € za katero koli opcijo ponudbe od Sava Turizem d.d. za hotel Radin 4*, s šifro kupona opraviti rezervacijo in unovčiti bon za izbrano ponudbo pri Sava Turizem d.d. torej tudi vplačati celotno kupnino. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Nagrajenec/ka bo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje 1 teden po opravljenem žrebu. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in v skladu s  Splošno Evropsko uredbo o varovanju podatkov (GDPR). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu in v skladu s Politiko zasebnosti na portalu 1nadan.si. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja. Organizator nagradne igre je MEDIA LAB d.o.o. (1nadan.si). Z vsakim kupljenim* kuponom si povečate možnosti za osvojitev nagrade. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom* 1nadan.si kupona. Za sodelovanje v nagradni igri na e-mail turisticniboni@1nadan.si posredujte potrjeno rezervacijo, ki jo prejmete pri ponudniku za izbrani turistični aranžma. V žrebu sodelujete lahko tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom Sava Turizem na MEDIA LAB d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana. MEDIA LAB d. o. o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen nagrajenca/ke, za namen podelitve nagrade. Nagrajenc/ka se strinja, da ga/jo organizator in izvajalec po koncu žreba objavita kot nagrajenca/ko na svojih spletnih straneh ali Facebooku z imenom in priimkom.

Podrobnosti o ponudniku

Sava Turizem d.d., Hotel Radin 4*

Zdraviliško naselje 12
9252 Radenci
Slovenija

02 520 27 20
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ponudba je del kategorij: Hoteli | Terme | Šolske počitnice | Hoteli Slovenija | Poletne počitnice |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 14
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Bled, Slovenija

Krasne počitnice za 2 osebi v hotelu Krim 3* na Bledu

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 182 € do polne cene (192 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Super cena
Rezerviranih 19
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

3-dnevno sproščanje v Lukovem domu na Kopah

Vrednost kupona je 30 €. Razliko 156 € do polne cene (186 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 20
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Kranjska Gora, Slovenija

Jesen za 2 osebi v hotelu Alpina v Kranjski Gori

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 49 € do polne cene (59 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 75
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Čatež, Slovenija

4-dnevni paket z zajtrkom in kopanjem v Hotelu Terme 4*

Vrednost kupona, s katerim si zagotovite rezervacijo in GRATIS PIZZO je 0 €. Polno vrednost aranžmaja, 348 €, plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom.

Super cena
Rezerviranih 3
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Ambrož pod Krvavcem, Slovenija

Alpski oddih v idiličnem Hotelu Krvavec 3*

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 119 € do polne cene (129 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 52
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

Popoln poletni oddih za 2 v Lifeclass hotelih 4*

Vrednost kupona je 65,70 €. Razliko 372,30 € do polne cene (438 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!