Pridobite si kupon za 0 € in si z njim zagotovite darilni kupon za pločevinko ŠpriCAR v Domu penin in SODELOVANJE V NAGRADNEM ŽREBANJU ZA 1x NOČITEV S POLPENZIONOM ZA 2 OSEBI ob rezervaciji počitnic v hotelu Radin 4* v Radencih, ki jih lahko v celoti plačate s turističnimi boni!

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe! Vrednost kupona je 0 €. Polno vrednost aranžmaja, 185,60 €, plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
Hotel Radin 4*, Radenci: turistični bon
0,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
185,60 €
Super cena
 
 

Osvežilni mehurčki zdravja
Najstarejša omemba kraja Radenci sega v leto 1436, ko so kraj poimenovali Radein – kar je tudi temelj za ime njihovega hotela. Posebnost Hotela Radin je pitni salon z izvirom naravne mineralne vode iz Radencev. Pitne kure z radensko naravno mineralno vodo so simbol hotela, ki ga obiskujejo predvsem gostje, ki si želijo miru in sprostitve. Iz hotela imajo gostje neposreden dostop v termalni svet, zdravstveni in wellness center. Hotelska restavracija ponuja tudi zdrav kulinarični program. Privoščite si oddih v zdravilišču z blagodejno bioklimo!

Vstopite v svet termalnih mehurčkov! Termalni park Zdravilišča Radenci vas z 10 bazeni vabi, da preizkusite blagodejno moč termalne vode. Njihovi gostje pogosto pravijo, da ob bazenih preživijo prav ves dan! Bazeni s termalno vodo vas bodo sprostili, obenem pa so blagodejni pri težavah z gibalnim sistemom. Še posebej boste uživali v bazenih s podvodnimi masažami!

NAGRADNA IGRA – 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Radin 4*

Splošni pogoji sodelovanja
Med vsemi vplačanimi* ponudbami za Sava Turizem d.d. v obdobju med 18. 6. in  31.8. 2020 bomo 10. 9. 2020 izžrebali nagrajenca/ko, ki bo prejel/a 1x nočitev za 2 osebi s polpenzionom v hotelu Radin 4*. Vsi, ki želijo sodelovati v nagradni igri morajo preko 1nadan.si kupiti kupon za 0 € za katero koli opcijo ponudbe od Sava Turizem d.d. za hotel Radin 4*, s šifro kupona opraviti rezervacijo in unovčiti bon za izbrano ponudbo pri Sava Turizem d.d. torej tudi vplačati celotno kupnino. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Nagrajenec/ka bo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje 1 teden po opravljenem žrebu. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in v skladu s  Splošno Evropsko uredbo o varovanju podatkov (GDPR). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu in v skladu s Politiko zasebnosti na portalu 1nadan.si. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja. Organizator nagradne igre je MEDIA LAB d.o.o. (1nadan.si). Z vsakim kupljenim* kuponom si povečate možnosti za osvojitev nagrade. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom* 1nadan.si kupona. Za sodelovanje v nagradni igri na e-mail turisticniboni@1nadan.si posredujte potrjeno rezervacijo, ki jo prejmete pri ponudniku za izbrani turistični aranžma. V žrebu sodelujete lahko tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom Sava Turizem na MEDIA LAB d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana. MEDIA LAB d. o. o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen nagrajenca/ke, za namen podelitve nagrade. Nagrajenc/ka se strinja, da ga/jo organizator in izvajalec po koncu žreba objavita kot nagrajenca/ko na svojih spletnih straneh ali Facebooku z imenom in priimkom.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 24
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Piran, Slovenija

Oddih v tradicionalni piranski hiši PiranArt Guesthouse

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 119 € do polne cene (129 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 7
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Kope, Slovenija

3-dnevni oddih za 4 osebe v apartmaju na Kopah

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 80 € do polne cene (90 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Preživite poletne dni na Kopah!

Super cena
Rezerviranih 58
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Kranjska Gora, Slovenija

Poletni oddih za 2 osebi v hotelu Alpina v Kranjski Gori

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 153 € do polne cene (163 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 3
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Zreče, Slovenija

3-dnevni oddih v idiličnem Hotelu pod Roglo

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 216 € do polne cene (226 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Super cena
Rezerviranih 6
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

3-dnevno sproščanje v Lukovem domu na Kopah

Vrednost kupona je 30 €. Razliko 159 € do polne cene (189 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 12
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Laze v Tuhinju, Slovenija

Popoln termalni oddih za 2 osebi v Termah Snovik

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 270 € do polne cene (280 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi!