Super cena za 3-dnevni poletni oddih za 2 osebi v hotelu Celjska koča 3*: 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom + 1x izposoja električnega kolesa v času bivanja + 2 vožnji z bobkartom + brezplačni internet + brezplačno parkirišče!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 166 € do polne cene (176 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Hotel Celjska koca 3*: turistični bon
Hotel Celjska koca 3*: turistični bon
Hotel Celjska koca 3*: turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
166,00 €
Super cena
 
 

Obiščite Hotel Celjska koča***, saj ste pri njih vedno dobrodošli!
Sodobno zasnovan hotel kategorije 3 zvezdic nudi nastanitev v 11 2-posteljnih sobah, 6 3-posteljnih sobah, 1 apartmaju za 4 osebe in 2 velikih mansardnih sobah s skupnimi ležišči (30 ležišč).
Hotel dopolnjujejo še wellness center, seminarska soba, restavracija in terasa, otroški kotiček, prostor za hrambo smuči/koles.

KULINARIKA
Ob pogledu na Celjsko kotlino boste uživali v pestri paleti slovenskih jedi in kulinaričnih specialitetah, dnevno sveže pripravljenih iz lokalnih sestavin, ki vas bodo prepričale, da boste vedno znova radi posegli po njih.

THERMANA LAŠKO (z doplačilom)
Izkoristite 50 % dodatnega popusta in plavajte v termalni vodi Laško, ki poživlja, revitalizira in razstruplja. Že iz zgodovine so znani terapevtski učinki naše naravne termalne vode, saj deluje ugodno na celo telo. Glavne odlike Termalnega Centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve pod čudovito stekleno kupolo, ki množi sončne žarke za večerne magične trenutke. Ob petkih in sobotah nočno kopanje do 23. ure.
V Thermana Park Laško lahko uživate v notranjem kopališču pod stekleno kupolo in notranjih bazenih.
Pod stekleno kupolo so na voljo: bazen z valovi (31 °C), rekreacijsko-masažni bazen s slapovi in talnimi izviri (32 °C), hitra reka (32 °C), otroško vodno zabavišče (32 °C), 3 whirlpooli nad bazenom (34 °C), Kneippov kotiček in tobogan.

PUSTOLOVSKI PARK (doplačilo)
Pustolovski park obsega 3 proge različnih težavnosti in je primeren za otroke od 5. leta starosti dalje oz. od višine 150 cm z iztegnjenimi rokami ter odrasle. Preizkusili se boste lahko v premagovanju ovir, kot so brvi, mostovi, mreže, plezalna stena, U-zanke in podobno. Za najbolj željne adrenalina pa je tu še Monkey tree, ki vam bo dobro pognal kri po žilah.

BOBKART
Bobkart Celjski dirkač je prvo tovrstno sankališče v Sloveniji. Na progi lahko dosežete največjo hitrost 40 km/h. Vožnja traja povprečno slabi 2 minuti, odvisno od hitrosti vožnje. 800 m dolga proga ponuja tako drzne spuste kakor tudi ležerno vožnjo, zagotovo pa povišan utrip ter obilico zabave. Popeljete se lahko sami ali s svojim malčkom.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!