Fantastična lokacija lučaj od Baščaršije! SUPER CENA za sproščen oddih za 2 osebi v luksuznem Aparthotelu Centar Sarajevo 4*: 1x nočitev z zajtrkom v sodobno opremljenem apartmaju Prestige + wi-fi in parkirišče!

Vrednost kupona je 17,00 €. Razliko 68,00 € do polne cene (85,00 €) plačate direktno ponudniku.

Aparthotel Centar Sarajevo 4*: 1x nočitev z zajtrkom
Aparthotel Centar Sarajevo 4*: 1x nočitev z zajtrkom
Aparthotel Centar Sarajevo 4*: 1x nočitev z zajtrkom
Aparthotel Centar Sarajevo 4*: 1x nočitev z zajtrkom
17,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
68,00 €
Super cena
 
 

Aparthotel Centar Sarajevo je novoodprti objekt v samem centru Sarajeva. Značilnost, ki jih je potrebno posebej poudariti, je edinstvena lokacija, saj aparthotel stoji v samem centru mesta, a vseeno dovolj oddaljen od mestnega vrveža, da vam zagotavlja popoln oddih. Objekt razpolaga s 24 apartmaji in 10 sobami, vse enote pa so opremljene s kvalitenim in sodobnim pohištvom, prav tako pa imajo vse najsodobnejše hotelske tehnologine po zgledu svetovno znanih hotelov.

Luksuzni apartmaji in sobe hotela vam ponujajo nepozabno doživetje, pa če potujete sami, z družino ali ste na poslovnem potovanju. Vse sobe in apartmaji imajo ploski televizor s kabelskimi kanali, wi-fi, zasebno kopalnico s sušilnikom za lase, sef in ostalo opremo, ki vam je na voljo v času bivanja. Vsi apartmaji imajo tudi kompletno opremljeno sodobono kuhinjo. V sklopu ponudbe vam hotel zagotavlja brezplačno mesto v garaži, ki je pod videonadzorom. V objektu se streže samopostrežni zajtrk, pri katerem se pustite presenetiti inovativnosti in kreativnim jedem hotelskih kuharjev.

Aparthotel Centar Sarajevo je tudi odlična lokacija za različne dogodje in druženja. Razpolagajo z zelo atraktivnim prostorom, ki je idealen za konference, prezentacije, sestanke, seminarje, teambuildinge ipd. (Rooftop dvorana na strehi hotela s panoramskih razgledom na mesto).

Sarajevo je ena najbolj atraktivnih metropol v regiji. Skozi mesto teče reka Miljacka, v neposredni bližini mesta pa je tudi izvir reke Bosne, kjer je Vrelo Bosne, priljubljena izletniška točka Sarajevčanov. Mesto obdajajo olimpijske planine: Bjelašnica, Igman, Jahorina in Trebević, ki so še posebej pozimi priljubljena izletniška in počitniška destinacija tako za Sarajevčane kot za turiste z vsega sveta. Hotel stoji le nekaj minut hoje od centra mesta, Baščaršije, Trebevićke žičare, Latinske ćuprije, Sebilja in drugih znamenitosti. Mednarodno letališče je od hotela oddaljeno 7 km.

ZIMSKE AKTIVNOSTI
Če ste ljubitelj narave, gora, smučanja, deskanja na snegu in drugih zimskih športov lahko doživite čare zime na sarajevskih olimpijskih gorah, le 30 minut vožnje od hotela. Poleg sproščujočega bivanja v hotelu, ki se nahaja v središču mesta, imate možnost organiziranih turističnih oglededov, ogled mesta z neverjetnimi naravnimi lepotami in bogato zgodovino v spremstvu vodnika, ki vam bo predstavil vse znamenitosti mesta in vam omogočajo obisk nekaterih bližnjih olimpijskih gora: Bjelašnice, Igmana, Jahorine in Trebevića. Če ste začetnik in se želite naučiti smučati ali če ste eden tistih, ki želijo izboljšati svojo smučarsko tehniko na kateri od naših olimpijskih lepotcev, ste na pravem mestu.

Možna doplačila:
- Turistični ogled mesta z neverjetno naravno lepoto in bogato zgodovino v spremstvu vodnika, ki vam bo predstavil vse znamenitosti mesta ter najbolj zanimive in privlačne lokacije Sarajeva
- Obisk (celodnevni ali poldnevni izleti) olimpijskih gora: Bjelašnica, Igman, Jahorina in Trebević
- SMUČARSKI prevozi
- licencirani učitelji SMUČANJA
- SMUČARSKA VOZOVNICA: dnevne, poldnevne in otroške vozovnice za vaše najmlajše
- vožnja s štirikolesniki ali motornimi sanmi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Popolne krompirjeve počitnice v luksuznem dizajn hotelu Lone v Rovinju

LAST MINUTE ODDIH!

Edinstven ambient in zatočišče pred vsakdanjim stresom. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Popoln zimski oddih v Palace Bellevue 4* ali Heritage Hotelu Imperial v Opatiji

Nepozabne počitnice v Opatiji, ki bila je že v časih Avstroogrske priljubljena destinacija aristokratov, plemičev, slavnih umetnikov, znanstvenikov in politikov!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

DODATNI POPUSTI!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

Popoln oddih s kopanjem in neomejeno pojačo v Prekmurski vasi Ajda 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Trst, Italija

Tradicionalni Miklavžev sejem in mogočni gradovi

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rijeka in Opatija, Hrvaška

1-dnevni izlet v adventni Kvarner - Reka in Opatija v lučkah z M&M turist

Doživite advent v Kvarnerju! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!