SUPER CENA za SPA & wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Švicarija 4*, v Termah Dobrna: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi + kopanje v termalnih bazenih hotela Vita + vstop v Sauna Spa in Arbora Spa + fitnes + wi-fi + parkirišče!

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Terme Dobrna, Hotel Švicarija 4*: termalni oddih
Terme Dobrna, Hotel Švicarija 4*: termalni oddih
Terme Dobrna, Hotel Švicarija 4*: termalni oddih
299,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,50€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi od 1. 9. do 17. 11. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija termina s šifro kupona na telefon: 080 22 10 ali preko e-maila: [email protected]. Pred nakupom se je potrebno pri ponudniku pozanimati o razpoložljivosti želenega termina in rezervacijo opraviti takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 3 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 2,50 €/osebo/dan, enkratna prijavnina 2 €/osebo.
  • Ugodnosti za otroke (vključeno bivanje, 2x polpenzion in vstop v bazene): otrok do 3,99 let BREZPLAČNO; otrok od 3 do 9,99 let 75 €; otrok od 10 do 13,99 let 105 €.
  • Možna doplačila: 15 €/osebo/dan za polni penzion; 12 €/otroka (od 4 do 11,99 let) za dodaten samopostrežni obrok; 15 €/osebo za vstop v Arbora spa na dan odhoda; 15 €/sobo/dan za dvoposteljno sobo s kavčem; ostala doplačila po rednem ceniku 2024.
  • Bivanje hišnih ljubljenčkov (kužkov) je dovoljeno (ob predhodni najavi, največ 2 kužka na sobo) z doplačilom 25 €/kužka/dan.
  • Obvezna predhodna najava otrok ob rezervaciji (otroški popusti veljajo za starost otroka na dan odhoda iz namestitve).
  • S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.
  • Prijava od 14.00; odjava do 11.00. Prijava in odjava na recepciji Hotela Švicarija, ki obratuje med 7:00 in 19:00.
  • Ponudba vsebuje: SPA & wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Švicarija 4*, v Termah Dobrna: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi + kopanje v termalnih bazenih hotela Vita (tudi na dan odhoda) + vstop v Sauna Spa in Arbora Spa (na dan odhoda vstop v Sauna Spa in Arbora Spa ni vključen) + uporaba kopalnega plašča v času bivanja + bon v vrednosti 10 € za wellness (za storitev v minimalni vrednosti 40 EUR po rednih cenah v Masažno lepotnem centru La Vita) + wi-fi + parkirišče.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Hotel Švicarija 4*
Hotel Švicarija**** izvira iz leta 1872, zlate dobe zdraviliškega turizma in je kljub večkratnim obnovam vse do danes ohranil svojo prvotno podobo. Hotel obsega 43 moderno opremljenih sob v treh nadstropjih - do drugega nadstropja vas popelje dvigalo, v tretje nadstropje pa vodijo stopnice. Sobe so opremljene s kopalnico (WC, tuš), sušilnikom za lase, hlajenjem/gretjem, talnim gretjem v kopalnici in predsobi, TV, mini barom, sefom, kuhalnikom vode. V hotelu se nahaja recepcija, restavracija Švicarija s ponudbo samopostrežnega zajtrka in večerje, kavarna Švicarija, fitnes, Sauna Spa (finska in turška savna, počivalnica, zunanja termalna prha, kneipp čeber) ter business room za poslovne priložnosti. Hotel Švicarija je od hotela Vita oddaljen ca. 250m.

TERMALNI BAZENI V HOTELU VITA****
Nahajajo se v 3. nadstropju hotela Vita in zajemajo notranji (32 °C) ter otroški bazen (32 ˚C), notranji whirlpool (35–36 ˚C) in zunanji bazen (29 °C).

ARBORA SPA
Arbora SPA (v 4. nadstropju), nudi popolno doživetje za telo in duha - tu se lahko razvajate v finskih, turških in infrardeči savni, v notranjem in zunanjih whirlpoolu, ohladite se lahko v notranjem ohlajevalnem bazenu in v ledeni jami ali pa preprosto uživate v počivalnici ob poslušanju glase. Ne pozabite na primerno hidracijo, ki vam je na voljo v Vitamin baru.

Masažno-lepotni center La Vita
S svojo pisano ponudbo masaž in ritualov, nege obraza in telesa, maderoterapijo ter drugimi lepotilnimi programi (podaljševanje trepalnic, permanentno lakiranje nohtov, karbonski piling obraza, trajno odstranjevanje dlak…) bo nepogrešljiv sopotnik vašega razvajanja.

Medicinski center Dobrna Medical - priporočajo »Drip-Spa« infuzije, ki poskrbijo za naravni dvig energije in telesu zagotovijo pravi vitaminski naboj. Ne glede na to, ali gre za zdravljenje ali preventivo, infuzije so edini način, ki zagotavljajo 100% absorbcijo aktivnih sestavin. https://www.terme-dobrna.si/vitaminski-koktajl


V hotelski trgovini v hotelu Vita vam je na voljo butična kozmetična linija na osnovi edinstvene termalne vode Dobrna Essential.

V več kot 200-letnem Zdraviliškem parku obiščite energijske točke in Pitnik termalne vode ter nazdravite s kozarcem zdravja. https://www.terme-dobrna.si/aktivnosti/pitnik-vode 

Pod Vilo Higiea ne zamude kulinaričnega razvajanja s slastnimi burgerji in sočnimi steaki v Restavraciji Steak & Burger Dobrna. https://www.terme-dobrna.si/kulinarika/steak-burger-dobrna 

Dobrodošli v Terme Dobrna, kjer se združujejo bogata tradicija, sodobna butična ponudba ter čarobnost neokrnjene narave. Zaradi svoje lokacije so Terme Dobrna odlična izhodiščna točka za izlete in potepanja po okolici: knežje mesto Celje, Velenje, Žalec in Pivska Fontana, center vesoljskih tehnologij Nordung, Rogla in Pot med krošnjami itd. Okolica Term Dobrna nudi številne možnosti preživljanja prostega časa v naravi. Gostom je na voljo gozdna trim steza in tenis igrišče, kot tudi številne pohodne in kolesarske poti, najmlajše goste pa v parku pričakujejo številna igrala. 

Le nekaj razlogov, zakaj izbrati Hotel Švicarija 4*:
- stavba z bogato zgodovino, ki po popolni obnovi 2023 ohranja prvotno podobo
- več kot 619-letna tradicija Term Dobrna
- neposredna bližina kopališča z zdravilno termalno vodo
- edinstvena narava več kot 200-letnega Zdraviliškega parka
- možnost številnih aktivnosti: pohodne in kolesarske poti, trim steza, tenis
- za ljubitelje kulinarike in razvajanja brbončic na voljo Steka&Burger Dobrna in A la carte restavracija Kamin

Podrobnosti o ponudniku

TERME DOBRNA, termalno zdravilišče d.d.;Hotel Švicarija****

Dobrna 54
3204 Dobrna
Slovenija

080 22 10

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Morski oddih v mobilni hiški Superior kampa Porto Sole v Vrsarju

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

Jesenski oddih v dvoje s polpenzionom v Grand Hotelu Sava 4* v Rogaški Slatini!

Odpravite se na vrhu 106-metrskega razglednega stolpa KRISTAL (ob doplačilu)! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Vrsar, Hrvaška

Krasen jesenski oddih s polpenzionom za 2 osebi v Resortu Petalon 4*

ULTRA LAST MINUTE!

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Tar, Lanterna

Jesenski oddih v Valamar Tamaris Resortu 4* v Poreču

Izvrstna izbira za družine, aktiven dopust in zabavo! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Sproščujoč termalni oddih v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.