SUPER CENA za 4-dnevni izlet v Rim, Neapelj in Pompeje: prevoz po programu (iz Ljubljane, Sežane ali Celja) + 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v hotelu 3* + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje + spremstvo in organizacija izleta!

Nepozaben izlet v zakladnice evropske zgodovine in kulture! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Rim, Neapelj in Pompeji: 4-dnevni izlet
Rim, Neapelj in Pompeji: 4-dnevni izlet
Rim, Neapelj in Pompeji: 4-dnevni izlet
Rim, Neapelj in Pompeji: 4-dnevni izlet
244,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,22€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termine v februarju (7.-10.), aprilu (11.-14., 26.-29.*, 30.4.-3.5.*), maju (23.-26.), juniju (21.-24.*), avgustu (29. 8.-1. 9.*), septembru (19.-22.*) in oktobru (10.-13.*, 30. 10.-2. 11.*) 2024. Za termine označene z * (26. 4.-29. 4.*, 30. 4.-3. 5.*, 23. 5.-26. 5.*, 21. 6.-24. 6.*, 29. 8.-1. 9.*, 19. 9.-22. 9.*, 10. 10.-13. 10.*, 26. 10.-29. 10.*, 30. 10.-2. 11. 2024*) je potrebno doplačilo 10 €/osebo.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: [email protected] najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Informacije na telefonski številki: 01 244 25 30.
  • Odpoved rezervacije: veljajo splošni pogoji MM-TURIST d.o.o. objavljeni na http://www.mm-turist.si/
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 15 €/osebo, ki jo obračuna agencija M&M Turist, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezno doplačilo: za manjšo skupino, med 35 in 44 osebami 45 €; med 25 in 34 osebami 85 €.
  • Obvezno doplačilo na licu mesta: turistična taksa v hotelu cca 5 €.
  • Možna doplačila (ob prijavi): odpovedni riziko 17 €; nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini 9,90 €/osebo; enoposteljna soba 25 €/noč.
  • Možna doplačila vodniku na potovanju: vstopnine (Pompeji, katakombe) 32 €, otroci in mladina do 18. leta 10 €; Vezuv z lokalnimi avtobusi 27 €; obvezni lokalni vodnik v Pompejih (na arheoloških nahajališčih v Italiji so obvezni lokalni vodniki) cca 6 €; vožnja z metrojem v Rimu cca 5 €/dan; katedrala in zobata železnica v Orvietu cca 4 €.
  • V Rimu ogledi potekajo peš in z javnimi prevoznimi sredstvi. Vrstni red programa se lahko spremeni, kar pa ne bo vplivalo na vsebino programa. Ogled Vezuva je odvisen od vremenskih in cestnih razmer do vulkana.
  • Vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 22.00), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 21.00 ), Sežana (AP Sežana ob 23.00).
  • Odhodi iz posameznega vstopnega mesta bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.
  • Ponudba vsebuje: 4-dnevni izlet v Rim, Neapelj in Pompeje: prevoz po programu (iz Ljubljane, Sežane ali Celja) + pristojbine in cestnine + 2x nočitev s polpenzionom (zajtrk in večerja) v dvoposteljni sobi v hotelu 3* (Terme Fiuggi ali okolica) + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje + spremstvo in organizacija izleta.
Koledar unovčljivosti

Program potovanja:
1. DAN: SLOVENIJA-ITALIJA
Odhod avtobusa v večernih urah iz navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja v Italijo, proti Rimu.

2. DAN: RIM-FIUGGI
Po prihodu v italijansko prestolnico bomo najprej obiskali razgledni grič Kapitol, od koder je najlepši možen pogled na  Forum Romanum, mogočni Kolosej… Nadaljevali bomo  z ogledi kulturnozgodovinskih znamenitosti Večnega mesta in značilnih rimskih trgov. Med najlepšimi je gotovo baročni trg Navona, ki stoji na kraju starega tekališča cesarja Domicijana in ga krasijo trije vodnjaki, od katerih je Vodnjak rek eno najlepših Berninijevih del. Po njem se je zgledoval Francesco Robba, ko je klesal vodnjak pred ljubljanskim Magistratom. Sledi ogled izjemnega Panteona na Piazza Rotonda, najbolj ohranjene antične stavbe v Rimu (27 pr. n. št.). Ostalo nam bo še nekaj časa za ogled najlepšega rimskega vodnjaka, Fontane di Trevi, narejenega po Berninijevih osnutkih. Nato bomo zapustili Rim in se odpravili v terme Fiuggi ali okolico. Namestitev, večerja in nočitev.

3. DAN: POMPEJI-NEAPELJ
Po zgodnjem zajtrku se bomo odpravili na celodnevni avtobusni izlet. Če bo vreme lepo, se bomo najprej povzpeli na »vrh pekla«, na vulkan Vezuv. Po sestopu z vulkana vožnja do Pompejev, kjer si bomo ogledali izkopanine starega rimskega mesta, ki ga je ob izbruhu Vezuva leta 79 zasul vulkanski pepel. Sledi vožnja v Neapelj. Ogled živahnega mesta, ki se razteza vzdolž enega najlepših zalivov na svetu, bomo začeli pri največjem italijanskem gledališču San Carlo, se sprehodili do plebiscitnega trga s frančiškansko cerkvijo in obiskali anžovinskega dečka ter galerijo Umberta I. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

4. DAN: RIM-ORVIETO-SLOVENIJA 
Po zajtrku vožnja proti Rimu, kjer bo postanek za ogled katakomb, starokrščanskih podzemnih grobišč. Vožnja v Orvieto. Z vzpenjačo se bomo povzpeli do visoko ležečega in  slikovitega srednjeveškega mesteca, znanega po stolnici z znamenitim renesančnim pročeljem in po belem vinu. Nadaljevanje poti proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah.

Podrobnosti o ponudniku

M & M TURIST d.o.o. Ljubljana

Ulica Gledališča BTC 10
1000 Ljubljana
Slovenija

01 244 25 30
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Postira, otok Brač, Hrvaška

PRVOMAJSKI oddih s polpenzionom v krasnem Grand Hotelu View 4* na Braču

PRVOMAJSKE POČITNICE!

Prvomajski oddih v hotelu, kjer imajo vse sobe pogled na morje!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novalja (Pag), Hrvaška

Aktivne počitnice v Liberty Plaza Hotelu 4* v Novalji

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!