-50% na on-line delavnico »3 tehnike za izboljšanje odnosa« pod vodstvom mentorice za spolno inteligenco Rozalije Hartman! Delavnica bo potekala v 2 delih, v živo preko Zooma (pričetek 15. 6. 2023, od 18.00 do 19.00)!

Naučite se, kako ustvariti dober stik s partnerjem, ki bo pomagal izboljšati vajin odnos, tako na fizični kot tudi na duhovni ravni! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Delavnica : 3 tehnike za izboljšanje odnosa
Delavnica : 3 tehnike za izboljšanje odnosa
32,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
65,00 €
-50%
Prihranek:
32,50 €
 
 

DELAVNICA: 3 TEHNIKE ZA IZBOLJŠANJE ODNOSA

Vsi se včasih znajdemo v situaciji, ko se zdi, da se ne moremo povezati z našim partnerjem. Morda ste izgubili stik drug z drugim, ali se vam zdi, da se niti najboljši pogovori ne zdi, da vam pomagajo izboljšati vaš odnos. Če se počutite tako, bi morda lahko kratka delavnica o prisotni spolnosti bila rešitev za vas.

Prisotna spolnost je pristop k spolnosti, ki se osredotoča na čutenje in povezanost med partnerjema, ne le na fizično dejanje samega spolnega odnosa. Na delavnici boste dobili tri orodja, ki vam bodo pomagala okrepiti to povezanost in izboljšati vaš odnos. Z uporabo teh orodij boste lahko izboljšali komunikacijo med seboj, povečali intimnost in povezanost ter spodbudili zdravo spolnost v vašem odnosu.
Delavnica bo zahtevala nekaj poguma in pripravljenost, da se odprete in poglobite v svoje želje in potrebe. Vendar pa bo nagrada za izboljšanje vašega odnosa zelo velika. Orodja, ki jih boste prejeli na delavnici, so zasnovana tako, da boste lahko bolje razumeli drug drugega in se povezali na globlji ravni.

Poudarek bo na tem, da se osredotočite na sebe in na svojega partnerja, da bi izboljšali vaš odnos. Orodja bodo vam in vašemu partnerju pomagala, da se bolje povežete in da se vrneta na pot, kjer se bosta lahko povezala na bolj intimni ravni.
Če se želite izboljšati svoj odnos, je pomembno, da ste pripravljeni na spremembe. Če ste pripravljeni na to, bi bila delavnica o prisotni spolnosti lahko koristna izbira za vas. Pridružite se nam in odkrijte, kako lahko s temi tremi orodji izboljšate vaš odnos za vsaj 50%.

Rozalija Hartman je mentorica za spolno inteligenco, ki je v svojem delu združila tridesetletne izkušnje iz ekonomije in trženja ter jih usmerila v raziskovanje sveta osebnega razvoja, spolnosti, energijskega pretoka, psihologije, dela s seksualno energijo, orgazmov, odnosov, samopodobe, intuicije, nevroznanosti, energij, masaže in samozdravljenja. S svojimi znanji in izkušnjami pomaga ljudem doseči večjo spolno samozavest, več energije in strasti ter izboljšati odnose. Rozalija uporablja različne metode, kot so masaže, meditacija, pogovor, hipnoza, mentorstvo in druge tehnike, da pomaga ljudem doseči njihove cilje.

Svoje znanje in izkušnje je pridobila na številnih delavnicah in izobraževanjih, kot so reiki, teta healing, inštruktorski tečaj joge smeha, mavrična terapija, access bars inštruktorica, access consciousness in telesni procesi, hipnoza, NLP praktik, NLP mojster, coach, kriya tantra joga 4 stopnje, taoistične tehnike zdravilne spolnosti, taoistične tehnike vitalnosti, tao ljubezni, klasična masaža, bownova terapija, športna masaža, tantra masaža, kundalini masaža, intuitivna masaža, senzualna masaža, moč dotika, osebni razvoj – integralna psihoterapija, necto program eno leto, marketinška izobraževanja, izobraževanja iz prodaje, telesna govorica, ples, trebušni ples, argentinski tango in še mnoge druge. Na vsakem izobraževanju je zase dobila eno ali dve uporabni orodji, katera je implementirala v svoje življenje in postala vsakič boljša verzija sebe. Sedaj izkušnje deli s svetom, ter ljudi spodbuja k odkrivanju potencialov, ki jih skrivajo v sebi in svoji spolni energiji.

Rozalijina strast je pomagati ljudem doseči njihove cilje in izboljšati svoje življenje. Njeno znanje in predvsem izkušnje so ji omogočile, da se usmeri v področje spolne inteligence, kjer lahko pomaga ljudem, da izboljšajo svoje odnose in si pridobijo večjo spolno samozavest. Z uporabo različnih metod, kot so masaže, meditacija, pogovor, hipnoza, mentorstvo in druge tehnike, Rozalija pomaga ljudem doseči njihove cilje in izboljšati svoje življenje v zelo hitrem času. Predvsem pa pomaga ljudem priti do več užitka, sreče in uspehov v življenju.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Klasična masaža telesa z eteričnimi olji (45 min)

Podarite si odmerek odlične masažne sprostitve!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!