Za bolj kakovostno in izpolnjujoče življenje! - 59 % na 60-minutno hipnoterapijo, ki jo vodi certificirana hipnoterapevtka Andreja Paljevec + GRATIS: učenje avtohipnoze! Odlična terapevtska metoda za razreševanje čustvenih in duševnih težav!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi paket 3 hipnotičnih seans za 60 €!

29,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-59%
Prihranek:
41,00 €
 
 

Do harmonije s hipnoterapijo
Ste siti podzavestnih programov, ki vam škodujejo in preprečujejo, da bi zaživeli bolj kakovostno in polno z vsemi svojimi potenciali?
Hipnoterapija je uspešna metoda za dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje. Podzavest je ogromna zakladnica  vseh naših preteklih izkušenj, misli, občutkov, vtisov, bodisi da se jih zavestno spominjamo ali pa smo na njih že zdavnaj pozabili in v veliki meri vpliva na naše delovanje.  Z dostopom do nje lahko spremenimo svoje življenje in zakoreninjene ideje v podzavesti, ki nam škodujejo. Hipnoterapija je uspešna metoda pri reševanju različnih zasvojenosti od tobaka, alkohola, mamil, pri depresijah, debelosti, motnjah hranjenja, hipohondriji, frigidnosti, strahovih in fobijah, govornih motnjah, tremi pred javnem nastopanjem, spolnih težavah, otroških nočnih morah, glavobolih in migrenah, histerijah, nespečnosti, psihosomatskih boleznih, kompulzivnemu vedenju, blaženju bolečin … Je čudovito in preprosto orodje za odstranjevanje negativnih prepričanj in pričakovanj ter vgrajevanje pozitivnih misli o zdravju, uspehu, dobrem počutju, sreči  … Z regresijo  lahko nevtraliziramo  travmatični dogodek v preteklosti, ki ovira in blokira harmonično življenje v sedanjosti.  Hipnoterapijo  lahko  uporabljamo tudi za izboljšanje spomina in koncentracije, za sprostitev psihične napetosti, omilitev in odpravo bolečin, za izboljšanje uspeha v šoli, za boljše rezultate v športu in pri delu, za brezbolečinski porod, za uspešnejše delo, samozavest….

Učenje avtohipnoze 
Avtohipnoza je način sproščanja in odklopa zavesti med tem, ko  aktiviramo podzavest in komuniciramo s podzavestnim delom uma. Z magijo  ali mistiko nima ničesar skupnega,  je  povsem naravno stanje zavesti, nekakšno vmesno stanje med spanjem in budnostjo, v katerem naj bi  vsak človek med dnevnim sanjarjenjem preživel več kot 2000 ur na leto. Kot inštrument komunikacije z globinami podzavesti  je veličastna metoda samopomoči. Z njo lahko pridemo v stik z lastnimi ustvarjalnimi sposobnostmi in zamenjamo škodljive programe, ki delujejo v podzavesti, za zdrave in pozitivne programe. Uporabljamo jo v primeru, ko se želimo rešiti različnih zasvojenosti, prenehamo kaditi, piti alkohol, jemati mamila, postanemo vitki, se rešimo strahov in fobij, negativnih in omejujočih prepričanj, depresije, napetosti, slabe samopodobe… Pomaga pri  doseganju boljših rezultatih v športu, pri delu, v šoli, povečuje inteligenco in ustvarjalnost, pomaga razviti potenciale, pomlajuje … Uporabljamo jo za izboljšanje spomina in koncentracije, za sprostitev psihične napetosti in stresa, za omilitev in odpravo bolečin, zoper nespečnost, za brezbolečinski porod,  za odpravo treme pred javnim nastopanjem ali strahu pred obiskom zobozdravnika, za bolj srečno in izpolnjeno ljubezensko življenje…

Hipnoterapijo in masažo s hipnozo ter učenje avtohipnoze opravlja hipnoterapevtka in certificirana učiteljica joge Andreja Paljevec, ki  je leta 2010 prejela  certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov. Izobraževala se je v Postojni pri Božidarju Grilcu, ki je končal hipnoterapijo na OHTC v ZDA.

Ponudba je del kategorij: Šport in prosti čas | Lepota in zdravje | Preoblikovanje telesa |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 40

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Rezerviranih 424

2,5-urna plovba z ladjico Lucija po jezeru na Mostu na Soči

Nepozabna poletna plovba po smaragdni reki Soči in sladke dobrote: aperitiv, sladoled in kava! Čudovita in nedotaknjena narava!

Super cena
Rezerviranih 110

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Rezerviranih 14
NOVO

Vstopnica za ogled Hiše iluzij in napitek Slushy

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge vstopnice, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 5
-60%
Rezerviranih 4
NOVO

Servis klimatske naprave za osebno vozilo

Za učinkovito delovanje klimatske naprave!