Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-65%
Oseb: 1
Ljubljana-Šentvid, Slovenija

Paket vrhunskih tretmajev za preoblikovanje telesa v Timeless centru

Kombinacija različnih metod zagotavlja vidne rezultate že po prvem obisku!

Popolna postava! -65% na vrhunski paket tretmajev za preoblikovanje telesa v Timeless centru (2 obiska) : 1. obisk: kavitacija (40 min) + radiofrekvenca (20 min) + strojna limfna drenaža (45 min) in 2. obisk: oblikovanje telesa z aparatom Velaslim III (90 min)!

Kombinacija različnih metod zagotavlja vidne rezultate že po prvem obisku!

138,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
393,00 €
-65%
Prihranek:
255,00 €
 
 

Poslovite se od celulita!

KAVITACIJA 
je učinkovita metoda za preoblikovanje telesa in odstranitev maščobnih oblog na trebuhu, zadnjici in stegnih. To je neivazivna terapija - izvaja se brez noža in bolečin in ne zahteva časa za okrevanje. In kar je verjetno najbolj pomembno - ta metoda je učinkovita. 
Pri kavitaciji z ultrazvokom se s pomočjo vibracij razgrajujemo koncentrirane maščobne celice, izboljša se celični metabolizem (presova), učvrsti se koža - izboljša se tekstura kože, izboljša se elastičnost tkiv, zmanjšuje se vidnost brazgotin in strij na koži, Terapija je primerna za vse vrste kože.

Z RADIOFREKVENCO pospešimo cirkulacijo, aktiviramo metabolizem, stimuliramo kolagen v tkivu in napnemo kožo ter zmanjšamo celulit. Metoda omogoča natančno odstranjevanje maščobnih oblog zlasti na lokalnih področjih, kot so trebuh, zadnjica, stegna, boki, kolena ter zgornji deli rok. Je varna, učinkovita in neboleča metoda. V zadnjem času se vedno bolj uporablja kot dopolnilna terapija pri ultrazvožni kavitaciji.

STROJNA LIMFNA DRENAŽA je oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na določenem delu telesa. Npr. limfna drenaža na stegnih je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Z limfno drenažo stimuliramo limfni sistem, da odvaja (izloča) toksine, ki so se nakopičili v celicah. To je ena najbolj uveljavljenih metod za odpravljanje celulita.

Revolucionarna Vela Slim III tehnologija združuje delovanje kar 5 tehnologij: LED tehnolgije v rdeči barvi, infrardeče svetlobe, bipolarne radiofrekvence, vakuuma in masažnih valjčkov. Vsaka energija ima specifično delovanje in kombinacija vseh omogoča zelo širok obseg delovanja, hkrati sinergistično delovanje potencira izjemne učinke.

LED tehnologija  svetlobna terapija predstavlja inovativno, neinvazivno, varno in učinkovito metodo za mlajši izboljšan videz kože. Stimulira globoka podkožna tkiva k proizvodnji kolagena in elastana in tako omehča fine linije in gube ter regenerira in osveži utrujeno kožo. Poveča prekrvavitev in limfni pretok in tako preko razstrupljanja organizma in delovanja na maščobne celice uspešno odpravlja celulit ter oblikuje telo.

Infrardeča svetloba segreva kožo do globine 5 mm, spodbuja mikrocirkulacijo in posledično izboljša izkoristek lokalnega metabolizma. Na ta način zmanjšuje velikost maščobnih celic.

Bipolarna radiofrekvenca dodatno segreva podkožje do globine 15 mm, kar poveča pretok krvi in kisika. S tem se pospeši presnova maščobnih oblog. Hkrati radiofrekvenca spodbuja tvorbo fibroblastov ter kolagena in elastina, kar dodatno krepi vezivno tkivo.

Vakuum ustvari podtlak, ki razširi kapilare v podkožju in izboljša prekrvavitev obdelovanega dela telesa.

Lipomasaža – masažni valjčki mehanično pospešujejo odtekanje nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem.

Rezultati z Vela Slim III?
Vela Slim III  tehnologija torej z uporabo vseh energij povzroči globoko ogrevanje maščobnih celic, okoljnega veznega tkiva in spodjega dela dermalne podlage kolagenskih vlaken – t.i. ogrevanje v globini. Ta oblika učinkovitega ogrevanja in vakuum stimulirata nastajanje novega in boljšega kolagena ter elastina.
Rezultat je lokalizirano zmanjšanje ohlapnosti kože, volumna telesa in splošno izboljšanje strukture in teksture kože.
VelaSlim III je sodobna neinvazivna metoda za odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva in odstranjevanje celulita. Omogoča odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva na tistih delih telesa, kjer se ga s telesno dejavnostjo in dieto težko znebimo.

Učinki VelaSlim III
-
odpravljanje nakopičene maščobe in zmanjševanje telesne teže
- pre/oblikovanje telesa in zmanjševanje obsega na kritičnih točkah
- odpravljanje celulita
- učvrstitev in izboljšanje tonusa kože
- odpravljanje toksinov in zastale tekočine iz telesa (limfna drenaža) odstranjevanje odmrle kože

Aparat Vela Slim III je namenjen tudi neinvazivnemu liftingu obraza, vratu in dekolteja. Odpravi gubice, podočnjake in podbradek.

Kontraindikacije pri kavitaciji in radiofrekvenci:
· ljudje s srčnimi obolenji (srčni vzpodbujevalniki, bolezni srca in ožilja; razen krčnih žil)
· resne težave z želodcem ali bolečine v trebuhu
· razjede na želodcu
· razjede na črevesju
· vročinska stanja
· visok krvni tlak, sladkorna bolezen
· bolezni jeter in ledvic (naj ne uporabljajo teh tretmajev)
· nosečnice, doječe matere in ženske, ki so imele v zadnjih 6 mesecih operacijo trebušne votline
· ženske v času menstruacije (naj ne uporabljajo tega tretmaja)
· bolniki z rakom (tudi če so ga preboleli)
· akutne bolezni
· vstavljeni veliki kovinski elementi v telesu

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!