Skupinsko križarjenje na ladji MSC Opera Tenerife-Gran Canaria-Fuertventura-Madeira-La Palma-Lanzarote-Tenerife z odhodom 16.2.2025: 7x nočitev s polnim penzionom za 1 osebo v notranji kabini Fantastica IM1 (palube 7-8) + letalski prevoz + napitnine + peš voden ogled!

VKLJUČEN LETALSKI PREVOZ! Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do Tenerifov, Gran Canarie, Fuertventure, Lanzarote, La Palme in Madeire. V ceno vključen razširjeni polni penzion, povraten letalski prevoz, napitnine in peš voden izlet!

MSC Opera Tenerifi-Gran Canaria-Madeira-La Palma
MSC Opera Tenerifi-Gran Canaria-Madeira-La Palma
MSC Opera Tenerifi-Gran Canaria-Madeira-La Palma
MSC Opera Tenerifi-Gran Canaria-Madeira-La Palma
MSC Opera Tenerifi-Gran Canaria-Madeira-La Palma
MSC Opera Tenerifi-Gran Canaria-Madeira-La Palma
MSC Opera Tenerifi-Gran Canaria-Madeira-La Palma
MSC Opera Tenerifi-Gran Canaria-Madeira-La Palma
od 1430,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 7,15€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 180. dneva pred nastopom potovanja 100 €/osebo, od 179. do 120. dneva pred nastopom potovanja 25 % cene aranžmaja, od 119. do 90. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 55 % cene aranžmaja, od 59. do 30. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 29. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Možna doplačila ob rezervaciji: 1.250 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; 890 € za otroke od 12. do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 850 € za otroka do 11,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 273 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY (neomejeno število izbranih pijač: brezalkoholne pijače, piva, vina, žgane pijače, koktejli, topli napitki); 378 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY PLUS; 518 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač PREMIUM (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 13 € na pijačo); 168 €/odraslo osebo za paket brezalkoholnih pijač; 119 €/otroka od 3. do 17,99. leta za paket brezalkoholnih pijač; povratni transfer do graškega letališča.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Pozejdon.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja.
  • Ponudba vsebuje: 8-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC Opera Tenerife-Gran Canaria-Fuertventura-Madeira-La Palma-Lanzarote-Tenerife za 1 osebo termin 16.2.-23.2.2025 + 7x nočitev z razširjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja) + voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi + namestitev v notranji kabini Fantastica IM1 - palube 7-8 (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe) + pristaniške pristojbine + napitnine + povratni letalski prevoz v ekonomskem razredu Gradec-Frankfur-Tenerifi-Frankfur-Gradec + 1 kos oddane prtljage do 23 kg in 1 kos ročne prtljage do 7 kg + avtobusni transfer od letališča do pristanišča in nazaj + zabavne večerni program, predstave in animacija v organizaciji ladjarja MSC + uporaba bazenov, masažnih kadi in fitnes centra ter športne aktivnosti + slovenski predstavnik in organizacija ter izpeljava potovanja  + brezplačni peš voden ogled Funchala.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

VEČNA POMLAD KANARSKIH OTOKOV IN MADEIRA

16.2.: LETALIŠČE GRADEC
Zbor potnikov ob 5:00 uri na graškem letališču. Prijava na let in letalski prevoz ob 6:00 uri v Frankfurt. Nadaljevanje leta ob 10:20 uri na Tenerife. Pristanek ob 14:00 uri. Prevoz do pristanišča in vkrcanje na ladjo.

17.2.: LAS PALMAS DE GRAN CANARIA, GRAN CANARIA
Las Palmas je znan tudi kot "otok večne pomladi" zaradi svoje blage klime. Otok ima kilometre dolge peščene plaže z odlično turistično infrastrukturo in pestro ponudbo zabavnih in športnih aktivnosti z prosti čas. Glavno mesto Las Palmas se nahaja na severu otoka, ki združuje zgodovino in sedanjost. V staro-mestni četrti Vengueta okrog znamenite katedrale Sv. Ane, lahko odrkivate kolonialno preteklost otoka. Nekdanja trgovsko-obtniška četrt Triana, pa je odlična da se prepustite lenarjenju in pohajkovanju. V četrti Santa Catalina vas čaka pestra izbira med nešteto gostilnami, pubi in diskotekami. Predviden prihod je ob 6:00 uri, odhod pa ob 22:00 uri.

18.2.: PUERTO DEL ROSARIO, FUERTVENTURA
Puerto del Rosario je glavno mesto otoka Fuvertventura, ki se nahaja na vzhodnem delu otoka. Uživate lahko v prijetnem sprehodu po sprehajališču in opazujte čolne v pristanišču. V notranjosti mesta se sprehodite po ulici za pešce Primero de Mayo in občudujte kolonialno arhitekturo ter obiščite butike, kavarne, cerkve, restavracije in bare. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 20:00 uri.

19.2.: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji MSC Armonia ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij. 

20.2.: FUNCHAL, MADEIRA
Otok Madeira z glavnim mestom Funchal leži približno 500 km od kanarskega otočja in je del Makronezije. Otočje je vulkanskega nastanka, obala pa je skalnata in strma. Ravnin na otok skoraj ni, zato so naredili terase za sladkorni trs in vinograde. Iz Madeire izhaja znano sladko vino Madeira. Danes je glavni vir zaslužka na otoku turizem. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

21.2.: SANTA CRUZ DE LA PALMA, LA PALMA
Zgodovinsko-umetniški kompleks mesta ima templje z bogato flamsko versko umetnostjo in edinstven niz izrezljanih lesenih balkonov, ki gledajo proti morju. Mesto ohranja široko arhitekturno dediščino z graščinami v kolonialnem slogu med ulicami iz tlakovcev. To tiho mesto ima kraje kulturnega pomena, kot je Insular Museum z opazno zbirko umetnosti in slik, ter gledališči Chico in Circo de Marte. Predviden prihod je ob 11:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

22.2.: ARRECIFE, LANZAROTE
Otok Lanzarote največkrat onačujejo z besedama čaroben in skrivnosten. Kakor vsi otoki Kanarskega otočja ima tudi Lanzarote vse značilnosti zemeljskega površja, ki se je dvignilo z morskega dna v eksplozijah ognja in kipeče lave. V mestu Arrecife se nahaja na novo zgrajena marina Lanzarote s prijetno okolico in številnimi trgovinami in restavracijami. Plaža El Reducto je zaščitena z grebenom, ki ga je mogoče videti ob oseki. Ta 500 m dolga urbana plaža ima fin zlati pesek in mirno vodo. Ima obmorsko promenado, kjer se nahajajo razne storitve. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

23.2.: SANTA CRUZ, TENERIFE
Po izkrcanju transfer na letališče. Ob 14:50 uri je let v Frankfurt in ob 21:40 uri je nadaljevanje poleta v Gradec, kjer predviden pristanek ob 23:00 uri.

MSC OPERA
Zaradi prefinjenega sloga, dragocenih materialov in pozornosti do detajlov je MSC Opera križarka, o kateri je res nekaj, o čemer lahko prepevate! Zgrajena je po bolj klasičnih linijah, katere prevzema italijanski šarm, romantična atmosfera ter bogata notranja opera. Ne glede na to, ali poskušate srečo v igralnici Med Pearl Casino, se sproščate v klavirskem baru La Cabala, plešete v diskoteki Byblos, uživate v predstavi v Teatro dell'Opera ali brskate po novem prehodnem nakupovalnem območju, vam nikoli ne bo dolgčas na krovu. Na voljo so razna nova igralna območja za otroke vseh starosti. Obstajajo tudi številni športni objekti kot je fitnes, steza za hitro hojo, mini golf, shuffelboard ter razne storitve wellnessa in SPA-ja. Za samo zabavo je na MSC Operi poskbljeno dan in noč ne glede na vaše želje, od gledanja spektakularnih predstav ali igranja videoiger do nakupovanja, boste vedno lahko našli idealno dejavnost, ki bo zadovoljila vaše želje.

NOTRANJA KABINA
Velikost notranje kabine je od 13-15 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Čeprav kabine nimajo naravne svetlobe, so svetle in dajejo občutek prostornosti.

FANTASTICA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Fantastica ponujajo več dodatkov na križarjenju: prednost pri izbiri turnusa večerje, možnost izbire priviligiranega položaja kabine na višjih palubah in 24-urno sobno strežbo.

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 40 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Na povpraševanje: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom.

Možna doplačila na ladji: fakultativni izleti (shore excursions); osebna poraba na ladji.

Za potovanje je potreben potni list z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 

Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.

Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].

Podrobnosti o ponudniku

Križarjenje z MSC Opera

/ /
/ Tenerifi
Španija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 9  |   Oseb: 1
Grčija, Turčija, Italija

10-dnevno križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija z odhodom 21.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympia-e in Aten, turškega Efesa in Istanbula, Krfa ter pravljičnega italijanskega Barija!

Super cena
Nočitev: 11  |   Oseb: 1
Španija, Maroko, Portugalska, Francija

12-dnevno križarjenje z MSC Poesia Španija-Maroko-Portugalska z odhodom 22.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Barcelona, Casablance v Maroku, portugalskega otoka Madeira, španskega otoka Tenerife, Malage in Marseilla.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Francija, Španija, Italija

8-dnevno križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija z odhodom 26.10.!

VKLJUČENE NAPITNINE+2 IZLETA!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Marseille-a, Barcelone, španskega otoka Palma de Mallorca, Sicilije in Rima.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje z MSC Seaside Italija-Španija-Francija z odhodom 22.6.2024!

VKLJUČEN IZLET PO MARSEILLE

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do Rima, Palerma na Siciliji, španske Ibize in Valencie ter Marseille-a!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Črna Gora, Grčija

8-dnevno križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija z odhodom 22.6.2024!

VKLJUČEN IZLET PO ANCONI

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Mikonos in Santorinija ter do italijanske Ancone.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Apulija, Grčija, Črna Gora

8-dnevno križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora z odhodom 24.6.2024!

AKCIJA PLAČA 1, POTUJETA 2!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Dubrovnika, Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Krf in Zakintos ter do pravljičnega italijanskega Barija.