Skupinsko križarjenje z ladjo Costa Toscana Savona-Marseille-Barcelona-Palma de Mallorca-Palermo-Rim-Savona z odhodom 26.10.2024: 7x nočitev s polnim penzionom za 1 osebo v zunanji kabini z oknom + napitnine + pristaniške pristojbine + 2 vodena peš ogleda!

VKLJUČENE NAPITNINE+2 IZLETA! Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Marseille-a, Barcelone, španskega otoka Palma de Mallorca, Sicilije in Rima.

Križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija
Križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija
Križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija
Križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija
Križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija
Križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija
Križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija
Križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija
od 950,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 4,75€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 180. dneva pred nastopom potovanja 100 €/osebo, od 179. do 120. dneva pred nastopom potovanja 25 % cene aranžmaja, od 119. do 90. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 55 % cene aranžmaja, od 59. do 30. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 29. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Možna doplačila ob rezervaciji: od 450 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; od 180 € za otroka do 3,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; od 220 za otroka od 4,99.-13,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; od 260 za otroka od 14,99.-17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 161 €/odraslo osebo za brezalkoholni paket pijač MY SOFT DRINKS; 105 €/otroka od 4. do 17,99. leta za brezalkoholni paket pijač MY SOFT DRINKS; 245 €/ odraslo osebo za paket prijač MY DRINKS (obširna izbira alkoholnih (točeno pivo, vino, koktejli, žgana pijača) in brezalkoholnih pijač na kozarec); 322 €/odraslo osebo za paket pijač MY DRINKS PLUS (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 9 € na pijačo v kozarcih); 161 €/osebo nad 18 let za povratni transfer LJ - Savona -LJ; 120 €/otroka do 17,99. leta za povratni transfer LJ – Savona – LJ.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Pozejdon.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja.
  • Ponudba vsebuje: 8-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo Costa Toscana Savona-Marseille-Barcelona-Palma de Mallorca-Palermo-Rim-Savona za 1 osebo: termin 26.10.-2.11.2024 +  + 7x nočitev z dopolnjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki, kapitanova večerja - okusne jedi, ki jih je kreiral kuharski mojster Bruno Barbieri, s 7. Michelinovimi zvezdicami) + voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi + namestitev v zunanji kabini z oknom (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe) + pristaniške pristojbine + napitnine + zabavne večerni program, predstave in animacija v organizaciji ladjarja Costa + uporaba bazenov, savne, masažnih kadi in fitnes centra ter + športnih aktivnosti + slovenski predstavnik in organizacija ter izpeljava potovanja + brezplačna peš vodena ogleda Marseilla in Palme de Mallorce.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

ZAKLDAI IN OKUSI SREDOZEMLJA

27.10.2024: MARSEILLE, FRANCIJA
Marseille je glavno mesto in občina jugovzhodne francoske regije Provanse. Vsakdo, ki je že kdaj obiskal Marseille si ga je zapomnil po zanimivi zgodbi otoka Château d'If (grof Monte Cristo) in katedrali Notre-Dame de la Garde, ki se nahaja na hribu nad mestom. Katedrala je razdeljena na dva dela in je zgrajena na mestu, kjer je stala antična kapelica. Vsekakor vam svetujemo, da se z ladjico zapeljete do otoka Château d'If, ter sprehodite po ulicah tega sredozemskega mesta, kjer se stikajo različne kulture, vere in pogledi na svet. Predviden prihod je ob 8:30 uri, odhod pa ob 18:30 uri.

28.10.2024: BARCELONA, ŠPANIJA
Glavno mesto Katalonije na vzhodni obali Španije obiskovalcem ponuja bogato kombinacijo kulture, umetnosti in zgodovine. Je mesto nasprotij, kjer se gotska arhitketura prepleta z najmodrenejšimi stavbami. Mesto je vedno zanimivo, pa četudi spijete samo kavico na znameniti ulici “La Rambla” v srcu Barcelone. Poznana ulica je polna življenja, kjer lahko najdete vse, od spominkov, barov, restavracij, tipičnih Tapasov do španske umetnosti. Ob obali je na voljo mnogo restavracij, trgovin ter znani akvarij. Prevzela vas bo “Sagrada Familia”, ki jo gradijo že desetletja in še ni dokončana ter prikazuje vrh arhitekturne umetnosti znanega arhitekta Antoni Gaudí-ja.  Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

29.10.2024: PALMA DE MALLORCA, ŠPANIJA
Mallorca je največji Balearski otok. Otok odlikujejo številne peščene plaže in klasično sredozemsko podnebje. Značilnost otoka so njegova izrazita nasprotja. Od romantičnih, delno težko dostopnih osamljenih zalivov, do živahnih obmorskih promenad, zabav, arhitekture pa do velikih hotelskih kompleksov. Palma de Mallorca je glavno mesto otoka Mallorca. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

30.10.2024: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji Costa Toscana ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

31.10.2024: PALERMO (SICILIJA), ITALIJA
Glavno mesto Sicilije preseneti in navduši slehernega obiskovalca s svojo drugačnostjo. Staro mesto jedro ponuja nešteto palač, cerkva, trgov in ulic. Mesto se ponaša z eno največjih oprenih hiš na svetu, znamenito tržnico, kraljevo palačo in Monrealom nad Plaermom, kjer vsakega posameznika osupne pogled na katedralo. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 16:00 uri.

1.11.2024: CIVITAVECCHIA (RIM), ITALIJA
Edinstvena priložnost za obisk Rima, Lacija in njegovih skrivnih kotičkov.Navdušeni bomo stopili po poti mučencev in prvih kristjanov, si ogledali mogočne rimske bazilike , trge ter fontane. Predviden prihod je ob 8:30 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

2.11.2024: SAVONA, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Savono je ob 8:30 uri.

COSTA TOSCANA
Ladja ponazarja italijanski stil življenja, ki vam omogoča tako zabavo, kot tudi sprostitev. Na glavnem trgu si lahko privoščite italijansko različico sladoleda – gelato, se udeležite koncertov, obiščete muzej ali pa se sprehodite po značilnem steklenem mostu, 65 metrov nad morjem. Za zabavo na krovu je poskrbljeno s številnimi športnimi površinami in bazeni za sprostitev pa z Wellness centrom, ki omgoča najrazličnejše tretmaje in terapije. Stereotip, da je na križarjenju premalo časa za doživetje destinacije pri Costa Cruises ne velja, saj so križarjenja zasnovali tako, da so postanki daljši, povprečno 10 ur. Raziskovanje novih krajev se začne pri večerji: vsak večer vas bodo pogostili s 4-hodno večerjo, ki vključuje tudi prepoznavne jedi svetovno znanih kuharjev, ki je del večerje in vključena v ceno. Bruno Barbieri, Hélène Darroze in Ángel León so chefi z Michelinovimi zvezdicami, ki vam bodo s svojimi “destinacijskimi meniji” dali predokus krajev, ki jih boste obiskali naslednji dan.

ZUNANJA KABINA Z OKNOM
Zunanje kabine z oknom so v zlati sredini. Nudijo odlično razmerje med ceno in udobjem. Nahajajo se na prvih palubah namenjenim gostom. Velikost kabin je cca. 15-17 m2. Nekatere zunanje kabine imajo delno omejen pogled.

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 25 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Na povpraševanje: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom.

Možna doplačila na ladji: fakultativni izleti (shore excursions); osebna poraba na ladji.

Za potovanje je potreben oseben dokument z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 

Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.

Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).

Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].

Podrobnosti o ponudniku

Križarjenje s Costa Toscana

/ /
/ Savona
Italija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Apulija, Grčija, Črna Gora

8-dnevno križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora z odhodom 28.10.!

VKLJUČEN PAKET PIJAČ+NAPITNINE

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Dubrovnika, Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Krf in Zakintos ter do pravljičnega italijanskega Barija.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija, Tunizija

8-dnevno križarjenje 4.11. z MSC Fantasia Italija-Tunizija-Španija-Francija!

VKLJUČEN PAKET PIJAČ+NAPITNINE

Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do italijanskega Neaplja in Palerma, Tunizije, španske Barcelone in Marseilla.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Malta, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje 10.11. z MSC World Europa Italija-Malta-Španija-Francija!

VKLJUČEN IZLET PO PALERMU!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do italijanskega Rima in Palerma, Malte ter španske Barcelone in francoskega Marseilla.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Francija, Španija, Tunizija

8-dnevno križarjenje 29.9. z MSC Grandiosa Italija-Francija-Španija-Tunizija!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do francoskega Marseille-a, španske Barcelone, Tunizije, Palerma na Siciliji in Neaplja!

Super cena
Nočitev: 9  |   Oseb: 1
Grčija, Turčija, Italija

10-dnevno križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija z odhodom 21.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympia-e in Aten, turškega Efesa in Istanbula, Krfa ter pravljičnega italijanskega Barija!

Super cena
Nočitev: 11  |   Oseb: 1
Italija, Grčija, Ciper, Egipt, Hrvaška

12-dnevno križarjenje z MSC Lirica Italija-Grčija-Ciper-Egipt z odhodom 26.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympie in otokov Kreta ter Rodos, Cipra, egipčanskega Port Said in Alexandrije ter Splita.