Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-60%
Oseb: 1

Vedeževanje preko elektronske pošte

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja preko elektronske pošte - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Dragocene smernice! -70% na djotiš svetovanje preko e-maila! Izkušeni djotiš svetovalki lahko zastavite 3 vprašanje iz različnih področji!

Djotish nam lahko pokaže namen našega življenja, pomen našega obstoja! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

4,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,00 €
-70%
Prihranek:
13,01 €
 
 

Imate vprašanje? Ste v dvomih? Vas zanima pomen vaših sanj? Vprašajte vedsko astrologijo! Djotiš (Djotish) ali vedska astrologija ima popolnoma vse odgovore na vaša vprašanja. Pridobite vse  odgovore na vse vaše dvome. Mnogi verjamejo, da je Djotiš 100% natančen. Veliko bolj vas lahko  o svoji natančnosti prepriča zgolj Djotiš sam!

Pri oddaji naročila je potrebno navesti:
-ime in priimek
-rojstni datum
-šifro kupona
- 3 vprašanja po lastni izbiri

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Golte, Slovenija

Wellness razvajanje z masažo v Wellness Hotelu Montis, sredi smučišča Golte

Popolna sprostitev v objemu gora! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Pomlajevanje z dermalnim filerjem!

Vrednost kupona je 47,90 €. Razliko 191,50 € do polne cene (239,40 €) plačate direktno ponudniku.

-70%
Oseb: 1
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Vedeževanje s tarot kartami

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!