Obiščite svet mošej in bazarjev! SUPER CENA za 3-dnevni oddih v Istanbulu: povratna letalska karta LJ-Istanbul-LJ z vključenimi letališkimi taksami + 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi hotela 4* v starem delu Istanbula!

TERMINI KAR DO 26.3.2025! Spoznajte mesto iz 1001 noči. Namestitev v centru mesta! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Istanbul: počitnice z letalom, hotel 4*, 3 dni
Istanbul: počitnice z letalom, hotel 4*, 3 dni
Istanbul: počitnice z letalom, hotel 4*, 3 dni
Istanbul: počitnice z letalom, hotel 4*, 3 dni
344,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,72€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Ponudba velja ob prijavi dveh potnikov (nakupu in hkratnem unovčenju 2 kuponov).
  • Kuponi so unovčljivi za potovanja v terminih od 1. 11. 2024 do 26. 3. 2025, vsak dan (skladno z voznim redom poletov na relaciji Ljubljana-Istanbul-Ljubljana) glede na razpoložljiva mesta na letalu.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected] od do 4. 6. 2024 (do 16.00) oz. do zasedenosti prostih mest.
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta. V e-mailu obvezno posredujte šifro kupona, vaše ime in priimek tako kot sta v potnem listu (v nasprotnem primeru ponudnik ne odgovarja za morebitne dodatne stroške oz. odpoved rezervacije), kontaktni elektronski naslov in kontaktno mobilno številko.
  • Priporočamo, da se o prostih terminih pozanimate na telefonski številki: 01 244 25 30.
  • Odpoved rezervacije ni možna, razen v primeru vplačila zavarovanja rizika odpovedi in upravičenega ter dokumentiranega razloga. Veljajo splošni pogoji MM-TURIST d.o.o. objavljeni na http://www.mm-turist.si/
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 15 €/osebo, ki jo obračuna agencija M&M Turist, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Možna doplačila (ob prijavi): nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 7,10 €/osebo; zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 22 €/osebo; enoposteljna soba na vprašanje in doplačilo.
  • Za potovanje v Turčijo slovenski državljani potrebujemo potni list, veljaven še najmanj 6 mesecev po končanem potovanju.
  • Navedene informacije so trenutne in se lahko še spremenijo. Pred odhodom morajo potniki sami preveriti zadnje veljavne ukrepe glede potovanja v Turčijo in povratka v Slovenijo.
  • Ponudba vsebuje: 3-dnevni oddih v Istanbulu: povratna letalska karta Ljubljana-Istanbul-Ljubljana z vključenimi letališkimi taksami (skladno z voznim redom poletov) + oddana prtljaga do 23 kg + 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi hotela 4* v starem delu Istanbula.
Koledar unovčljivosti

Kako so se menjavala imena od Bizanca, Konstantinopolisa do Istanbula? Zakaj Carigrad? Kdaj in kako so Turki dobili priimke? Zakaj se Bospor imenuje »prehod krav«? Kje je najboljši kebab? Ste vedeli, da je Turčija dežela čaja? Obiščite »Mesto vseh mest« in poiščite odgovore na številna vprašanja. Sprehodite se skozi zgodovino, uživajte v kulinariki in spoznajte mesto iz 1001 noči! Istanbul je mesto, ki nikoli ne spi, kozmopolitska metropola, kjer vsak najde nekaj, kar ga bo navdušilo, pa naj bo to romantika osvetljenih mostov, bogata zgodovina, ki preži na vsakem koraku, gurmanske dobrote na tržnici ali v odličnih restavracijah, opojne dišave, živahno nočno življenje, umetnost barantanja na živopisnih tržnicah…To je mesto, kjer se moderno prepleta s tradicionalnim in mesto, ki ima v svoji duši Orient in zahod.

Predlog za obisk Istanbula:
1. dan: LJUBLJANA-ISTANBUL

Prihod na ljubljansko letališče dve uri pred poletom. Polet v Istanbul. Namestitev v hotelu. Sprehod po osvetljenem mestu.

2. in 3. dan: ISTANBUL, ZNAMENITE TRŽNICE, KRIŽARJENJE PO BOSPORJU, OPOJNE VONJAVE ORIENTA
Pred vami bosta dneva namenjena raziskovanju enega od najbolj zanimivih mest na svetu. Predlagamo vam, da obiščete glavne mestne znamenitosti kot so Modra mošeja, cerkev Sv. Modrosti (Hagia Sofia - dolgo časa največja cerkev krščanskega sveta, kasneje spremenjena v mošejo, danes muzej), palača Topkapi (palača osmanskih sultanov, danes muzej z zbirkami porcelana, draguljev, orožja in drugih dragocenosti), nekdanji Hipodrom, podzemna cisterno Yerebatan Saray
Lahko si boste ogledali veličastno mošejo Sulejmana Veličastnega, obiskali moderni del mesta Taxim, se spustili po ozkih ulicah starega mesta na obalo Zlatega roga do egiptovske tržnice začimb, kjer vas bodo prevzele vonjave Orienta – dišave, začimbe in vrvež trgovskega središča mesta.
Lahko se odločite za križarjenje po Bosporju, morski ožini med Evropo in Azijo in seveda ne pozabite obiskati znamenito pokrito tržnico Kapali čaršija, največjo na svetu, kjer se boste poskusili z orientalskim barantanjem, spili čaj ali kavo in se sprehajali med več kot 5000 trgovinicami, zlatarskimi delavnicami in prodajalnami spominkov, keramike, usnja, tekstila. Seveda je Istanbul tudi mesto, ki vas z lahkoto premami z nakupi. Predlagamo, da obiščete tudi Areno Sinan Erdem Sport, kjer se je odvijala nedavna slovenska košarkarska pravljica. Zvečer se sprehodite po starem delu mesta do Sultanahmeta, kjer boste lahko opazovali osvetljene minarete in palače nekdanje prestolnice treh imperijev. Polet letala proti Ljubljani.

Podrobnosti o ponudniku

M & M TURIST d.o.o. Ljubljana

Ulica Gledališča BTC 10
1000 Ljubljana
Slovenija

01 244 25 30
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Verona in Gardsko jezero, Italija

Romantična Verona in mesteca ob Gardskem jezeru z goHolidays

ODHODI ZAGOTOVLJENI!

Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Oseb: 1
Budimpešta, Madžarska

Izlet v Budimpešto z goHolidays + možnost vožnje z ladjico in obiska ZOO-ja

NA VOLJO PROSTA MESTA ZA 27.4.

Nepozabni obisk lepotice ob Donavi!

Super cena
Oseb: 1
Trst, Italija

Pomladna pravljica v Trstu in grad Miramare z M&M Turist!

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v pomladni Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI TERMINI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Cinque terre, Parma, Mantova, Italija

Pet dežel (Cinque Terre), Parma in Mantova - 2-dnevni izlet z goHolidays!

TERMINI ZAGOTOVLJENI!

NA VOLJO PROSTA MESTA! Slikovite ribiške vasice petih dežel!

Super cena
Oseb: 1
Günzburg (Legoland), Nemčija

Organiziran izlet v pravljični Legoland z goHolidays

ODHODI ZAGOTOVLJENI!

Zabava na več kot 50 različnih atrakcijah! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! NA VOLJO ŠE PROSTA MESTA!