SUPER CENA za 4-dnevni izlet po svetovljanski Azurni obali z obiskom kneževine Monako in Monte Carla: prevoz po programu + 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 2*lux/3* + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacija izleta!

Svetovljanska Azurna obala z mediteranskim podnebjem vas vabi! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

M&M Turist: 4-dnevni izlet po Azurni obali
M&M Turist: 4-dnevni izlet po Azurni obali
M&M Turist: 4-dnevni izlet po Azurni obali
264,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,32€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kupon je unovčljiv na dan odhoda za termine 22. 2.-25. 2.*, 21. 3.-24. 3., 26. 4.-29. 4., 1. 5.-4. 5., 23. 5.-26. 5., 24. 6.-27. 6., 28. 6.-1. 7.**, 29. 8.-1. 9., 26. 9.-29. 9., 25. 10.–28. 10. in 30. 10.-2. 11. 2024. Za termin, označen z **, je potrebno doplačilo 25 €/osebo.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: [email protected] najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Informacije na telefonski številki: 01 244 25 30.
  • Odpoved rezervacije: veljajo splošni pogoji MM-TURIST d.o.o. objavljeni na http://www.mm-turist.si/
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 15 €/osebo, ki jo obračuna agencija M&M Turist, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezna doplačila: taksa v hotelu cca 4 €; doplačilo za manjšo skupino: med 35 in 44 oseb 40 € (v terminu 28. 6.-1. 7. 2024 45 €), med 25 in 34 oseb 60 € (v terminu 28. 6.-1. 7. 2024 75 €).
  • Možna doplačila (ob prijavi): odpovedni riziko 22 €, nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini 6,80 €/osebo, enoposteljna soba 45 €/noč (v terminu 28. 6.-1. 7. 2024 60 €/noč).
  • Možna doplačila (vodniku na potovanju): vstopnine cca 35 €; večerja cca 35 €/osebo.
  • Opomba: v terminu * (22. 2.-25. 2. 2024) se bo v Mentonu odvijal praznik citrusov. Možnost ogleda številnih razstav citrusov, različnih skulptur in za ogled pisane in bogate parade.
  • Opomba: triposteljne sobe so na vprašanje. V primeru družin z dvema otrokoma, otroka bivata v lastni sobi, za morebitne popuste pokličite ponudnika. Triposteljne sobe v Franciji so po večini dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem, ki je primerno za otroka do 12 let.
  • Vstopno mesto: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 23.00); Sežana (izpred hotela Safir ob 23.55).
  • Ponudba vsebuje: 4-dnevni izlet po Azurni obali: prevoz po programu (iz Ljubljane ali Sežane) + pristojbine in cestnine + 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 2*lux/3* + obisk parfumerije + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje + spremstvo in organizacija izleta.
Koledar unovčljivosti

Program potovanja: 
NICA - ST. PAUL DE VENCE - VALLAURIS - CANNES - EZE - MONAKO - MONTE CARLO – MENTON   


1. DAN: LJUBLJANA - ITALIJA
Zbrali se bomo na parkirišču Dolgi most ob 23. uri. Nočna vožnja do Italije, nato mimo Benetk, Verone, Genove in San Rema na francosko Azurno obalo.

2. DAN:  ST. PAUL DE VENCE - VALLAURIS - CANNES/NICA
Jutranji prihod na Azurno obalo. Vožnja v gričevnato zaledje, do prelepe, umetnikom od nekdaj privlačne vasice St. Paul de Vence, ki velja za najlepšo vasico na jugu Francije. Sprehod po tlakovanih uličicah, polnih kavarn, galerij in trgovinic. Njen šarm in ljubkost so v začetku 20. stoletja odkrili tudi slavni francoski slikarjih kot so Modigliani, Chagall, Picasso in Matisse, nato pa so jim sledili filmski in glasbeni zvezdniki. Obiskali bomo slikovito vasico Vallauris s simpatičnimi trgovinicami z lokalno keramiko in dišavami Provanse, v kateri je nekaj časa živel tudi Pablo Picasso. Po želji in za doplačilo krajši ogled muzeja in Picassove mojstrovine »Vojna in mir«. Vožnja v  Cannes, ki slovi po filmskem festivalu, mondenih hotelih in idiličnem starem delu mesta. Sprehodili se bomo do kongresne palače in ob obali mimo številnih znanih hotelov. Vožnja do hotela, nastanitev v hotelu na Azurni obali in nočitev.

3. DAN: NICA - EZE - MONAKO - MONTE CARLO - CANNES/NICA
Po zajtrku obisk glavnega mesta regije, Nice, ki jo mnogi imenujejo tudi »kraljica Azurne obale«. Sprehodili se bomo po slikoviti tržnici Nice, ki slovi po številnih stojnicah z rožami, francoskih dobrotah, ki jih boste lahko okušali, Angleški promenadi, obdani s palmami in znamenitimi hoteli, med njimi tudi najstarejši in najslavnejši hotel Negresco. Imeli bomo čas za obisk katere izmed odličnih kavarn, pokušino sladke provansalske specialitete »confiserie«. Po panoramski cesti, ki se dviga visoko nad morjem, se bomo popeljali do vasice Eze, kjer bomo obiskali znano tovarno parfumov Fragonard, kjer se boste seznanili s pridobivanjem eteričnih olj, mešanjem parfumov in drugih omamno dišečih proizvodov. Ogledali si bomo potek proizvodnje in imeli tudi možnost ugodnejših nakupov francoskih parfumov. Odpeljali se bomo v eno najmanjših kneževin v Evropi, Monako, ki jo že od 13.stol. obvladuje družina Grimaldi. Sprehodili se bomo po čudovitem eksotičnem vrtu s prekrasnim razgledom na celotno kneževino. V bujnem vrtu, ki ga je leta 1895 uredil princ Luis II., raste na površini 11.500m2 na tisoče rastlin, kaktej, agav, sukulentov in bugenvilij, ki zaradi posebne mikroklime in sonca odlično uspevajo. Pot bo vodila do katedrale sv. Nikolaja z grobovi članov knežje družine in do knežje palače. Lahko bomo obiskali tudi Oceanografski muzej z zanimivim akvarijem, ki ga je ustanovil raziskovalec Cousteau. Obiskali bomo še mondeni Monte Carlo, ki se ponaša s slavnim Casinojem, slovi predvsem po igralnicah in je sinonim za luksuz.  Povratek v hotel, po želji večerja v eni od restavracij. Nočitev.

4. DAN: NICA - MENTON  - ITALIJA – LJUBLJANA
Po zajtrku bo čas za kavico, sprehod po obalni Angleški promenadi v Nici in za še zadnji pogled na očarljivo Azurno obalo. Nadaljevali bomo bližnji Menton, ki se kiti z laskavim naslovom najlepšega mesta na francoski rivieri in ga imenujejo La perle de la France (biser Francije). Čeprav so vrhovi okoliških gora pozimi prekriti s snegom ima kar 316 sončnih dni v letu je že od nekdaj izrazito turistično, vanj so zahajali bogataši, ki so si tu gradili razkošne vile in palače. Sprehod po mestu, skok v morje ali kosilo z odlično morsko hrano. Vožnja proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih nočnih urah.

Podrobnosti o ponudniku

M & M TURIST d.o.o. Ljubljana

Ulica Gledališča BTC 10
1000 Ljubljana
Slovenija

01 244 25 30
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Postira, otok Brač, Hrvaška

PRVOMAJSKI oddih s polpenzionom v krasnem Grand Hotelu View 4* na Braču

PRVOMAJSKE POČITNICE!

Prvomajski oddih v hotelu, kjer imajo vse sobe pogled na morje!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novalja (Pag), Hrvaška

Aktivne počitnice v Liberty Plaza Hotelu 4* v Novalji

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!