Francoska metropola po SUPER ceni! 5-dnevni izlet v pravljični PARIZ: prevoz po programu + pristojbine in cestnine + 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi hotela 2*lux/3* + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje in organizacija!

Doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... in po želji tudi Versailles ter Eurodisney (z doplačilom). Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Termini kar do KONCA OKTOBRA 2024!

M&M Turist: 5-dnevni izlet v romantični Pariz
M&M Turist: 5-dnevni izlet v romantični Pariz
M&M Turist: 5-dnevni izlet v romantični Pariz
M&M Turist: 5-dnevni izlet v romantični Pariz
M&M Turist: 5-dnevni izlet v romantični Pariz
364,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,82€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termine v marcu (28. 3.-1. 4.), aprilu (19.-23., 26.-30.), maju (1.-5., 22.-26.), juniju (26.-30.), juliju (11.-15.), avgustu (27.-31.), septembru (18.-22.) in oktobru (28. 10.-1. 11.) 2024. V terminih 19. 4.-23. 4., 26. 4.-30. 4., 1. 5.-5. 5., 11. 7.-15. 7., 27. 8.-31. 8. in 28. 10.-1. 11. 2024 je potrebno doplačilo 30 €.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: [email protected] najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Informacije na telefonski številki: 01 244 25 30.
  • Odpoved rezervacije: veljajo splošni pogoji MM-TURIST d.o.o. objavljeni na http://www.mm-turist.si/. 
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 15 €/osebo, ki jo obračuna agencija M&M Turist, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezna doplačila: doplačilo za manjšo skupino, med 35 in 44 osebami 40 €, med 25 in 34 osebami 70 €; turistična taksa 2 €/osebo/noč.
  • Možna doplačila (ob prijavi): odpovedni riziko 26 €, nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini 9,90 €/osebo, enoposteljna soba 189 €; prevoz v Versailles 24 €/osebo; vožnja z ladjico po Seni 18 €.
  • Možna doplačila (ob prijavi - do 14 dni pred odhodom): vstopnina v Versailles (dvorec) 24 €/osebo (otroci in mladina do 25,99 let brezplačno, rezervacija vstopnice 5 €/osebo); ogled predstave v kabaretu Moulin Rouge 145 €; Eurodisney odrasli od 98 €/osebo (končna cena bo potrjena ob nakupu vstopnice); muzej Louvre: 23 €/osebo (otroci in mladina do 25,99 let brezplačno, rezervacija vstopnice 5 €/osebo); Eifflov stolp odrasli 30 €, otroci od 12-14 let 15 €.
  • Možna doplačila (vodniku na potovanju): Versailles - vrtovi 12 €, otroci 6-17 let 10,50 €; vstopnine v posamezne muzeje 12-18 €; podzemna železnica cca 21 € (10 voženj). Mladi do 26. leta imajo prost vstop v nekatere pariške muzeje.
  • VSTOPNICE: Svetujemo, da se na želene dodatne izlete v okviru potovanja prijavite ob prijavi na potovanje. Zaradi omejene razpoložljivosti določenih vstopnic je namreč potrebno rezervacije izletov in vstopnin urediti več tednov vnaprej. Zadnji rok za prijavo na dodatne izlete je 14 dni pred odhodom. Cene vstopnic, ki jih ponudnik lahko ali uspe pridobiti od lokalnega partnerja za posamezne oglede, so višje od objavljenih cen na uradnih spletnih straneh. Vključujejo stroške posredovanja in rezervacijo termina. Vstopnice si lahko pridobite tudi individualno preko spleta, v tem primeru poskrbite za logistiko ogleda sami. Priporočamo, da si termin obiska rezervirate sočasno s prijavo na potovanje, a rezervacijo termina opravite izključno na dan, ki je v programu opredeljen kot prost dan. Pri programih, ki imajo intenzivno vsebino z ogledi, je težko določiti prosti čas za oglede muzejev.
  • Opomba: v Parizu večina ogledov poteka peš in z javnimi prevoznimi sredstvi. Triposteljne sobe so dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem in so na voljo na vprašanje.
  • Vstopno mesto: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 18.30), Kranj (Mercator center Primskovo ob 19.00) ali Jesenice (Petrol Karavanke ob 19.40).
  • Ponudba vsebuje: 5-dnevni izlet v pravljični Pariz: prevoz po programu + pristojbine in cestnine + 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi hotela 2*lux/3* + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje + spremstvo + organizacija izleta.
Koledar unovčljivosti

Pariz, svetovno metropolo, označujejo kot mesto ljubezni, svetlobe, kulture, visoke mode ter tisočerih luči in odlične kulinarike, Mona Lise... Obiščite in doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop in francoski šarm ... Bienvenue!

Program izleta:
1. DAN: SLOVENIJA-FRANCIJA
Odhod avtobusa v poznih popoldanski urah z navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja skozi Avstrijo, Nemčijo v Francijo, proti Parizu. 

2. DAN: PARIZ
Prihod v Pariz predvidoma v dopoldanskih urah. Sledil bo avtobusni ogled te vedno zanimive francoske prestolnice: otok na Seni–Ile de la Cité s katedralo Notre–Dame, Latinska četrt, Saint Germain, Univerza Sorbona, znana ulica Rivoli, Louvre, Elizejske poljane, Napoleonova grobnica–Dôme des Invalides, ter mnogo znanih pariških trgov: Concorde, Bastille, République, Vendôme, Trocadéro, Etoile in drugi. Nastanitev v hotelu in krajši oddih. Popoldan vožnja z metrojem do trga Concorde, od koder se boste sprehodili po »kraljevski ulici« Rue Royale do cerkve La Madeleine in nato naprej do stare pariške opere Garnier ter znamenitih veleblagovnic Galeries Lafayette, oz. Printemps. Prenočevanje.

3. DAN: PARIZ-VERSAILLES
Zajtrk. Zjutraj priporočamo vožnjo z metrojem do Eifflovega stolpa ter vzpon (doplačilo), za lepši začetek dneva pa še vožnjo z ladjico po Seni (doplačilo), kjer se boste ob zvokih francoskih šansonov prepustili občudovanju pariških znamenitosti. Nato priporočamo izlet (doplačilo) v Versailles ter individualni ogled dvorca Ludvika XIV., Sončnega kralja in prekrasnih baročnih vrtov, ki dvorec obdajajo (vstopnini za doplačilo). Popoldan vrnitev v Pariz. Nekaj prostega časa za samostojni ogled katerega od številnih muzejev: Louvre, muzej z bogato zbirko impresionistov- Musée d’Orsay ali pa sprehod po otočku, kjer stoji gotska lepotica Notre–Dame. Po želji in v dogovoru z vodnikom lahko občudujete številne druge zanimivosti, ki jih ponuja “mesto svetlobe”. Zvečer se boste sprehodili po Montmartru, gričku umetnikov in si ogledali baziliko Sacré - Cœur, ki ji Parižani zaradi bele barve fasade pravijo Bela golobica. Za zaključek večera si lahko za doplačilo ogledate tudi odlično predstavo v enem od mnogih pariških kabaretov, ki vas nikakor ne bo pustila ravnodušne. Prenočevanje. (Tisti, ki bi želeli obiskati park Astérix, ga lahko obiščete individualno, namesto Versaillesa. Vse potrebne informacije boste dobili pri vodniku).

4. DAN: PARIZ/EURODISNEY
Zajtrk. Priporočamo celodnevni izlet v Eurodisney, ki vedno znova navdušuje tako mlade kot tudi nekoliko starejše obiskovalce (vstopnina za doplačilo). Tistim, ki bi raje ostali v Parizu, svetujemo, da se dogovorite z vodnikom, ki vas bo seznanil z znamenitostmi in spomeniki, vrednimi ogleda ter vam pojasnil, kako do njih. Zvečer se boste zbrali in se z vlakom RER (doplačilo) pridružili skupini, ki bo obiskala Eurodisney. Odhod avtobusa iz Eurodisneya okoli 19.00 in vožnja s krajšimi postanki po isti poti kot ob prihodu, mimo Reimsa, Strasbourga, Stuttgarta, Münchna.

5. DAN: SLOVENIJA
Po nočni vožnji prihod v Slovenijo v opoldanskih urah.

Podrobnosti o ponudniku

M & M TURIST d.o.o. Ljubljana

Ulica Gledališča BTC 10
1000 Ljubljana
Slovenija

01 244 25 30
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Dunaj, Avstrija

Cesarski Dunaj + možnost obiska ZOO z goHolidays!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Otroci do 18. leta 5 € popusta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Praga, Češka

Vikend v zlati Pragi! 2-dnevni avtobusni izlet z goHolidays

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Začutite svetovljanski utrip in občudujte sijajno gotsko arhitekturo!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Beograd, Srbija

Čudovit 2-dnevni izlet v Beograd z M&M Turist

Spoznajte srbsko prestolnico v njeni najlepši luči! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Cinque terre, Parma, Mantova, Italija

Pet dežel (Cinque Terre), Parma in Mantova - 2-dnevni izlet z goHolidays!

TERMINI ZAGOTOVLJENI!

NA VOLJO PROSTA MESTA! Slikovite ribiške vasice petih dežel!

Super cena
Oseb: 1
Günzburg (Legoland), Nemčija

Organiziran izlet v pravljični Legoland z goHolidays

ODHODI ZAGOTOVLJENI!

Zabava na več kot 50 različnih atrakcijah! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! NA VOLJO ŠE PROSTA MESTA!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
San Marino, Italija

San Marino, Rimini & Bologna z goHolidays!

VSI TERMINI ZAGOTOVLJENI!

Pobeg v prelepe kraje z bogato kulturno dediščino in odlično kulinariko.