Naravna ajurvedska kozmetika! - 50 % na kakovostno milo znamke Spa Ceylon po izbiri: Cejlonski čaj in meta (50 g) ALI Jasmin in kokos (70 g) ALI Neroli in jasmin (100 g)!

Brez parafinov in parabenov, 100% vegetarijansko! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije kozmetičnih izdelkov, preverite med dodatnimi možnostmi!

Kakovostno milo znamke Spa Ceylon po izbiri
Kakovostno milo znamke Spa Ceylon po izbiri
2,75€
    Kupi kupon
Vrednost:
5,50 €
-50%
Prihranek:
2,75 €
 
 

CEJLONSKI ČAJ IN META (milo v obliki lista, 50 g)
Naravna, nežna, vlažilna in čistilna formula, ki je mešanica najboljšega zelenega, črnega in belega čaja na svetu.

Cejlonski čaj je bogat z naravnimi antioksidanti in hranili, ki pomagajo vlažiti kožo po izpostavljenosti soncu. Dopolnjeno s hladilno poprovo meto, poživljajočo zeleno meto in okrepčilnim evkaliptusom, ki pomagajo sprati vsakodnevni stres in nežno uravnavajo čute.

Način uporabe:
 milo uporabljamo pri kopanju. Nanesemo ga po rokah in celem telesu tersperemo z vodo.  * Se ne priporoča za umivanje obraza.

Prednosti * Brez parabenov *Brez parafinov *Brez alkohola *100% vegetarijansko *Proti nasilju nad živalmi *Ni testirano na živalih *Brez sestavin živalskega izvora * Podpora pošteni trgovini skozi projekt Community trade.

JASMIN IN KOKOS ČISTILNO MILO (70 G)

Naravno dišeča, osvežujoča in pomirjujoča formula, obogatena s cvetnimi izvlečki jasmina v kombinaciji z medom in dragocenimi hranilnimi olji riževih otrobov in kokosa. Kožo nežno čisti, mehča, pomirja in ščiti pred izsušenostjo.

Način uporabe: Nanesemo ga po rokah/telesu ter speremo z vodo.

Prednosti * Brez parabenov *Brez parafinov *Brez alkohola *100% vegetarijansko *Proti nasilju nad živalmi *Ni testirano na živalih *Brez sestavin živalskega izvora * Podpora pošteni trgovini skozi projekt Community trade.

NEROLI IN JASMIN LUKSUZNO MILO (100 G)

Razkošno kremasto in naravno trdo milo, obogateno z deviškim kokosom, riževimi otrobi, pšeničnim kalčkom in mandlji, navlaži, neguje in gladi kožo.Čista masla iz manga in indijske garcinije pomagajo pri hidraciji, zaščiti in ohranjanju pravega ravnovesja kože, medtem ko jo aloe vera hladi. Pomirjujoč neroli, poživljajoča pomaranča in osvežujoč bergamot delujejo v sinergiji z uravnoteženim jasminom in pomirjajo čute.

Vsebuje: Organsko deviško kokosovo olje, ajurvedske začimbe, tropska sadna masla, organska olja.
Način uporabe: Nanesemo ga po rokah/telesu ter speremo z vodo.

Prednosti * Brez parabenov *Brez parafinov *Brez alkohola *100% vegetarijansko *Proti nasilju nad živalmi *Ni testirano na živalih *Brez sestavin živalskega izvora * Podpora pošteni trgovini skozi projekt Community trade.

Spa Ceylon je trenutno vodilna svetovna znamka, ki bazira na ajurvedski medicini in filozofiji. Luksuzna ajurveda. Poudarek je na tem, da si v današnjem svetu znamo vzeti čas zase in za svoje telo. Če telo redno negujemo s Spa Ceylon izdelki bomo kmalu opazili, da koža in lasje postajajo mehkejši, svetlejši, bolj prožni z blagim in omamnim vonjem. Izboljšalo se bo tudi naše počutje, saj ti izdelki sproščajo, poživljajo ali pomirjajo in blagodejno vplivajo na naše počutje. To je vsekakor velika dodana vrednost.

Izdelki so narejeni iz naravnih materialov, brez parabenov in parafinov, alkohola, silikona in kar je najpomembnejše – niso testirani na živalih, kar ni nekaj samoumevnega za državo tretjega sveta. Dobiček od izdelkov se namenja tudi v dobrodelne namene, s katerimi se pomaga lokalni skupnosti pri njenem razvoju. Proizvodnja bazira na načinu »Fair trade«, ki omogoča boljše pogoje za proizvajalce iz tretjih držav.

Ajurvedska kozmetika je prava terapija za vašo DUŠO!

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-73%

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!