Poslovite se od škripajočih brisalcev! - 56 % na sredstvo za obnovitev brisalcev WIPER WIZARD! Za enostavno obnovitev brisalcev na avtu, da bodo kot novi! Poštnina je brezplačna!

Popoln stik med metlico in vetrobranskim steklom!

Sredstvo za obnovitev brisalcev WIPER WIZARD
Sredstvo za obnovitev brisalcev WIPER WIZARD
7,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
17,99 €
-56%
Prihranek:
10,09 €
 
 

WIPER WIZARD za enostavno OBNOVITEV BRISALCEV na AVTU, da bodo kot NOVI! Ste naveličani, da vam brisalci samo "razmažejo" vetrobransko steklo in želite BOLJŠI POGLED na cesto ter VEČJO VARNOST na cesti? 

Čarovnik za obnovitev brisalcev WIPER WIZARD je ekonomična izbira za vse, ki želite prihraniti denar pri nakupu brisalcev!

Namesto novih brisalcev si raje priskrbite Wiper Wizard, s katerim boste svoje brisalce preprosto obnovili, namesto da jih zamenjate in vržete stran. Uporaba čarovnika za obnovitev Wiper Wizard je enostavna - z njim podrsate bo brisalcu in to je to!

Wiper Wizard je ekonomična in praktična izbira. Nič več vas ne bo motilo škripanje starih brisalcev po vetrobranskem steklu. Grobi robovi bodo utrjeni v sekundah. Pa vendar ni težava samo v neprijetnem zvoku, ki ga oddajajo stari brisalci, ampak tudi vaša varnost med vožnjo v deževnem vremenu!

Čarovnik Wiper Wizard bo obnovil in "naostril" vaše brisalce, tako da bo spet vzpostavljen popoln stik med metlico in vetrobranskim steklom - rezultat tega je izboljšano delovanje brisalcev.

Uporaba Wiper Wizarda je enostavna - z njim podrsajte po metlici brisalnika, po celotni dolžini naprej in nazaj, vse ostanke pa nato obrišite s krpo in vaši brisalci so že pripravljeni na ponovno uporabo.

Čarovnik za obnovitev brisalcev Wiper Wizard - za boljši pogled in bolj varno vožnjo!

Ponudba je del kategorij: Dom in avto | Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 22

Otroški fotoaparat Minifoto HD z MicroSD kartico

Kot nalašč za krajšanje časa malih nadobudnežev in razvoj njihovih umetniških talentov!

-78%
Rezerviranih 47

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

Zagotovite si udobno spanje na vzmetnici, ki je še posebej primerna za alergike in astmatike! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 124

Ženske termo pajkice

Toplo, udobno oblačilo!

-64%
Rezerviranih 8
NOVO

Laserski depilator Xemos

Učinkovito in trajno odstranjevanje dlačic!

-60%
Rezerviranih 3
-50%
Rezerviranih 5
NOVO

Pletena zimska kapa in šal 2v1 univerzalen velikosti!

Podarite si kapo in šal, ki vas bosta ščitila pred nelagodnimi vremenskimi vplivi!