Neverjetno! - 65 % na vrhunsko lepilo-svinčnik 5 Second Visbella Fix UV (4 g)! Močnejše in prožnejše kot super lepilo! Ni lepljiv, smrdljiv in ne vsebuje jedkih hlapov! Odlomljeni spoj zavarite z aktiviranjem UV svetlobe v samo 5 sekundah! Poštnina je brezplačna!

Trajno popravilo plastike, kovine, lesa, stekla, keramike in še več!

6,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,90 €
-65%
Prihranek:
12,91 €
 
 

Visbella Fix UV je edinstven in izreden izdelek, zasnovan tako, da se spoji in zavari spoj, v samo 5 sekundah... NEVERJETNO! Tako sedaj lahko rečemo zbogom drugim dragim hitrim lepilom. Trajno popravilo: plastike, kovine, lesa, stekla in še več.
Vse, kar morate storiti, je preprost postopek: na površini loma nanesite spojino in poškodovan del zavarite s sijem UV svetlobe na spoju za vsega 5 sekund in stvar bo popravljena in še naprej uporabna! Kljub temu, da v cevi, to dejansko ni lepilo, temveč bolj tekoča plastična varilna spojina, ki se strdi, ko je izpostavljena UV svetlobi.

5 Second Visbella Fix spojina, je močnejša in prožnejša kot super lepilo, toda za razliko od običajnega lepila ni hitenja pri stiku površin po nanosu lepila. Prav tako vam odslej ni treba več skrbeti za sušenje, saj se v trenutku, ko spoj-vez obsijete z UV - svetlobo, je spoj posušen. Tudi za razliko od običajnega lepila, 5 Second VisbellaFix ni lepljiv, niti ni smrdljiv, ali vsebuje jedkih hlapov. Nikoli se niti ne bo prijel kože ali zataknil za nohte!
Uporabno za: PVC, ABS, PP, akril, keramike, lesa, kovine, stekla, itd.
Razlika med originalnimi in ponaredki:
• Vsebina  in kvaliteta UV spojine, ki je ključna za popravilo in obstoj zvara.
• Kvalitetna 2x3V baterija, ki nudi 5-6 urno življenjsko dobo baterije, medtem, ko pri neoriginalnih ta trajal le 30 minut.
• Neto vsebina 4 g lepilo znotraj svinčnika, uporabna za več kot 300 kapljic.

Ponudba je del kategorij: Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 22

Otroški fotoaparat Minifoto HD z MicroSD kartico

Kot nalašč za krajšanje časa malih nadobudnežev in razvoj njihovih umetniških talentov!

-78%
Rezerviranih 47

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

Zagotovite si udobno spanje na vzmetnici, ki je še posebej primerna za alergike in astmatike! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 124

Ženske termo pajkice

Toplo, udobno oblačilo!

-64%
Rezerviranih 8
NOVO

Laserski depilator Xemos

Učinkovito in trajno odstranjevanje dlačic!

-60%
Rezerviranih 3
-50%
Rezerviranih 5
NOVO

Pletena zimska kapa in šal 2v1 univerzalen velikosti!

Podarite si kapo in šal, ki vas bosta ščitila pred nelagodnimi vremenskimi vplivi!