Nujen izdelek za vsako domačo lekarno! - 67 % na paket 3 zdravilnih krem proizvajalca Naturhof: Konjski balzam, Ognjičeva krema in Vražji krempelj! Poštnina je brezplačna!

Naravni izdelki, ki ne smejo mankati v vašem domu!

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
44,70 €
-67%
Prihranek:
29,80 €
 
 

Naturhof KONJSKI BALZAM, čili gel, 250 ml - Lajša občutek težkih nog, sprošča in ustvarja občutek ugodja. Je tradicionalen zeliščni balzam z ekstraktom čilija, z blagodejnim grelnim učinkom in je primeren za nego kože v predelu mišic, kosti in sklepov. S svojimi dragocenimi sestavinami osvežuje, poživlja in obenem sprošča bolečine. Zaradi svojih čudovitih lastnosti je pogost spremljevalec pohodnikov in športnikov. Priporočeno za uporabo bolečih nog in hrbta. Navodila za uporabo: Gel vtrite na boleče mesto. Nanesite na večjo površino kože in ga temeljito vmasirajte. Če je potrebno ponovite večkrat na dan. PROIZVEDENO V NEMČIJI.  

Naturhof VRAŽJI (hudičev) KREMPELJ, gel, 250 ml – Izvleček korenin hudičevega kremplja iz južno Afriške savane in dragocenimi eteričnimi olji ima prijeten in sproščujoč učinek na telo, podpira naravno nego sklepov, vezi in kože. Mazilo ščiti, neguje kožo in jo naredi mehko in gladko. Navodila za uporabo: uporabite po potrebi. Balzam nežno nanesite na problematičen predel in vmasirajte, da se v celoti vpije. DERMATOLOŠKO PREIZKUŠENO. PROIZVEDENO V NEMČIJI.

Naturhof OGNJIČEVA KREMA, 250 ml -
Je idealna za nego občutljive, suhe in grobe kože. Ognjičevo mazilo je odlično naravno sredstvo za nego kože obraza, rok in nog. Izvleček ognjiča in dragoceno repično olje daje koži vlago in jo naredi gladko in voljno. Krema se hitro vpije, ne pušča neprijetnih ostankov maščob, zmanjšuje pore in ščiti kožo pred vplivi vremena in okolja. Navodila za uporabo: po kopanju, britju in sončenju. Za nego otroške kože. Odlična podlaga za ličila. Večkrat dnevno vtiramo na želena mesta. Za mehčanje kože nanašamo v debelejših slojih. DERMATOLOŠKO PREIZKUŠENO. PROIZVEDENO V NEMČIJI.  

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!