Držite čarovnijo v svojih rokah! - 53 % na zanimivo igračo po izbiri: 1.) magična leteča vila Flying Fairy (roza ali modra) ALI 2.) magična leteča čebelica Bee ALI 3.) leteči krožnik - mini kvadrokopter! Poštnina je brezplačna!

Za vse otroke, ki jih zanima svet pravljic!

Zanimiva igraca po izbiri
Zanimiva igraca po izbiri
Zanimiva igraca po izbiri
18,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,99 €
-53%
Prihranek:
21,00 €
 
 

Magična leteča čebelica Bee
Bee je čebelica, ki leti, kot jo usmerja vaša roka! Leti nad vašo dlanjo, ki jo z nežnimi premiki navzgor ali navzdol usmerja kako visoko naj leti. Ima že vgrajene baterijo, ki jo zelo preprosto napolnite kar preko USB priključka na vašem računalniku. Čas polnjenja je približno 30 minut, čas letenja pa 6-8 minut.

Leteči krožnik – mini kvadrokopter
Leti, kot ga usmerja vaša roka! V soju otroške navihanosti ni skrbi, da bi se leteči krožnik kar hitro polomil saj je zaradi dobrih materialov zelo odporen na padce, mini kvadrokopter leti nad vašo dlanjo, ki jo z nežnimi premiki navzgor ali navzdol usmerja kako visoko naj leti. Mini kvadrokopter ima že vgrajene baterijo, ki jo zelo preprosto napolnite kar preko USB priključka na vašem računalniku. Čas polnjenja je približno 30 minut, čas letenja pa 6-8 minut.

Magična leteča vila Flying Fairy
Dobra vila, ki leti, kot jo usmerja vaša roka! V soju pravljičnih luči svoje obleke, dobra vila leti nad vašo dlanjo, ki jo z nežnimi premiki navzgor ali navzdol usmerja kako visoko naj leti. Popolna igrača za vse otroke, ki jih zanima svet pravljic in dobrih vil. Flying Fairy magična leteča vila ima že vgrajene baterijo, ki jo zelo preprosto napolnite kar preko USB priključka na vašem računalniku. Čas polnjenja je približno 30 minut, čas letenja pa 6-8 minut.

Opozorilo!
Leteči krožnik, magična leteča čebelica in leteča vila so primerne za uporabo na prostem ali v prostorih z višjimi stropovi, saj se lahko dvignejo več metrov v višino! Primerne za otroke nad 6. letom starosti (samostojno igranje 14+ let, mlajši otroci pod nadzorom staršev ali skrbnikov).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!