Elitni produkt Založbe Čukec! - 50 % na knjigo Chucky za otroke (4-8 let starosti)! Vsebuje igrice s povezovanjem pikic, iskanje razlik med sličicama, smešne podrobnosti v risbah, iskanje skritih predmetov v večji risbi, pobarvanke! Poštnina je brezplačna!

Zbirka vsega, kar imajo otroci zares radi!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,80 €
-50%
Prihranek:
9,90 €
 
 

Razveselite vaše najmlajše z izvirnim darilom!

Zbirka CHUCKY je elitni produkt Založbe Čukec, saj je plod 25-letnih izkušenj pri ustvarjanju prvega slovenskega zabavnika - Čukca. V njem je zbrano vse najboljše, kar imajo otroci zares radi, to so igrice s povezovanjem pikic, iskanje razlik med sličicama, smešne podrobnosti v risbah, iskanje skritih predmetov v večji risbi in seveda - pobarvanke. Za povrhu so preprosta in kratka navodila v angleščini, kar je za današnjo generacijo otrok v času globalizacije že skoraj nujno. Otroci tako s pomočjo te knjige igraje naredijo prve korake v svet ugankarstva, spoznavanja številk in barvanja s ščepcem angleščine. 

Knjiga ima 76 strani, je formata A4, stiskana je na najboljšem papirju (120 g), ovitek pa je na premaznem kartonu (200 g) in v celoti v barvah. Vezava je broširana. Čisto zadaj je še zgodba o Čukcu, ki je otrokom še posebej zanimiva.

Knjiga - pobarvanka z igricami je povsem nova (izšla je septembra 2019)!

Ponudba je del kategorij: Šport in prosti čas | Igrače in izdelki za otroke | Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 8
-50%
Rezerviranih 6

Organizator za do 6 parov čevljev

Poskrbite, da boste vedno našli želen par čevljev, hkrati pa obutev zaščitite pred praskami in poškodbami, ki lahko nastanejo v neorganizirani omari!

-52%
Rezerviranih 96

Shranite vaše spomine v fotoknjigi A4 formata!

Podarite knjigo spominov vašim najbližjim!

-50%
Rezerviranih 2
NOVO

Fotoknjiga s trdimi platnicami

Shranite dragocene spomine! Odlična ideja za darilo!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Električni odganjalnik mrčesa

Naprava od trenutka, ko jo vklopite v električno omrežje oddaja ultrazvočne frekvence s katerimi odganja neželene insekte!

-75%
Rezerviranih 4
NOVO

Unikatni obesek iz meteorita

Popolno darilo za rojstni dan ali katero koli drugo priložnost, saj nikjer na svetu ne boste našli popolnoma identičnega!