SUPER CENA za obnovljen gamerski računalnik HP EliteDesk 800 G1: procesor i5-4590 (3,20GHz), 16 GB RAM, 256 GB SSD + 500GB HDD (prostor še za 1x 3,5" HDD), Nvidia GeForce GTX 1650 4GB (nova), Windows 10 Home + 12 mesecev garancije!

Izjemno opremljen namizni računalnik za ljubitelje računalniških iger!

750,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

HP EliteDesk 800 G1 tower| i5-4590 (3,30GHz) | Nvidia GeForce GTX 1650 4 GB  | RAM 16 GB | 256 SDD + 500 GB HDD | Win 10

HP EliteDesk 800 G1 je zelo zmogljiv namizni računalnik z izjemno zmogljivim štirijedrnim procesorjem i5-4590, kar 16 GB pomnilnika, vrhunsko novo grafično kartico Nvidia GeForce GTX 1650 4 GB ter veliko prostora za hrambo podatkov. Zasnovan za zmogljivost, navduševanje in zaščito in brez problemov bo opravil vsa opravila in se pri tem niti malo ne preznojil.

Izdelek je bil v krajši rabi izključno v večjih podjetjih v tujini in je bil pred kratkim umaknjen iz poslovnega okolja. Izdelek je bil obnovljen, kar pomeni, da je v odlični kondiciji, pregledan in testiran. Ima lahko manjše praske zaradi predhodne uporabe, vendar vsakršnakoli kozmetična praska ne bo ogrozila njegovega delovanja in zmogljivosti, ki bo primerljiva z novim izdelkom.

Tehnične podrobnosti
Vrsta izdelka Osebni računalnik
Znamka HP
Model EliteDesk 800 G1 tower
Operacijski sistem Windows 10 Home*
Procesor  Intel Core i5-4590 (3,30GHz) 
Pomnilnik 16 GB 
Trdi disk 256 GB SSD + 500 GB HDD
Optična enota DVD-RW
Grafična kartica Nvidia GeForce GTX 1650 4 GB 
* za podjetja je potrebna aktivacija licence in doplačilo 30,50€ z DDV

RECOSI d.o.o., so.p. je del uspešnega mednarodnega podjetja RECOSI (Regional and European Co-Operative for Social Industry), ki se ukvarja s profesionalno obnovo računalniške opreme. Visokokvalitetno opremo preko blagovne znamke RECOSITech prodaja in daje v najem uporabnikom, ki želijo imeti vrhunsko obnovljeno računalniško opremo za bistveno manjše stroške. Ob tem podjetje omogoča delo tistim, ki so dolgotrajno brezposelni in mladim, ki so prvi iskalci zaposlitve. S sedežem na Irskem in globalnim trgom od Evrope do ZDA so od leta 2017 prisotni tudi v Sloveniji.

Zakaj kupiti obnovljen računalnik pri Recosi?
1. Ker vam Recosi omogoča ogromne prihranke. Privarčujete lahko tudi do 70 %, ko se odločite za nakup obnovljenega računalnika pri Recosi.
2. Zato, ker so izdelki testirani pod standardom PAS 141, kar pomeni, da so varni za uporabo in imajo najvišjo kakovost.
3. Ker izdelki prihajajo izključno iz poslovne linije in so bili v krajši rabi pri večjih multinacionalkah. Poslovna linija pomeni vzdržljivost in bistveno višjo kakovost vgrajenih komponent, kot jih ima potrošna linija.
4. Ker RECOSI pomeni tradicijo. S skupno več kot 50 letnimi mednarodnimi izkušnjami v tej industriji je Recosi vodilno podjetje na področju profesionalne obnove računalniške opreme.
5. Ko se odločite za nakup pri Recosi, ne le, da privarčujete, ampak tudi varujete okolje in spodbujate socialno podjetništvo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 1
Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Ženska dišava Just Cavalli for Her + leseni metuljček

Igriv vonj, namenjen predvsem mladim, svobodnim ženskam! Zraven prejmete tudi modni dodatek, izdelan iz 100 % slovenskega lesa!

-56%
Rezerviranih 3
NOVO

Teleskopska raztegljiva palica

Selfie fotografije so zadnja modna muha!

-70%
Rezerviranih 3
NOVO

Univerzalna HD vision očala za vožnjo

Posebna polarizirana stekla preprečujejo bleščanje in posledično napenjanje oči!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Plišasta igračka iz risanke PJ Masks - Pižamarji

Neskončna zabava za najmlajše s priljubljenimi pliškoti!

-58%
Rezerviranih 3
NOVO

Kaljeno zaščitno steklo za mobilni telefon

V tej ponudbi lahko izberete tudi druga zaščitna stekla, preverite med dodatnimi možnostmi!