Premagajte bolečino z najnaprednejšo tehnologijo! SUPER CENA protibolečinsko zanko ActiPatch! Poštnina je brezplačna!

Klinično dokazano, učinkovito in varno!

39,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Protibolečinska zanka je inovativna, prenosna, elektronska, mikro naprava, ki preko elektromagnetnih polj deluje na žarišče bolečine, zmanjšuje vnetje mišic in  sklepov ter obnavlja poškodovane celice. Namenjena je za odpravljanje bolečine v mišicah in sklepih z odličnimi rezultati pri kroničnih bolečinah ali pooperativnem zdravljenju . Edina tovrstna naprava katere delovanje je podprto s kliničnimi študijami in se uporablja za bolnišnično zdravljenje. Proizvajalec je inovativno, visoko tehnološko podjetje iz ZDA.

Zakaj priporočamo Protibolečinsko zanko:
Protibolečinska zanka ActiPatch ne povzroča nobenih stranskih učinkov in se lahko uporablja dolgoročno. Pripomore k bistvenemu zmanjšanju uporabe analgetikov ali celo popolnoma odpravi potrebo po analgetikih.Zanka deluje protivnetno in tako lahko tudi zdravi samo bolečino, da se ta tudi po prenehanju uporabe protibolečinske zanke, ne vrne.Protibolečinska zanka je popolnoma varna za uporabo. Poleg tega pa je tudi zelo enostavna. Preprosto jo namestite tako, da je žarišče bolečine v sredini zanke. Pritrdite jo lahko s kineziološkimi trakovi, ki so priloženi ali s povojem.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!