-50% na 5-delni odstranjevalec poškodovanih vijakov, narejen iz kakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in trpežnost. Poštnina je brezplačna!

Zasnovan je za enostavno in učinkovito odstranjevanje poškodovanih vijakov, ki so se zagozdili ali zlomili.

7,49€
    Kupi kupon
Vrednost:
14,99 €
-50%
Prihranek:
7,50 €
 
 

V vsakem domu, garaži in delavnici se zagotovo najdejo uporabni ekstraktorji za polomljene vijake. Skoraj vsak je imel vsaj enkrat situacijo, ko se zataknjen vijak ni hotel odviti in se je po večji sili sprostila samo glava, vse ostalo pa je ostalo nedotaknjeno. Poškodovani vijaki, ki nimajo elementov, ki bi omogočali prijem in odvijanje, so prava nočna mora vsakega mehanika – tako amaterskega mojstra kot tudi specialista. Trden set ekstraktorjev za zlomljene vijake vam bo omogočil, da se hitro in enostavno znebite poškodovanega elementa. To so spiralno rezani levosučni stožci, ki prenesejo skoraj vse poškodovane vijake.

Vijačni ekstraktorji so zelo enostavni za uporabo. Komplet za odstranjevanje zlomljenih vijakov se uporablja za odstranjevanje standardnih desnih navojev . V primeru poškodbe/odloma vijaka ga na sredino simetrično izvrtamo, nato pa privijemo snemalnik ustrezne velikosti za polomljene vijake. Premik (obračanje) izvleka zlomljenega vijaka v levo povzroči počasno odvijanje zlomljenega vijaka. Nadaljujte z vrtenjem ekstraktorja, dokler poškodovanega vijaka popolnoma ne odstranite.

V kompletu je 5 izvlekov za zlomljene vijake:
- 1/8″-1/4″ / M3-M6
- 1/4″-5/16″ / M6-M8
- 5/16″-7/19″ / M8-M11
- 7/19″-9/16″ / M11-M14
- 9/16″-3/4″ / M14-M18
Vse skupaj je pakirano v majhni, praktični škatli. Izvleki vijakov za zlomljene vijake so izdelani iz orodnega jekla, kar zagotavlja večletno vzdržljivost in zanesljivost.

Navodila za uporabo:
1. Izberite pravi odstranjevalec za vaš projekt.
2. Namestite odstranjevalec na poškodovan vijak.
3. Uporabite ključ za zategovanje in odstranite poškodovan vijak.
4. Po uporabi odstranjevalec shranite na varno mesto.

SPECIFIKACIJA 
Material: jeklo
Mere ohišja (dolžina / širina / višina): 9,2 x 5,8 x1,6 cm
Teža 120 g

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!