Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-52%

Super paket 3 izvodov križank BUM & KRIŽKO iz leta 2023

Trojna poslastica za ljubitelje kakovostne zabave in sprostitve! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

BUM SUDOKU 1. izdaja, komplet 80 sudokujev

BUM Sudoku vam bo popestril vsakdan z izzivi in krepitvijo vašega uma in spomina!

-52% na super paket 3 preteklih izvodov križank BUM & KRIŽKO iz leta 2023: BUM Humor št. 37 + BUM Pomlad 2023 + Križko Pomlad 2023! Prava zakladnica smeha, križankarskih izzivov in navdihov! Odlična ideja za darilo! Poštnina je brezplačna!

Trojna poslastica za ljubitelje kakovostne zabave in sprostitve! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

5,74€
    Kupi kupon
Vrednost:
11,85 €
-52%
Prihranek:
6,11 €
 
 

Ekskluziven paket križank BUM & KRIŽKO - trojna poslastica za ljubitelje kakovostne zabave in sprostitve.

V tem izjemnem paketu boste našli troje preteklih revij, ki so prava zakladnica smeha, križankarskih izzivov in navdihov. Tudi odlično darilo za vse, ki si želijo kakovostno preživeti svoj prosti čas.

Prva revija v paketu je BUM Humor št. 37, ki bo s svojimi duhovitimi vsebinami razveselila vsakega ljubitelja smeha. Z bogatim naborom šal bo ta revija poskrbela za sproščen nasmeh in dobro voljo.

BUM Pomlad 2023, druga revija v paketu, pa bo razveselila ljubitelje križank in umskih izzivov. Z bogato paleto različnih križank, sudokujev in drugih miselnih nalog bo ta revija nudila odlično zabavo ter hkrati spodbujala možganske aktivnosti.

Zadnja, a nikakor ne manj pomembna, je Križko Pomlad 2023, ki prinaša pestro paleto različnih ugank za vse ugankarje, ki imajo radi umske izzive.

Paket BUM & KRIŽKO 3/2023 je odlična naložba v vaš prosti čas, saj združuje zabavo, sprostitev in mentalno stimulacijo. Naročite svoj paket še danes ter dovolite, da vam polepša in popestri vaš vsakdan.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!