Masaža kjerkoli in kadarkoli! SUPER CENA za vrhunsko Naipo masažno pištolo NPMG-2008 + 4x zamenljivi nastavki! 5 stopenj intenzivnosti!

Učinkovito orodje za lajšanje mišične togosti in napetosti ter izboljšanje procesa regeneracije in je učinkovit pripomoček za masažo za vse športnike in tudi nešportnike!

49,99€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Masažna pištola NAIPO (NPMG-2008) za uporabo po vsem telesu za sprostitev, še posebej pa po naporni vadbi. Ponuja 5 stopenj intenzivnosti in 4 zamenljive glave. Tiho delovanje in samodejni izklop po 15 minutah sta prijeten bonus. Polnjenje preko USB kabla, ki je vključen v pakiranju.

Masažna pištola NPMG-2008 - učinkovito orodje za lajšanje mišične togosti in napetosti ter izboljšanje procesa regeneracije in je učinkovit pripomoček za masažo za vse športnike in tudi nešportnike. Visoka zmogljivost in štirje masažni nastavki vam bodo pomagali pri odpravljanju napetosti v mišicah in fascijah. To boste še posebej cenili po naporni vadbi ali dolgem dnevu za pisarniško mizo. Izboljša lahko pretok krvi v masiranih mišicah, zaradi česar je njihova regeneracija učinkovitejša, in pospeši okrevanje telesa po zahtevni telesni zmogljivosti. Pištola tehta le 660 gramov, kar pomeni, da jo zlahka vzamete s seboj kamor koli - v telovadnico, na pomembno tekmo ali na počitnice.

Pri uporabi masažne pištole NPMG-2008 lahko izbirate med petimi različnimi nastavitvami hitrosti. Z njo je enostavno ravnati, tudi pri samomasaži. Poleg pospeševanja regeneracije jo lahko uporabljate tudi za aktiviranje in ogrevanje mišic pred vadbo ali pomembno tekmo ali tekmo. To vam lahko na koncu pomaga pri boljših rezultatih.

SPECIFIKACIJE
- 5 stopenj intenzivnosti
- teža: 660 g
- paket vključuje štiri zamenljive nastavke

Ne spreglej ostalih super ponudb

-59%

Personaliziran stenski koledar za leto 2024

Odlična ideja za darilo! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-59%

Personaliziran A3 koledar z vašimi slikami (13 listov)

Poštnina GRATIS - ob hkratnem naročilu vsaj 4 koledarjev! Najlepši spomini si zaslužijo posebno mesto!

-52%

Personaliziran stenski koledar (format A3 - 30x42 cm) z vašimi fotografijami

Darilo, ki bo aktualno skozi vse leto! NOVOST - oblikovanje brez omejitev!

-50%
NOVO

Komplet kondomov Durex London (30 kosov)

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi drugo opcijo, preverite med dodatnimi možnostmi!

-57%
NOVO

Dva nosileca za kolo Hangy

Sprostite prostor v vaši garaži z vrhunskim nosilcem za kolesa! Tako bodo kolesa čvrsto pritrjena, pospravljena, vam pa se bo sprostilo veliko prostora za shranjevanje ostalih stvari!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!