Masaža kjerkoli in kadarkoli! SUPER CENA za vrhunsko Naipo masažno pištolo NPMG-2008 + 4x zamenljivi nastavki! 5 stopenj intenzivnosti!

Učinkovito orodje za lajšanje mišične togosti in napetosti ter izboljšanje procesa regeneracije in je učinkovit pripomoček za masažo za vse športnike in tudi nešportnike!

49,99€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Masažna pištola NAIPO (NPMG-2008) za uporabo po vsem telesu za sprostitev, še posebej pa po naporni vadbi. Ponuja 5 stopenj intenzivnosti in 4 zamenljive glave. Tiho delovanje in samodejni izklop po 15 minutah sta prijeten bonus. Polnjenje preko USB kabla, ki je vključen v pakiranju.

Masažna pištola NPMG-2008 - učinkovito orodje za lajšanje mišične togosti in napetosti ter izboljšanje procesa regeneracije in je učinkovit pripomoček za masažo za vse športnike in tudi nešportnike. Visoka zmogljivost in štirje masažni nastavki vam bodo pomagali pri odpravljanju napetosti v mišicah in fascijah. To boste še posebej cenili po naporni vadbi ali dolgem dnevu za pisarniško mizo. Izboljša lahko pretok krvi v masiranih mišicah, zaradi česar je njihova regeneracija učinkovitejša, in pospeši okrevanje telesa po zahtevni telesni zmogljivosti. Pištola tehta le 660 gramov, kar pomeni, da jo zlahka vzamete s seboj kamor koli - v telovadnico, na pomembno tekmo ali na počitnice.

Pri uporabi masažne pištole NPMG-2008 lahko izbirate med petimi različnimi nastavitvami hitrosti. Z njo je enostavno ravnati, tudi pri samomasaži. Poleg pospeševanja regeneracije jo lahko uporabljate tudi za aktiviranje in ogrevanje mišic pred vadbo ali pomembno tekmo ali tekmo. To vam lahko na koncu pomaga pri boljših rezultatih.

SPECIFIKACIJE
- 5 stopenj intenzivnosti
- teža: 660 g
- paket vključuje štiri zamenljive nastavke

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-64%

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje!

-69%

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-60%
-50%
NOVO

BugHunt solarna svetilka, ki odganja komarje (2 kosa)

Odganjalec komarjev in svetilka v enem izdelku!