Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena

Prenosnik HP EliteBook 840 G4 i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

Super cena

Komplet HP EliteDesk 800 G1 SFF s 24-palčnim monitorjem

2 leti garancije na računalnik in 1 leto garancije na monitor! Odličen računalnik za domačo pisarno!

Super cena

Prenosnik HP EliteBook 850 G5 i7, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

SUPER CENA za obnovljen namizni računalnik HP EliteDesk 800 G1 SFF: procesor i7-4770 (3,2 GHz), 8 GB DDR3 RAM, 256 GB SSD + 320 GB HDD, Intel HD 4600, USB priključki: 4x USB 3.0, 6x USB 2.0, brez optične enote + Windows 10 Home + 2 leti garancije + DARILO: nov set žične miške s tipkovnico!

Mega zmogljiv računalnik za igro in delo! Windows 10 Home je že nameščen in vključen v ceno!

230,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

HP EliteDesk 800 G1 SFF| i7-4770 (3,2 GHz) | RAM 8 GB DDR3 | 256 GB SSD + 320 GB HDD| Win 10

HP EliteDesk 800 G1 SFF je zmogljiv namizni računalnik s hitrim štirijedrnim procesorjem i7-4770, hitrim diskom SSD za dostop do sistemskih podatkov in velikim trdim diskom za shrambo, 8 GB pomnilnika ter veliko prostora za hrambo podatkov. Zasnovan za zmogljivost, navduševanje in zaščito in brez problemov bo opravil vsa opravila in se pri tem niti malo ne preznojil. Idealen je tako za  osnovne računalniške igre kot za brskanje po spletu, e-pošto, pisarniške programe, enostavno obdelavo slik in filmov, kot tudi za zahtevnejša računalniška opravila.

Izdelek je bil v krajši rabi izključno v večjih podjetjih v tujini in je bil pred kratkim umaknjen iz poslovnega okolja. Izdelek je bil obnovljen, kar pomeni, da je v odlični kondiciji, pregledan in testiran. Ima lahko manjše praske zaradi predhodne uporabe, vendar vsakršnakoli kozmetična praska ne bo ogrozila njegovega delovanja in zmogljivosti, ki bo primerljiva z novim izdelkom.

RECOSI d.o.o., so.p. je del uspešnega mednarodnega podjetja RECOSI (Regional and European Co-Operative for Social Industry), ki se ukvarja s profesionalno obnovo računalniške opreme. Visokokvalitetno opremo preko blagovne znamke RECOSITech prodaja in daje v najem uporabnikom, ki želijo imeti vrhunsko obnovljeno računalniško opremo za bistveno manjše stroške. Ob tem podjetje omogoča delo tistim, ki so dolgotrajno brezposelni in mladim, ki so prvi iskalci zaposlitve. S sedežem na Irskem in globalnim trgom od Evrope do ZDA so od leta 2017 prisotni tudi v Sloveniji.

Zakaj kupiti obnovljen računalnik pri Recosi?
1. Ker vam Recosi omogoča ogromne prihranke. Privarčujete lahko tudi do 70 %, ko se odločite za nakup obnovljenega računalnika pri Recosi.
2. Zato, ker so izdelki testirani pod standardom PAS 141, kar pomeni, da so varni za uporabo in imajo najvišjo kakovost.
3. Oprema je obnovljena po zahtevnih standardih za kakovost in okolje ISO 9001 in ISO 14001.
4. Ker izdelki prihajajo izključno iz poslovne linije in so bili v krajši rabi pri večjih multinacionalkah. Poslovna linija pomeni vzdržljivost in bistveno višjo kakovost vgrajenih komponent, kot jih ima potrošna linija.
5. Ker RECOSI pomeni tradicijo. S skupno več kot 50-letnimi mednarodnimi izkušnjami v tej industriji je Recosi vodilno podjetje na področju profesionalne obnove računalniške opreme.
6. Ko se odločite za nakup pri Recosi, ne le, da privarčujete, ampak tudi varujete okolje in spodbujate socialno podjetništvo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-69%

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-52%
NOVO

Super paket 3 izvodov križank BUM & KRIŽKO iz leta 2023

Trojna poslastica za ljubitelje kakovostne zabave in sprostitve! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Paket za učenje matematike po metodi Montessori

Prisrčen način za učenje matematike za vaše malčke, od 3. leta starosti naprej!

-50%
NOVO

5x podloga za žar BBQ Mat za pečenje brez prijemanja

Brez izgube olja, marinad in hrane med rešetkami žara! Prihranite svoj čas in trud pri peki in čiščenju žara!