Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena

Tablica Apple iPad Pro 3 Cellular, 11 palcev

Odlična tablica legendarnega proizvajalca!

Super cena

Prenosnik Dell Latitude 7280, i7, 12"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

SUPER CENA za obnovljen računalniški komplet HP EliteDesk 800 G3 DM: procesor i5-7500T (2,70 GHz), grafična kartica Intel HD 620, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Windows 10 + 24-palčni monitor + nov set miške in tipkovnice + 2 leti garancije na računalnik in 1 leto garancije na monitor!

DARILO: Wi-Fi ključek! Odličen računalnik za domačo pisarno!

395,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

HP EliteDesk 800 G3 DM | i5-7500 T (2,70 GHz) | Intel HD 620 | RAM 8 GB DDR4 | 256 GB SSD | Win 10 | 24-palčni monitor Samsung SyncMaster S24E450 (1920x1200) | set tipkovnice in miške. 

HP EliteDesk 800 G3 DM je zelo zmogljiv in kompakten namizni računalnik z izjemno zmogljivim procesorjem i5-7500, 8 GB pomnilnika ter prostora za podatke s hitrim diskom SSD. Zasnovan je za zmogljivost, navduševanje in zaščito, več kot dovolj zmogljiv je pa za vsa pisarniška opravila, brskanje po spletu in videokonference.

Izdelek je bil v krajši rabi izključno v večjih podjetjih v tujini in je bil pred kratkim umaknjen iz poslovnega okolja. Izdelek je bil obnovljen, kar pomeni, da je v odlični kondiciji, pregledan in testiran. Ima lahko manjše praske zaradi predhodne uporabe, vendar vsakršnakoli kozmetična praska ne bo ogrozila njegovega delovanja in zmogljivosti, ki bo primerljiva z novim izdelkom.

RECOSI d.o.o., so.p. je del uspešnega mednarodnega podjetja RECOSI (Regional and European Co-Operative for Social Industry), ki se ukvarja s profesionalno obnovo računalniške opreme. Visokokvalitetno opremo preko blagovne znamke RECOSITech prodaja in daje v najem uporabnikom, ki želijo imeti vrhunsko obnovljeno računalniško opremo za bistveno manjše stroške. Ob tem podjetje omogoča delo tistim, ki so dolgotrajno brezposelni in mladim, ki so prvi iskalci zaposlitve. S sedežem na Irskem in globalnim trgom od Evrope do ZDA so od leta 2017 prisotni tudi v Sloveniji.

Zakaj kupiti tovarniško obnovljen računalnik pri Recosi?
1. Ker vam Recosi omogoča ogromne prihranke. Privarčujete lahko tudi do 70 %, ko se odločite za nakup tovarniško obnovljenega računalnika pri Recosi.
2. Zato, ker so izdelki testirani pod standardom PAS 141, kar pomeni, da so varni za uporabo in imajo najvišjo kakovost.
3. Ker izdelki prihajajo izključno iz poslovne linije in so bili v krajši rabi pri večjih multinacionalkah. Poslovna linija pomeni vzdržljivost in bistveno višjo kakovost vgrajenih komponent, kot jih ima potrošna linija.
4. Ker RECOSI pomeni tradicijo. S skupno več kot 50 letnimi mednarodnimi izkušnjami v tej industriji je Recosi vodilno podjetje na področju profesionalne obnove računalniške opreme.
5. Ko se odločite za nakup pri Recosi, ne le, da privarčujete, ampak tudi varujete okolje in spodbujate socialno podjetništvo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-53%

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%

Komplet 3 kvalitetnih, brezšivnih in podloženih nedrčkov

Nedrček je primeren za ženske vseh starosti, tudi za športnice, profesionalne ali rekreativne in doječe mamice!

Super cena

Kompresijska opornica za koleno s trakovi

Kompresijska opornica za koleno s trakovi je idealna za vsakodnevno uporabo pri preprečevanju poškodb pri športnih dejavnostih ali zgolj uživanju na plaži!