Uporaben pripomoček za domače mojstre! -50% na gibljiv nastavek za vijačenje 300 mm z magnetom! Primeren je za vse vrste izvijačev in standardne nastavke! Poštnina je brezplačna!

Popolna rešitev za pritrditev vijaka na težko dostopnem mestu!

4,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
9,99 €
-50%
Prihranek:
5,00 €
 
 

Gibljiv nastavek za vijačenje 300 mm z magnetom!

Ali morate vrtati vijak na mestu, kjer ga je težko pritrditi s svedrom? Prilagodljiv podaljšek nastavkov bo odlično rešil vaš problem! Je nepogrešljiv pripomoček za vsako škatlo z orodjem! Uporablja se lahko tako za ročne kot električne izvijače. Fleksibilen podaljšek za izvijač bo povečal funkcionalnost vaše naprave in olajšal privijanje vijaka kjer koli, tudi na izredno težko dostopnem mestu. Fleksibilni podaljšek za vrtalnik je zagotovo pripomoček, ki se ga splača imeti doma, v garaži ali orodjarni .

Prihranite čas in živce s prilagodljivim podaljškom . Uporaba je zelo preprosta. Dovolj je, da en konec fleksibilnega podaljška izvijača pritrdite na napravo in v drugega vstavite nastavek. Fleksibilni podaljšek svedra lahko upognete pod poljubnim kotom . Magnetna konica odlično drži nastavek, gibanje svedra pa požene vzmeti, zahvaljujoč katerim lahko enostavno privijete vsak vijak.

Prilagodljiv podaljšek za sveder je dolg 30 cm, tako da lahko pridete v vsako režo! Fleksibilni podaljšek nastavka je izdelan iz trpežnih materialov, konstrukcija iz vzmeti in ležajnih koles pa bo poskrbela, da bo zdržal leta, tudi če ga upogibate v različne smeri. Fleksibilni podaljšek za izvijač ima plastično ohišje , ki se ob privitju vijaka ne vrti. Tako ga lahko enostavno držite med delom, zahvaljujoč kateremu lahko vsak vijak privijete z izjemno natančnostjo.

PROŽEN – struktura podaljška je zasnovana tako, da ga je mogoče zlahka upogniti pod katerimkoli kotom. Tako je lažje doseči tudi najbolj nedostopna mesta. Podaljšek zlahka obvlada tudi pri delu pod kotom 180°.
OLAJŠA IN POSPEŠI DELO – uporaba podaljška omogoča enostaven dostop do težje dostopnih mest. Podaljšek se odlično oprime izvijača in nastavkov ter ne pade z njih. Magnetna konica odlično drži nastavek. Ohišje podaljška lahko držimo tudi z roko (ohišje se ne vrti), zahvaljujoč temu je natančnost gibov še večja.
ROBUSTEN IN TRPEŽEN – podaljšek je izdelan iz trpežnih materialov z masivno in vzdržljivo strukturo. Izdelan je iz ležajnih koles in vzmeti, zaradi česar bo zdržal leta, tudi ob pogosti uporabi.
UNIVERZALEN – lahko ga uporabljate tako pri vijačenju z ročnim izvijačem kot pri pritrditvi na akumulatorski vijačnik. Primeren je za vse vrste izvijačev in standardne nastavke.

SPECIFIKACIJA
- barva: črna;
- material: plastika, kovina, vzmeti, ležajna kolesa;
- mere (dolžina / širina): 30 / 1,4 cm;

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-60%

Komplet 8 kompatibilnih nastavkov za brivnike Gillette Venus

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-82%
-58%

Električni masažni aparat proti celulitu 5 v 1

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi izdelki - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!